Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-304 από 304.
-
Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ στην αγορά του xiaomi redmi pro Xiaomi Redmi Pro: Τιμή, Χαρακτηριστικά και Απόψεις Απλά επειδή η παραγγελία θα γίνει 15-30 Σεπτεμβρίου,μήπως να περιμένω κάτι άλλο?Γιατί λίγο που ασχολούμαι βλέπω κάθε μήνα την xiaomi να βγάζει και νέο μοντέλο :):).Είμαι ένας μέσος χρήστης και οταν πρώτα ο Θεός το πιάσω στα χέρια μου θα χρειαστώ βοήθεια απο την φοβερή αυτή κοινότητα.Επειδή διαβάζω διάφορα για τις cpu πρέπει να με αφορά τόσο πολύ η διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα σε snapdra…
-
To φαντάστηκα οτι για όλα υπάρχει λύση και χαίρομαι γι'αυτό...
-
αν δεν είναι η official..????
-
Ευχαριστώ φίλε μου γιατί με πρόλαβες!!Είμαι πάνω κάτω στην ίδια περίπτωση με σένα.Εχω σκοπό να αγοράσω κι εγώ το νέο xiaomi redmi pro με τα 4GB RAM και 128GB ROM απο το εν λόγω site όταν θα υπάρχει stock.Εδώ χάθηκα λίγο διαβάζοντας τι κάνω μετά αλλά δεν φταίει φυσικά το site και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται.H εμπειρία μου με το root είναι μεταξύ 2010-2012 με ένα htc desire που είχα.πέρασα θυμάμαι μια custom rom της cyanogen.Μετά έμπλεξα με τα iphone και ''σκούριασα''..:).Οπότε αρχικά η ερώτησ…