Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 304.

• xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mια απορία γιατί μάλλον θα έχω θέμα.Έστειλα μήνυμα στο geekbying που έκανα την παραγγελία για επιβεβαίωση να μου στείλουν το smartphone με official rom και locked bootloader.Η απάντηση που έλαβα είναι η εξής Hi Customer Generally it is multi-language firmware with open bootloader For more information , please feel free to confirm with the colleague here with your order number : support_tracking@geekbuying.com About change address/shipping method, order status, tracking information, custom cleara…

Μήνυμα

ok θα περιμένω να έρθει πρώτα θα ανεβάσω και screenshot και φώτος και θα ενημερώσω γιατί θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας.. .Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!

Μήνυμα

Έκανα mi account ακολούθησα την διαδικασία και κατέβασα το miflash unlock tool.πρέπει να ακολουθήσω φαντάζομαι τα βήματα του οδηγού μέχρι τέλους και μετά θα περιμένω 2-3 μέρες να πάρω την έγκριση.και μόλις παραλάβω την συσκευή συνεχίζω συνδέοντας την συσκευή σωστά?

Μήνυμα

Μόλις το έκανα φίλε μου!!Με έσωσες,σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Το κινητό που πήρα είναι αυτό Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone Είναι το μαύρο χρώμα..:).Τώρα μου λέει οτι θα έχει την * Operating System * MIUI V7 (Base on Android 6.0 OS) λογικά stable rom με τις κινέζικες εφαρμογές απο τα λίγα που ξέρω.Θα χρειαστώ βοήθεια για να περάσω την Ελληνική Rom μόνος μου χωρίς να απευθυνθώ σε φίλο που γνωρίζει.Έχω αρχίσει λίγο το διάβασμα.Υπάρχει πρόβλημα αν κάνω τώρα mi acc…

Μήνυμα

Έπεσε με το καλό η παραγγελία,πληρωμή μέσω paypal(γύρω στα 10 ευρώ προμήθεια πληροφοριακά απλώς).Επιλέχθηκε και shipping insurance(1,89 ευρώ) και αναμένω.Επιτέλους εν δυνάμει κάτοχος xiaomi MI5 3/64..

Μήνυμα

Ναι είναι πιο ψηλά χρονισμένος ο επεξεργαστής εκτός απο την μεγαλύτερη χωρητικότητα.. .Περιμένω σήμερα η αύριο να πιστωθούν τα χρήματα στην revolut και προχωράω.Θα σας ξαναενοχλήσω μόλις το παραλάβω με το καλό..

Μήνυμα

Nαι μέσω paypal απο το resolution center

Μήνυμα

Περιμένοντας να πιστωθεί το ποσό που χρειάζομαι στην revolut κάρτα μου και να προβώ σε αγορά θα ήθελα να ξαναρωτήσω αν κάποιος ψώνισε απο geekbying και αν είναι ευχαριστημένος ή έχει ακούσει κάτι.Διαβάζοντας τις αξιολογήσεις καταστημάτων βλέπω οτι απο τα αγαπημένα κινεζομάγαζα των μελών του φορουμ είναι το vickmall με καλά λόγια στην συντριπτική πλειονότητα.Για το geekbying λίγες αγορές και μια που διάβασα με προβλημάτισε πολύ!Είχα προ ολίγου επικοινωνία στο chat με το service εκεί και μου έλυσε…

Μήνυμα

Παράθεση από pro8: “δε σ'ενδιαφερει η miui.κοιταξε να παρεις το πιο φθηνο.θα κανεις unlocκ και θα περασεις την τελευταία ελληνική ” Ευχαριστώ...:)

Μήνυμα

επειδή μπαίνοντας kimovil σήμερα είδα πολύ καλή τιμή στο geekbying για mi5 και διαβάζω καλές κριτικές στο σχετικό thread,θα ήθλα να ρωτήσω εκτός του αν το θεωρείτε αξιόπιστο,αν γνωρίζετε με ποιά miui 7 στέλνει τα mi5

Μήνυμα

όπα εδώ στο forum τώρα διαβάζω οτι Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom.

Μήνυμα

ΟΚ Ευχαριστώ.σημειώνω Stable!!

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ!Σημειώνω official dev global για ναμπορώ εύκολα να ξεκλειδώσω bootloader.

