Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 222.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
kostatos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαναι εχω κανει usb debugging και με με το adb νομιζω οτι μπαινει σε download ,μου αναβοσβηνει το κοκκινο led επανω δεξια αυτο με το tgz δεν καταλαβαινω τι εννοεις ναι εχω κατεβασει τη rom την εχω αποσυμπιεση δεν ξερω αν ειναι σε tgz αρχειο
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Μήνυμαειναι συνηθισμενο βαση του οδηγου οταν κανεις update τους drivers να μην κανει αναβαθμιση και να λεει οτι ηδη ειναι εγκατεστημενοι drivers?
-
Μήνυμαμε το mi pc suite πως μπορω να φασαρω?
-
Μήνυματα αρχεια ειναι χωρις κενα,το miflash το εμφανιζει κανονικα [ com 20] για την αντικατασταση των αρχειων ο οδηγος λεει οτι πρεπει να εμφανιζει συγκεκριμενο σφαλμα,εμενα δεν μου εμφανιζει αυτο
-
Μήνυμαστο μυνημα που μου εστειλαν λεει οτι ισχυει για 30 μερες
-
Μήνυματι απογοητευση 20 μερες τηλεφωνο δεν το εχω χαρει καθολου,δεν μπορω να φλασαρω ουτε να ξεκλειδωσω και ληγει και η αδεια απο xiaomi σε 6 μερες,αν το ηξερα απο πριν οτι χρειαζεται ολο αυτο γιατι δεν εχω τοσο εξειδικευμενες γνωσεις σε pc και smartphones δεν θα επερνα xiaomi νομιζα οτι θα ηταν κατι απλο
-
Μήνυματο εκανα αλλαξα usb ετρεξα και το mifash σαν admin αλλα παλι το ιδιο μηνυμα ,μπορεις να μου πεις πως να κανω απεκατασταση τους drvers?
-
Μήνυμαμοις τωρα πηγα να ξαναφλασαρω και εβγαλε αυτο "ο πορος που ζητηθηκε χρησιμοποιειται (0χ800700aa"\\.\com10)" τι σημαινει αυτο?
-
Μήνυμαεκδοση miflash (Version 20151028) η συσκευη εμφανιζεται σαν quallcomm HS-USB QDLoader 9008 (com 10) αλλα οταν παω να κανω βαση τον οδηγο uptades drivers μου λεει οτι ειανι ηδη αναβαθμισμενοι και δεν κανει τη διαδικασια ποθ δειχνει ο οδηγος δεν εχω δοκιμασει με αλλο καλωδιο usb oxi windows 7 δεν εχω
-
Μήνυμαεχω windows 10 pro 64bit εχω κανει τη διαδικασια για μονιμο disable driver signature verification και κατω δεξια στο desktop γραφει "λειτουργια δοκιμης windows 10 pro buid10586"
-
Μήνυμακαμια βοηθεια ρε παιδια απαντηση στο προηγουμενο μυνημα μου!!!
-
Μήνυμακαλημερα μια βοηθεια ακουλουθω βημα βημα τον οδηγο και οταν παω να φλασαρω την china dev rom μου πεταει αυτο το μυνημα "Συναντηθηκε το τελος του αρχειου (0χ80070026 receiving helo packet)"
-
Μήνυμαευχαριστω για τη βοηθεια θα το δοκιμασω μετα,δεν μπορω να κανω τωρα τη διαδικασια.Να ρωτησω κατι αλλο κατα τη διαδικασια αναβοσβηνει κοκκινο led στο τηλ σημαινει κατι? εγω εχω τη multilang απο το κινεζομαγαζο unofficial θα πρεπει πρωτα να περασω τη china den ρομ να ξεκλειδωσω bootlader και μετα περαναω την ελληνικη ?
-
Μήνυμαμε windows 7 64bit στο miflash βγαζει τη com port
-
Μήνυμαρε παιδια μια βοηθεια ξεκινησα να κανω το φλασαρισμα με τον οδηγο ολα κανονικα και μολις φτανω στο βημα 8 και παταω το κουμπι flash μου πεταει ενα error οχι αυτο που αναφερει ο οδηγος αλλα ενα αλλο (0χ8007626) και σταματει δεν εχω κανει το Driver Signature Enforcement παιζει να ειναι απο εκει?
-
multilanguage rom
Μήνυμαεχω ήδη πάρει άδεια για ξεκλειδωμα ,υπάρχει κάπου πως γίνεται η διαδικασία βημα-βημα?
-
multilanguage rom
Μήνυμασημερα παρεβαλα το δικό μου redmi note 3 pro με multilang και φοράει έκδοση MIUI global 7.1stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) σημαίνει κάτι αυτό? Συνεχίσω κανονικά με ξεκλειδωμα bootloader ?
-
like και απο εμενα!!
-
multilanguage rom
Μήνυμαευχαριστω πολυ για της απαντησεις