Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 222.
-
αυτο κανω συνηθως το βγαζω και το ξαναβαζω μετα απο λιγο και συνεχιζει τη φορτιση,θελω να παρω αλλο φορτιστη εχετε να προτεινετε κανενα? lallas η τελευταια greek stable ειναι η 7.3.2 η εχει βγει καινουργια? ρωταω γιατι την εβαλα και τη εβγαλα γιατι η καταναλωση μπαταριας ηταν υπερβολικη που αυτο δεν συμβαινει με την 7.2.2 αλλα και το τηλεφωνο επιανε νομιζω υπερβολικη θερμοκρασια που επισης δεν συμβαινει με την 7.2.2 lallas σε ευχαριστω για το χρονο σου και τις απαντησεις
-
καλησπερα απο που μπορω να κατεβασω την kenzo greek stable v7. 2.2 για xiaomi redmi note 3 pro?
-
οχι lallas εχει δικιο ουτε εγω τη βλεπω τη φωτο και ειμαι σε pc
-
με τον ιδιο τροπο μπορω αλλαξω απο ελληνικη stable σε global stable και το αναποδο?
-
και εγω περασα χθες την νεα 7.3.2 αλλα ειχα ενα θεματακι οτι οταν ανοιξε το τηλ ειχαν χαθει οι μισες εφαρμογες που ειχα και ξαναπερασα απο την αρχη google account και καποια αλλα στοιχεια.το τηλ λειτουργει αψογα και δεν εχω δει κατι λαθος μεχρι αυτη τη στιγμη,παντως οταν περασα τη ρομ μεσω twp δεν εκανα κατι λαθος το εχω ξανακανει ετσι κι αλλιως ,επελεξα μονο cache + dalvik cache και μετα install εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εγινε αυτο?
-
καλησπερα παιδια δυο ερωτησεις,περασα την 7.2.2 stable το τηλεφωνο λειτουργει πολυ καλα(σκορ στο antutu 77500) δεν υπαρχει μεσα το supersu που υπηρχε με την 7.2.1 σημαινει κατι αυτο? εχω μεσα δυο καρτες vodafone στη θεση 1 και cosmote στη θεση 2 οταν καποιος μου κανει κληση ή στελνει μηνυμα στη πρωτη καρτα εμφανιζεται το ονομα κανονικα,οταν μου στελνει μηνυμα στον αριθμο της δευτερης καρτας βγαινει μονο το τηλεφωνο αλλα αυτο συμβαινει μονο στο μηνυμα οχι στις κλησεις προς το δευτερο νουμερο καρτ…
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
kostatos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠρος ενημερωση Ξεκίνησα με ένα φίλο που γνωρίζει σχετικά να φλασσρουμε τη china dev ρομ όλα οκ και μας πετάει ένα error περίπου ίδιο με αυτό του οδηγού ξανακάνουν ένα refresh πατάμε flash και πετάει μήνυμα catastrofic failure κάπως έτσι το έλεγε το κινητό δεν άνοιγε κολλημένο στο miui logo να στην οθόνη λέω πάει το κινητό μπρικαρε αρχίσαμε να ψάχνουμε και το συνδέουμε στο miuipc suit στην αρχή δεν το έβλεπε και κραταω πατημενα vol up +power button και τοτε το βλέπει και μου πετάει μήνυμα το pcsu…
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
kostatos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαkenzo_images_6.3.17_20160129.0000.14_5.1_cn_56d6159075 με αυτη την ονομασια κατεβασα το αρχειο και το εκανα extract πρεπει να αλλαξω κατι? παιδια οποιος μπορει ασ βοηθησει γιατι αν δεν τα καταφερω να το φλασαρω και να το ξεκειδωσω,παει για πουλημα γιατι με τη multilang απο το κινεζομαγαζο το τηλεφωνο ειναι χαλια