Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 304.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΈτσι όπως το βλέπω,συνέχεια συνδεδεμένο με το κινητό το συγκεκριμένο ρολόι,με νορμάλ χρήση αν κρατάει 4-6 μέρες η μπαταρία είναι πολύ καλά!!Κι εγώ αναβάθμισα κατευθείαν σε 1.3.3a.Τώρα σε airplane mode που το έχω καταναλώνει πάαααρα πολύ αργά την μπαταρία.Εγώ εντοπίζω το drainage σε συνεχές sync απο activities μου.Γιατί το θέμα μου ξεκίνησε όταν άρχισα τα long runs μου και το φόρτωμα στο strava.Δεν είναι τυχαίο οτι μόλις έβαλα airplane mode έστρωσε κατευθείαν.Κατά τα άλλα μέρα με την μέρα μου αρέ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ktlk21: “εγώ είμαι σε φάση αντικατάστασης απλά περιμένω να γυρίσω Αθήνα για να το στείλω.. σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπα να το φορτίσω πλήρως να το βάλω aeroplane mode χωρίς να το φοράω και να κλείσω το Bluetooth στο κινητό και την εφαρμογή.. και σε ένα 24ωρο αν καταλωσει μέχρι 15% είναι φυσιολογικό... εμένα βάρεσε 20% στο 20ωρο άρα μου είπαν να το στείλω πιαβ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αυτό έκανα κι εγώ στην ουσία,απλά από το κινητό δεν απενεργοποίησα το B…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣε airplane mode εδώ και σχεδόν 19 ώρες με μέτρια χρήση των μενού χωρίς activity 9% κατανάλωση μέχρι στιγμής.πολύ νορμάλ.Σε μή airplane mode θα το ξαναδοκιμάσω να δω πως συμπεριφέρεται πάντως.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣήμερα το φορτισα το μεσημέρι μέχρι 100%.Μετα από κάνα δίωρο και χωρίς να το πειράξω καθόλου έπεσε η μπαταρία στο 72%!! Επειδή είχα διαβάσει αρκετά για τα προβλήματα με το battery drain issues και στο xda devs είπα νωρίς αρχίσαμε...!!Έβαλα σε λειτουργία πτήσης που με βολεύει και πολύ γιατί θέλω να το συνδέω με το τηλέφωνο μόνο για activities sync και εδώ και 7 ώρες έπεσε 4% μόνο.Σίγουρα είναι software issue κατά την άποψη μου στις περισσότερες περιπτώσεις.Θελει παρακολούθηση....και εύχομαι σύντο…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠρώτο running 7km σήμερα με το amazfit.Στο άλλο χέρι φορούσα το runtastic.Πολύ μικρές αποκλίσεις μεταξύ των δύο σε όλες τις τιμές.Στα φυσιολογικά δικαιολογημένα όρια.Επειδή έκανα account στο strava,φόρτωσε κανονικά το workout μου εκεί,αλλά με average pace 5 sec λιγότερα!!Συγκεκριμένα 5:14 min/km στο ρολόι,βλέπω στο amazfit app το workout μόλις συνδέθηκε το ρολόι με το κινητό,κανονικά στα 5:14.συνδέομαι στον λογαριασμό μου στο strava να δώ κι εκεί και βλέπω 5:09!!Και φυσικά μειωμένο το συνολικό χ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣήμερα το παρέλαβα κι εγώ.Πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής!!Έκανα και το update και φυσικά κατέβασα το app από το playstore.Αύριο θα δοκιμαστεί και σε long run.Απαιτησεις τρελές σε watch faces δεν έχω.Βλεπω ότι κάνει όλα όσα έκανε το miband 2 στην καθημερινότητα μου οπότε όλα οκ.Φυσικα όλο και κάποιες απορίες θα έχω στην πορεία.π.χ τώρα που το τσεκαρω όταν θέλω να το συνδέσω στο wifi μου,μου ζητάει να βάλω τον κωδικό μου στην εφαρμογή στο κινητό.Που ακριβώς τον βάζω.Δν μπορώ να βρω κάτι.Επισης …
-
Σήμερα παρέλαβα το amazfit μου.26 Ιουνίου παραγγελία απο geekbying με registered airmail SG post.Mε το χαμό που γίνεται σε 42 μέρες παραλαβή καλά είναι γιατί περίμενα να είναι γύρω στις 60.Πληροφοριακά γλίτωσα το τελωνείο ΚΑΙ ΔΕΝ μου ζητήθηκε το γνωστό 3εύρω.Οπότε ''αποζημιώθηκα'' τουλάχιστον για την αναμονή.. .
