Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 222.

• Antutu score από τα xiaomi

kostatos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χρόνια πολλά!!

Μήνυμα

Με το καινούριο antutu,δεν το πιστεύω ρε??!!!, χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα

Μήνυμα

Με τελευταία xtrv 7.12.7 =============== Δεκ 17th 2017, 9:15pm =============== Ανεβαίνουμε σιγά,σιγά!! =============== Δεκ 22nd 2017, 9:32am =============== Κι ανεβαίνει......

• παιδια καλησπερα,εχει βαλει κανεις xtrv v9.0.6.0 stable να μας πει εντυπωσεις?

• Εμένα με αυτή τη ρομ γύρω στις 5 ωρες

• ευχαριστω για τη βοηθεια @ktsiaras

• Καλησπερα σε όλους , τι θέμα υπάρχει με την εφαρμογή του antutu και πετάει συνέχεια ειδοποίηση την οποία δεν μπορείς να τη διαγραψεις? Και επιπλέον του έχω αφαιρέσει όλες τις άδειες και τα δικαιώματα και δεν φεύγει παρά μόνο αν απεγκαταστησεις την εφαρμογή

• καλημερα σε ολους ,οχι στην xtrv stable δεν υπαρχει τετοια λειτουργια

• Παιδιά καλησπέρα, είναι αλήθεια ότι στη developer rom υπάρχει και η λειτουργία για ξεκλείδωμα με το πρόσωπο για το mi6? Ισχύει κάτι τέτοιο?

• ευχαριστω παιδια,ναι ειναι φοβερο τηλεφωνο!!

• παιδια τελικα ολα καλα μετα το format data και το νεο φλασαρισμα το τηλεφωνο σε 3 λεπτα ανοιξε και ειμαι πολυ χαρουμενος για το καινουργιο και καθαρο οσο ποτε mi6 μου με τη ελληνικη ρομ ευχαριστω ολους για τη βοηθεια

• μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως θα το κανω γιατι δεν το εχω ξανακανει και δεν το ξερω =============== Δεκ 9th 2017, 5:52pm =============== οκ τη κατεβαζω τωρα γιατι την ειχα μονο στο τηλεφωνο και θα προχωρησω και θα ενημερωσω

• αφου θα σβηστει και η ρομ που εχω αποθηκευμενη πως τη ξαναπερναω για να φλασαρω ?

• @fogμετα την επιλογη forma data στο recovery πεταει ενα μηνυμα οτι θα σβηστουν τα παντα απο το τηλεφωνο και πρεπει να γραψω yes για να συνεχισει ,προχωρω κανονικα? θα σβηστει και η ρομ που εχω μεσα για να φλασαρω?

• παιδια καλησπερα ,περασα ελληνικη ολα κανονικα ακολουθωντας τα βηματα ,δεν εβγαλε κανενα error η κικκινο μηνυμα αλλα εχει κολλησει γυρω στη μια ωρα στην οθονη που εμφανιζει xtrv και το σημα του android με τις τελιτσες ,ποση ωρα πρεπει να κανει? το φλασαρισμα εγινε με το τηλεφωνο συνδεμενο στον υπολογιστη ,δεν ξερω αν παιζει ρολο ευχαριστω

• παιδια καλησπερα ,περασα ελληνικη ολα κανονικα ακολουθωντας τα βηματα ,δεν εβγαλε κανενα error η κικκινο μηνυμα αλλα εχει κολλησει γυρω στ 25 λεπτα στην οθονη που εμφανιζει xtrv και το σημα του android με τις τελιτσες ,ποση ωρα πρεπει να κανει? το φλασαρισμα εγινε με το τηλεφωνο συνδεμενο στον υπολογιστη ,δεν ξερω αν παιζει ρολο ευχαριστω =============== Δεκ 9th 2017, 5:10pm =============== παιδια καμια βοηθεια ειναι γυρω στα 50 λεπτα κολλημενο στην οθονη xtrv -android τι κανω? περιμενω ?

• @George Kaggelaris ολα καλα ,ειχαμε ξεκλειδωσει bootloader και τελικα καταφεραμε και περασαμε τη τελευταια ελληνικη xtrv stable και ο φιλος ειναι πολυ αισθουσιασμενος με τη νεα γιατι δεν ηταν γνωστης του φορουμ και της τρομερης δουλειαςπου κανετε καιπιστευω οτι απο εδω και περα στο τηλεφωνο του θα εχει μονο ελληνικες ρομ!!! ευχαριστουμε

• δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?

• ολα οκ προχωρηαμε μπηκαν οι drivers αλλα στο βημα που κραταμε πατημενο το volume up για να μπει στο recovery εβγαλε ενα παραξενο μενου με επιλογες reboot ,connect,και wipe data δεν ξερω τι εχουμε κανει λαθος,μηπως παλια 'η λαθος εκδοση twrp ?

• παιδια καλησπερα σε mi5s plus φιλου προσπαθουμε να βαλουμε ελληνικη και ενω εγινε εγκατασταση του miphone οταν δινεις εντολη adb devices δεν αναγνωριζει καποια βοηθεια?