Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 304.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαsorry αν είμαι offtopic παιδιά αλλά έχω πάρει αυτό εδώ και καιρό Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway XIAOMI MULTIFUNCTIONAL GATEWAY-$28.99 Online Shopping| GearBest.com μαζί με αυτά τα δύο Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor -$8.99 Online Shopping| GearBest.com Xiaomi Aqara Window Door Sensor -$6.99 Online Shopping| GearBest.com αποφάσισα τώρα που είχα χρόνο να κάνω setup το πρώτο και να συνδέσω μετά και τα άλλα δύο.Δεν μπορώ με τίποτα.Έχω κατεβάσει το MI h…
-
Παράθεση από PRESEUS: “Οτι έχω πάρει από geekbuying έχει έρθει χωρίς τελωνείο αλλά νομίζω ήταν καθαρά τυχαίο.Εγω προσωπικά στην τελευταία παραγγελία μου(amazfit) από gearbest με priority line ήθελα να το πάρω αλλά χωρίς flash sale ήταν πολύ ακριβό για μένα.Ημουν λίγο γκαντεμης γιατί την αμέσως επόμενη ξαναβγαλε flash sale.Παντως βλέπω το invoice του order μου.Τους έστειλα μήνυμα χθές για το tracking ακόμα δεν απάντησαν. ” Ανανεώθηκε ήδη 2 φορές το tracking και το amazfit είναι καθοδόν για Ελλάδα…
-
Παράθεση από billfot: “Δε μπορω να το συγκρινω πχ με το banggood που μου εχει κανει ολικα και μερικα refund σε χαλασμενα φερμουαρ σε μπουφαν, σε ελλειψη κλιπ για action cameta set που ετσι πωλειται παγκσμιως και ΔΕ φταιγαν αυτοι, σε xiaomi home camera που δεν εβρισκα εγω το κουμπι επικοινωνιας στην εφαρμογη και σε μια μεγαλη λιστα αιτηματων που αν δεν ηταν παραλογες ικανοποιομουν αμεσα! Αν εχει καποιος αναλογες εμπειριες με το geek ας τις μοιραστει. Γιατι παραγγελια απο κινα ΔΕ σημαινει μονο πηρ…
-
Παράθεση από billfot: “Το geekbuying ειναι για ΠΟΛΥ θαρραλεους.... ” Αν υπάρχει κάποιος που δεν παρέλαβε την παραγγελία του ή δεν πήρε τα χρήματα του έστω πίσω πληρωνοντας με PayPal να το πει πάντως.Τι θα πει δηλαδή θαρραλέους.Αν εννοείς το after sale service ok.Λες και στα υπόλοιπα θα βγάλεις καλύτερα άκρη.μηνα και βάλε θα περιμενεις στην καλύτερη.
-
Οτι έχω πάρει από geekbuying έχει έρθει χωρίς τελωνείο αλλά νομίζω ήταν καθαρά τυχαίο.Εγω προσωπικά στην τελευταία παραγγελία μου(amazfit) από gearbest με priority line ήθελα να το πάρω αλλά χωρίς flash sale ήταν πολύ ακριβό για μένα.Ημουν λίγο γκαντεμης γιατί την αμέσως επόμενη ξαναβγαλε flash sale.Παντως βλέπω το invoice του order μου.Τους έστειλα μήνυμα χθές για το tracking ακόμα δεν απάντησαν.
-
Παράθεση από PRESEUS: “Παράθεση από zt654: “κοίτα γενικά υπάρχει περίπτωση να σου έδωσα αριθμό και να μην πήγε ακόμα στο ταχυδρομείο το δέμα. Παίζει και αυτό το σενάριο. Απείλησε τους λίγο και θα είσαι οκ μετά από 1-2 ημέρες. ” Aυτό ναι μπορεί να έχει συμβεί αλλά δεν μου το έχουν ξανακάνει και έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα απο αυτούς. ” Toυς έστειλα μήνυμα.Να δώ τι θα απαντήσουν και θα ενημερώσω για να λυθούν ίσως και άλλων απορίες που διαβάζουν το forum
-
Παράθεση από zt654: “κοίτα γενικά υπάρχει περίπτωση να σου έδωσα αριθμό και να μην πήγε ακόμα στο ταχυδρομείο το δέμα. Παίζει και αυτό το σενάριο. Απείλησε τους λίγο και θα είσαι οκ μετά από 1-2 ημέρες. ” Aυτό ναι μπορεί να έχει συμβεί αλλά δεν μου το έχουν ξανακάνει και έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα απο αυτούς.
