Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 222.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε stable 9.2.4
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε aroma 7.12.7
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@vasikoro μπορεις να μπεις εδω και να ψαξεις και να ρωτησεις ,στη συζητηση του φορουμ για παραγγελιες απο εξωτερικο και κινεζομαγαζα Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό Επισης μπες στο kimovil ειναι site που εχει χαρακτηριστικα και τις φθηνοτερες τιμες κινητων απο τα κινεζομαγαζα
-
@demakhs έχεις δίκιο και μάλλον η λύση είναι αυτή που γράφει το email πού στέλνετε στα vip μέλη με καινούργια ρομ αναφέρει κάπου ότι πας αυτόματη έναρξη εφαρμογών πατάς πάνω δεξιά τις τελιτσες και επιλέγεις 'show system aps' για μη πέφτει το τηλέφωνο σε deep sleep όταν κατεβάζεις κάτι,αν δεν κάνω λαθος
-
-
@giorgos01 μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα νούμερα στο antutu για να βγουν χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις όπως μπαταρία πάνω από 90%,να έχεις κάνει επενεκινηση στη συσκευή, να έχεις μπει σε flight mood, να εχεις χαμηλώσει στο τέρμα φωτισμό οθόνης και ήχο και φυσικά όσο πιο "κρύα" συσκευή γίνεται (οι περισσότεροι το βάζουν ψυγείο!!), τα έχεις δοκιμάσει αυτα??
-