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kompla: “καλημερες παιδια γελαει ο κοσμος τελικα με τελτα μη φοβαστε καθολου ολα θα γινουν χχαχαχα το πακετο εμφανιστηκε πλεον το τελωνειο δε μα ανυσηχει χαχαχαχαχαχ παραγγελια απο 6/6 geek Κωδικός Αντικειμένου: RF459694008SG * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 29/7/2017, 06:05:26 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 14/6/2017, 20:31:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ =============== Ιουλ 30th 2017, 9:43am =============== ρε παιδια ξερετε αν περ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από PRESEUS: “Tυχερός που δεν πέρασε τελωνείο!!Εγώ βλέπω να περιμένω σύνολο δίμηνο στο τέλος όπως ανέφερα και σε προηγούμενα posts,να πληρώνουμε και τελωνείο και απο 95 σχεδόν ευρώ να βγαίνει γύρω στα 130.Το βλέπω στο honorbuy απο Ευρωπαική αποθήκη(EU warehouse) στα 133 ευρώ μαζι με έξοδα αποστολής και σε 2-5 μέρες στο χέρι μου ” Επειδή την ίδια περίοδο το παραγγείλαμε. Εγω παρήγγειλα 29/06 και 30/06 το φόραγα. Σύνολο 150 ευρώ απο Ελλάδα, δεν αξίζει την τα…
-
Παράθεση από pit13: “Παρέλαβα κι εγώ το amazfit από gearbest σήμερα. Δεν πέρασε τελωνείο και ούτε 3€ πλήρωσα... Με επιλογή registered air mail... ” Πότε έριξες την παραγγελία?Περιμένω κι εγώ amazfit με registered air mail και είναι κολλημένο εδώ και 13 μέρες στο 2017-07-13 10:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) Tυχερός που δεν πέρασε τελωνείο!!Εγώ βλέπω να περιμένω σύνολο δίμηνο στο τέλος όπως ανέφερα και σε προηγούμενα posts,να πληρώνουμε και τελωνείο και απο 95 σχεδόν ευρώ να βγαίνει …
-
Περιμένω κι εγώ ένα amazfit και είμαι στην ίδια φάση με πολλούς εδώ πέρα.26/6/2017 έπεσε παραγγελία.Άλλα στο tracking είδα πληροφορίες απο 7/7/2017 2017-07-13 10:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2017-07-07 14:30 Despatched to overseas (Country code: GR) Απο 13/7/2017 κολλημένο εκεί.Να υπολογίζω παραλαβή τέλος Αυγούστου?Κάπου εκεί πιστεύω αν κρίνω απο την αναμονή πολλών εδώ μέσα.Ευτυχώς πλήρωσα με Paypal αν γίνει καμιά στραβή.Αναμονή 30 άντε βαριά 40 ημέρες το θεωρώ οκ.Αλλά 2 μήνες...…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα γράφει οτι απο 13/7 arival at destination post και είναι εκεί κολλημένο το tracking.Κατάλαβα κανα μήνα θα περιμένω....
-
Σωστός,είναι στην κρίση του καθενός πως θα το αντιμετωπισει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.Είναι στην συνειδηση του καθενός.Και δεν ειναι στην προκειμένη περίπτωση και νομικά επιλήψιμο.Δεν παύει όμως να είναι κλέψιμο και αντιμετώπιση που επουδενί δεν θα θέλαμε να είχαμε από την άλλη πλευρά.Φανταζεστε να μην πέρνατε ποτέ το αντικείμενο που παραγγείλατε. π.χ κινητό των 300 ευρώ και το PayPal στο dispute σας να έκλεινε την υπόθεση υπέρ του πωλητή?Απλά στην προκειμένη περίπτωση είναι εταιρείες που …
-
Παραγγελία κόστους 27 ευρώ σύνολο(απο GEARBEST registered airmail) μου χρεώσανε τελωνείο 3 ευρώ.. .Τι να πώ.Ας πιούνε ένα feddo τα παιδιά εκεί.Περιμένω και amazfit,εκεί να δώ,κανά 20ευρω υπολογίζω... =============== Ιουλ 10th 2017, 10:44pm =============== Το να πάρεις τα χρήματα μετά απο dispute στο paypal και μετά να έρθει το αντικείμενο συμβαίνει συχνά.Το να μην επιστρέψεις τα χρήματα όμως εφόσων το αντικείμενο έρθει σε άρτια κατάσταση παρά την όποια καθυστέρηση,απο όποια πλευρά και αν το δείς…