Μήνυμα

απλά απο vickmal βλέπω οτι γράφουνε όλοι ένα copy-paste κατεβατό ζητώντας αυτά τα αυτονόητα για εμάς τους Ευρωπαίους και απο τις απαντήσεις βλέπω οτι ικανοποιείται το αίτημα..:).Όσο για την 800αρα μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω η wind την δουλεύει πολύ.Δεν είναι και το top κριτήριο επιλογής.οπότε οκ είμαι και σε αυτό. Η Revolut ξέρω οτι δεν κρατάει προμήθεια σε μετατροπή συναλάγματος. Οπότε συνοψίζοντας,Locked bootloader και official ROM.Αλλά για παράδειγμα στο vickmall σου δίνει 3 επιλογές.of…

Μήνυμα

Την κάρτα την έχω συνδεδεμένη με paypal.Τώρα για την ρύθμιση δεν το ξέρω,δεν το κάνει το revolut αυτόματα?Eίδα οτι έχει και την international edition.Είναι απαραίτητο να πάρω αυτή...γιατίδεν θέλω να δώσω τα 30 δολάρια επιπλέον.Πολύ καλή η τιμή του,φθηνότερο απο vickmal

Μήνυμα

Πολύ καλή ανάλυση στο thread που με παρέπεμψες!!Μάλλον για MI5 κλείνω.Είναι και οι 5,15 inch που τις θεωρώ ιδανικές!Τα 32 gb πιστεύω να με βολέψουν αν και η επέκταση μνήμης θα μου άρεσε αν υπήρχε just in case...!Δεν με παίρνει να ξεφύγω στο budget δυστυχώς και να πάω για τα 64gb.Απο μαγαζιά τι λέτε για παραγγελία?Έχω REVOLUT κάρτα και θα ήθελα να αποφύγω το paypal λόγω της προμήθειας που κρατάει.οπότε με ενδιαφέρει η αξιοπιστία ασχέτως αν φορτώνω λεφτά στην κάρτα μόνο οταν είναι να κάνω κάποια α…

Μήνυμα

Εσύ είσαι ευχαριστημένος απο το MI5?Σαν εμπειρία χρήσης.Απο πού το παρήγγειλες?

Μήνυμα

Μια γνώμη θα ήθελα παιδιάΈχω σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για την xiaomi μιας και έχω πιάσει στα χέρια μου αρκετά απο φίλους.Μιας και η τιμή του xiaomi mi5 3GB Ram 32GB(cpu snapdragon 4-core)) έχει πέσει αρκετά(250-260 euro κινεζομάγαζα) και είναι στα επίπεδα του νέου xiaomi redmi pro(3GB Ram 64GB MTK helio X25 cpu 10-core)(250-270 euro στα κινεζομάγαζα) εσείς πιο θα προτιμούσατε και γιατί?Δεν παίζω παιχνίδια,Μπαταρία αν κρατάει 1,5 μέρα με νορμάλ χρήση ιντερνετ 4g είμαι οκ.Απο εμπερία χρήσης το …

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από PERSEUS: “Παράθεση από Krasdimi: “Παράτα το vickmall....τσέκαρε geekbying τσιμπάς και κουπονάκι από kimovil και εισωραίιιιιος.... ” ενδιαφέρον το geekbying και αξιόπιστο.Το κουπονάκι πώς το βρίσκω?sorry ίσως είναι κάτι απλό απλά δεν μπορώ να το βρώ πως γίνεται! ” Αν πας στο kimovil, ανάμεσα στο μαγαζί και την τιμή είναι τα κουπόνια. Για το Geekbuying κοιτάς εδώ, έχει κάμποσα ->Εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά κινητών τηλεφώνων ” Ευχαριστώ πολύ!!Βρήκα κουπόνι…

• Παράθεση από Krasdimi: “Παράτα το vickmall....τσέκαρε geekbying τσιμπάς και κουπονάκι από kimovil και εισωραίιιιιος.... ” ενδιαφέρον το geekbying και αξιόπιστο.Το κουπονάκι πώς το βρίσκω?sorry ίσως είναι κάτι απλό απλά δεν μπορώ να το βρώ πως γίνεται! edit:ok το βρήκα..:):).Απλά τα κουπόνια που βλέπω έχουν ισχύ μέχρι 31/8/2016.Πιστεύω θα τα ανανεώσουν με νέα στις αρχές Σεπτέμβρη... edit 2:Έκανα δοκιμαστικά την επιλογή του κινητού που με ενδιαφέρει και έβαλα τον κωδικό του κουπονιού και το μήνυμα…