Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 304.

• thanks φίλε μου.Κατανοητός ο οδηγός.Πρός το παρόν είμαι στο εξής σημείο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52871/ Έχει γεμίσει η μπάρα εδώ και ώρα αλλά success δεν παίρνω.Πόση ώρα πρέπει να περιμένω?Δυστυχώς δεν έχω εφεδρικό τηλέφωνο..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52875/

• Θέλω να περάσω την τελευταια dev rom στο Mi5 μου μήπως και διορθωθεί ένα προβλημα στο fingerprint αλλά και να έχω με καθαρή εγκατάσταση την σημερινή dev με android oreo.Εχω ξανακάνει την διαδικασία με επιτυχία.Έχω ξεκλείδωτο bootloader.Στις πρώτες προσπαθιες η διαδικασία δεν τελείωνε ποτέ.Και τώρα παίρνω αυτο το screenshot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52870/ κάνω κάτι λάθος?Κατέβασα την fastboot rom απο το link του οδηγού και ακολούθησα την διαδικασία.Please help!!! edit:Ξανακάνω,η…

• fingerprint sensor

PRESEUS - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.Δεν είδα το συγκεκριμένο topic και έγραψα αλλού.Δοκίμασα όλατα γιατροσόφια χωρίς αποτέλεσμα.1,5 χρόνο έχω το ΜΙ5 μου.Είναι πολύ ενοχλητικό όλο αυτό.Μόνο flash δεν έκανα και δεν ξέρω αν θα κάνω.τέσπα.....απογοητευμένος...

• Θα δώ τότε αν δεν βρώ κάποια λύση να φλασάρω την xtvr μια και καλή μπας και στρώσει.

• Χριστός ανέστη!!Χθές εντελώς ξαφνικά παρουσίασε ένα πρόβλημα το MI 5 μου(MIUI 9 Global 8.3.29 beta-android version NRD90M).Δεν δουλεύει το fingerprint sensor ουτε το tap home button to return to home page παρότι στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο.Συν τοις άλλοις,εξαφανίστηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.Ψάχνοντας στο global Βρήκα κάποιες λύσεις όπως (Α)Disable and re-enable Screen lock pin (Β)Αποφόρτιση τελείως της μπαταρίας και επαναφόρτιση 100%.Το (Α) δεν δούλεψε σε μένα.το (Β) δεν το δοκ…

• +1 και σήμερα απο μένα(Ψήφισα ως onisimos)

• +1 κι απο μένα(Ψήφισα ως onisimos)

• Μια ερώτηση παιδιά.Ενδιαφέρομαι για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,για να αντικαταστήσω μια παλιά oral-b που την έχω χρόνια.Mου αρέσει αρκετά η xiaomi soocare X3.Φυσικά δεν θέλω να περιμένω το Πάσχα να παραλάβω και ας πληρώσω για να παραλάβω σε εύλογο χρονικό διάστημα.Εκτός απο bangood(Gearbest έχει τις καλύτερες τιμές...αλλά μακριά...) την έχω εντοπισει στο lightinthebox.Αυτο το site απο που στέλνει?Μήπως κάποιος που έχει ασχοληθεί με το εν λόγω προιόν το έχει εντοπίσει σε Ευρωπαική αποθήκη?

• 2018 xiaomi ευχές

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Aν και λίγο καθυστερημένα,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ σε όλη την κοινότητα!!Υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!!!Μακριά απο ιώσεις!!Με ταλαιπώρησαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες...

• Απο 2 Οκτωβρίου που έγιναν οι 2 τελευταίες παραγγελίες μου στο Gearbest,σήμερα ήρθαν μαζί τα ειδοποιητήρια.Απο Δευτέρα θα παραλάβω.Ελπίζω να στρώσει το Gearbest γιατί έχει καλές τιμές αλλιώς ήδη αργήσαμε τις παραγγελίες μας για δώρα Πάσχα..

