Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 304.
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “πάντως με την 8.2 stable δεν δουλεύει το psiphon σε μένα δε ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει ” τι περιμενεις απο apn και δωρεαν?μπαινει και κανα εκατομμυριο κοσμος.... =============== Μαρ 30th 2017, 10:30pm =============== Παράθεση από PRESEUS: “έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G? EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κά…
-
έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G? EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κάτι καλά με το δικό μου xiaomi... .Έστειλα 4G στο 1333 και όλα ΟΚ!!!!! .Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Οι τρελοί ρυθμοί της καθημερινότητας με οδήγησαν στο να το πάρω στα σοβαρά...6 μήνες μετά..πφφφφφφφφφφφφφ
-
Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G μου?Με την γνωστή 800αρα μπάντα είναι το θέμα?το τηλέφωνο το είχα πάρε…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαKατάλαβα !!Όποτε μπορέσω θα έρθω ενημερώνοντας πρώτα εδώ.
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
Μήνυματο πήρα τελικά για την σύζυγο απο Κωτσόβολο.Πάρα πολύ καλή επιλογή!!Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη!Το τηλέφωνο για τα λεφτά του πετάει!!Όντως είναι με την Global stable 8.1.4.Δεν μου έβγαλε καμία αναβάθμιση για 8.2.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΛάρισα που μαζεύεστε για καφεδάκι?
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
ΜήνυμαΓια να μην ανοίγω νέο topic,έφτασε η στιγμή που αναγκαστικά η γυναίκα μου πρέπει να αλάξει κινητό.Πέρα απο xiaomi δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο,βλέποντας την εμπειρία χρήσης του MI5 μου.Βεβαίως οι απαιτήσεις της γυναίκας είναι κανά facebook-viber το πολύ και όχι πάνω απο 5 ίντσες οθόνη!!.Επειδή το budget είναι περιορισμένο μόνο σε αυτό έχω καταλήξει.Επειδή το θέλουμε άμεσα σκέφτομαι κοτσόβολο στα 129 ευρώ.Αν παραγγείλω απο Κίνα ξέρω οτι μετά τις 20 Απριλίου πρέπει να αναμένω και με τον φόβο τε…
-
καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπράβο παιδιά πολύ καλή κίνηση!!
-
καλή επιτυχία σε όλους!Οτι πρέπει θα ήταν για την σύζυγο..:).Αλλά εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που πραγματικά το έχει πολύ περισσότερη ανάγκη απο εμένα.
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
απο ότι βλέπω ότι αφορά την καθημερινότητα μου δεν έχω κανένα άλλο θέμα με την 7.1.19 απλά αν προκύψει κάτι να υπάρχει εναλλακτική.Οντως με την 6.11.10 σούπερ ήμουνα εδώ και 2,5 μήνες και πιθανόν αυτή θα έχω για εναλλακτική.Αλλα είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα updates θα ομαλοποιηθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση.Τώρα με τους cores stopped που δείχνει για τους 2 το CPUz σε νορμάλ χρήση θεωρητικά μόνο το λες "πρόβλημα".Πρακτικά δεν βρίσκω κάτι που να ενοχλεί προς το παρόν.σφαιρα πάει το τηλέφωνο.Δ…
-
Καλημέρα φίλε μου.Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε από 1230 post και μετά και πιστεύω θα το λύσεις. =============== Ιαν 22nd 2017, 9:23am =============== Παράθεση από spideman3: “θα το ξανά πω όταν στην συσκευή μας επιλέγουμε ως rom την developer στην πραγματικότητα σημαίνει ότι δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα στα νέα χαρακτηριστικά της κάθε εβδομαδιαίας rom. Για τα παιδιά που κάνουν μετάβαση από MM σε Nougat από την στιγμή που έχετε θέματα κάντε factory reset κατεβάστε την fastboot rom και κάντε…
-
Και σε μένα λύθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του gpapaioa!! Απλά έκανα νέο APN και Name βάζοντας τα ίδια στοιχεία που είχα και πρίν.Όντας στην cosmote,έβαλα Name:Cosmote internet και APN:internet έπειτα save και αυτόματα επανήλθαν τα mobile data κανονικά! reboot δεν χρειάστηκε να κάνω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! =============== Ιαν 21st 2017, 7:42pm =============== Παράθεση από sakas1989: “εμένα Πάντος παιδιά με ota update που έκανα χτες και στα δεδομένα μπαίνει και συνδέεται με Bluetooth και στο Blue…
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΜόλις κατάλαβα τι ήταν αυτή η μορφή που εμφανίστηκε σήμερα μπροστά στην οθόνη όντας στο forum εδώ και έκανα κλικ πάνω της .Aπο οτι είδα έχω μια συμμετοχή κάνοντας αυτό για δώρο έκπληξη χαχαχα
-
Υπάρχει κάτι να κάνουμε μήπως και ανοίξουν τα mobile data? =============== Ιαν 21st 2017, 6:16pm =============== Παράθεση από gpapaioa: “@apostolisni @PRESEUS κοιτα λίγο το παρακάτω θέμα μήπως απλά έχασε τις ρυθμίσεις το apn XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] δεν έχω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να ελέγξω άν φταίει αυτό ” Έκανα και τους 2 τρόπους χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Μια διευκρίνηση μόνο.Στον πρώτο τρόπο,οταν μπώ στο deep clean,όντας εκεί κάνω επανεκκίνηση?αυτό…
-
Επειδή κι εγώ χθες το βράδυ πήρα την ενημέρωση με Ota update μέσω wifi δεν είχα συνδεθεί μέσω mobile data.Τώρα που το τσέκαρα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα!!!Ένα Bluetooth ακουστικό Xiaomi που έχω συνδέθηκε κανονικά.Θα δοκιμάσω και άλλα 2 που έχω Samsung που πριν συνδέονταν κανονικά να δω τι κάνουν τώρα και θα επανέλθω.Αυτό είναι θέμα μεγάλο και για μένα όπως και για τον καθένα και πρέπει να λυθεί άμεσα ακόμα και με αλλαγή ROM αν χρειαστεί!!!
-
Παράθεση από spideman3: “@PRESEUS Το Duo είναι από τα defult app της google που υποχρεώνει την xiaomi να να βάζει στις rom της. Για τους πυρήνες μετά από λίγο θα δουλεύουν οι δυο. Έτσι γίνεται λόγου mp desecion κατά δήλωση xiaomi developer. Αν και πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι είναι bug. Λεπτομέρειες θα σε πει ο @tasosko που το έψαξε παραπάνω. ” No problem με το DUO.Έχεις δίκιο πάλι δουλεύουν οι 2 πυρήνες τώρα που το ξανακοίταξα αλλά διάβασα λίγο κάποια πράγματα για το mp decision και πήρα μια ει…