-
Παράθεση από zt654: “ναι φυσιολογικό είναι αλλά αυτό το κατάστημα δεν έχει και δείκτη αξιοπιστίας στο ζενίθ............. ” Δείκτη αξιοπιστίας στο ζενίθ μπορεί να μην έχει αλλά αν το άφησε στο ταχυδρομείο και πήρε tracking number δεν νομίζω να είναι θέμα καταστήματος.Μάλλον για τo θέμα της αξιοπιστίας της Singapore post θα έπρεπε να κάνουμε κουβέντα. =============== Ιουλ 3rd 2017, 6:31pm =============== Απο Gearbest που ψωνίζω συχνά τώρα τελευταία κυρίως mi home products και έρχονται με NL post σ…
-
Έχω παραγγείλει το amazfit απο Geekbying την Κυριακή 25-6-2017.Την Δευτέρα 26-6-2017 το στείλανε και μου δώσανε και tarcking number.Μέχρι σήμερα που προσπαθώ να κάνω track την παραγγελία μου μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39564/ Είναι φυσιολογικό?Αργούν τόσο πολύ να το σκανάρουν?
-
Παράθεση από demakhs: “V 7.0 εννοουσα-->NOUGAT Το εξήγησα κ στον Μάκη, που δεν τα ξέρει καλά κ αυτός ... ” Ναι έχεις δίκιο αυτή είναι.. edit:Σας φοβήθηκε με το Μακη το κινητό μου.Με το που πόσταρα στην τελευταία προσπάθεια κάνει update κανονικά.χχχμ καλή λύση αυτή όταν έχω θέμα.Θα λέω στο MI 5 πρόσεξε καλά γιατί ο demakhs δεν αστειεύεται..
-
Έχω το MI 5 με την GLOBAL DEVELOPER ROM με unlocked bootloader.Προσπαθώ να κάνω το σημερινό OTA update της MIUI 8 7.6.29 αλλά συνέχεια μου βγαζει το ''UPDATE FAILED,TRY DOWNLOADING FULL ROM''.Εχω μια λύση στο μυαλό μου που είναι να κατεβάσω απο δώ την ROM MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum να την αποθηκεύσω στο downloader rom file και μετά μέσω updater να βρώ το αρχείο zip και να το εγκαταστήσω.Υπάρχει κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο σαν λύση?πρέπει να προσέξω κ…
-
Επωνυμία της επιχείρησης : GEARBEST Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor,Original Xiaomi Mi TDS Pen,Xiaomi Aqara Window Door Sensor,Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway Ημερομηνία αγοράς : 30/05/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 17 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το χρειαστηκα…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Παράθεση από PRESEUS: “Παράθεση από tarnanas: “Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη? ” Απο που το πήρες?Γιατι την Δευτέρα ρωτούσες απο οτι ξαναβλέπω. ” Αγγελια απο ενα παλικαρι το βρηκα κουτα με τις ζελατινες μαζι με ενα χρονο εγγυηση μου ειπε εχει εγω το ανοιξ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Παιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη? ” Απο που το πήρες?Γιατι την Δευτέρα ρωτούσες απο οτι ξαναβλέπω.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚι εγώ απο το Gearbest ήθελα να το πάρω.Μέχρι Σάββατο είχε flash sale στα 94 ευρώ.Κυριακή απογοητευμένος έχοντας χάσει το flash sale το παραγγέλνω στα 94 ευρώ απο geekbuying με registered airmail SG post(σήμερα λέει shipped...γρήγορα το στείλανε,αργούν περισσότερο συνήθως!!) και παρακαλάω να μην περάσει τελωνείο.Που να φανταστώ οτι θα ξανάβγαζε flash sale τόσο γρήγορα!!!!Αλλά απο GEARBEST αν επιλέξετε priority line(26,48 euro) δεν περνάει τελωνείο,είναι με τριγωνική αποστολή!!Αυτό είχα σκοπό να …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑν θές την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται δίλλημα επιλογής ανάμεσα στο fenix 5 και το amazfit.Χθές έριξα παραγγελία για το amazfit.Τόσο ήταν το budget που διέθετα.Αν μπορούσα να διαθέσω 500-600 ευρώ το fenix 5 θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια που λένε.Με τα λεφτά που διέθετα όμως πήγα σε xiaomi επειδή οτι έχω πάρει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και επειδή το ερασιτεχνικό long distance running που θέλω πιστεύω θα μου το καλύψει επαρκώς!Θα ενημερώσω όταν το δουλέψω λίγο. Αν όντως θεωρείς απλ…