• σφαίρα πάει εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες που το έχω πάντως.Αν με βγάλει 3ετία με 4ετία απροβλημάτιστα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Παράθεση από chrisnik: “Εγω που εχω την ιδια ρομ δεν ειχα τετοια θεματα... Τι να πω... Οσο για την home screen που λες... Ετσι οπως εισαι ανοιξε δυο δαχτυλα κ κλειστα πανω στην οθονη για να σου βγαλει τις επιλογες κ σεταρε ποια οθονη θες για home screen... Μαλλον αυτο εννοείς... ” Όχι εννοώ οτι π.χ είμαι στις ρυθμίσεις.Αγγίζοντας απλώς τον fingerprint sensor επανερχόμουν στην κεντρική οθόνη.Τώρα πρέπει να πατήσω το κουμπί στον fingerprint sensor για να πετύχω το ίδιο αποτελεσμα. edit: Λίγο πριν …

• Τελικά έκανα flash την ίδια ROM με το miflash tool και σύμφωνα με τον οδηγό εδώ στο φορουμ με την πολύτιμη βοήθεια του @derveni και όλα καλά.Σε μένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την βοήθεια σας και τον χρόνο σας!Μια απορία τώρα που το σετάρω.Είχα συνηθίσει απλά αγγίζοντας τον fingerprint sensor να επανέρχομαι στην κεντρική οθόνη του κινητου μου και τώρα βλέπω οτι δεν γίνεται αυτό.Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι που δεν θυμάμαι πως γίνεται?

• Καλησπέρα!!Μόλις κατέβασα το τελευταίο update της Global dev rom το miui 9 7.1.12.Μετά το reboot βάζω κανονικά sim pin, pin ξεκλειδώματος οθόνης και....μαύρη οθόνη!!Κάνοντας scroll(απο πάνω προς τα κάτω στην οθόνη) βλέπω κανονικά notifications κλπ κλπ.Βλέπω και την οθόνη ξεκλειδώματος.Βάζω τον κωδικό η δακτυλικό αποτύπωμα και αντί να μπεί στην κεντρική μου οθόνη....τα βλέπω όλα μαύρα.Φορτίζει κανονικά πάντως.κλήσεις το τσέκαρα δέχομαι κανονικά.Τι προτείνετε?

• Στο δίμηνο πάνω,σήμερα ξεκολήσανε 2 παραγγελίες μου απο Gearbest NL post registered και φαίνεται να προχωράνε!!Ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε απο το μάγουλο μου στην ιδέα οτι μέσα στην άλλη βδομάδα θα τις παραλάβω.Τώρα σε τι κατάσταση....θα δείξει....

• bangood πλέον ψωνίζω κι εγώ.Εχεις δίκιο για τις προσφορές.Ίσως απλώς να έτυχε αλλά οτι ψώνισα απο bangood απο αρχές Οκτώβρη και μετά ήταν μεν πιο ακριβό απο Gearbest κλπ αλλά όχι τόσο ώστε να με αποτρέψει απο το να το πάρω απο κεί.Priority direct mail και σε 15-20 το πολύ μέρες σπίτι μου.

• Οι τελευταίες ήτανε.Αν θέλω δώρο Χριστουγέννων για το 2019 θα φροντίσω να το παραγγείλω το καλοκαίρι του 2018,θα το έχω υπόψιν μου.. .Νομίζω στις 60 είναι καλά,απο κει και πέρα βιάζεται παρα φύσιν η λογική μας.Όποιον του αρέσει καλώς του αρέσει.

• 54 μέρες απο 2 παραγγελίες απο Gearbest με NL registered.Eίναι Αθήνα οι παραγγελίες εδώ και 1 μήνα.Μετά τις 60 ή 80 μέρες να κινηθώ για refund?Υπομονή και ανοχή τέλος.

• Παράθεση από markito: “Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα amazfit από Gearbest. Ποιο τρόπο αποστολής να βάλω? Belgium post? EU Express δε βάζω γιατί βγαίνει πολύ ψηλά σε σχέση με την τιμή του ρολογιού. ” Aν το θές για δώρο ΠΑΣΧΑ πάρτο με NL post.. .Aν το θές για δώρο Χριστουγέννων βάλε EU express(δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά).Με BG post δεν γνωρίζω. edit:Ακόμα περιμένω απο το Gearbest.Στις 60 μέρες θα θα απαιτήσω refund...