Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 222.
-
Καλημερα και like φυσικα!!
-
Καλησπέρα σε όλους, εχω stable xtrv 8.1.1.0 και πολλές φορες όταν το τηλέφωνο μείνει για αρκετή ωρα χωρις να ενεργοποιηθεί εννοω με κλειδωμένη οθονη ενω ειναι συνδεμένο σε Wifi όταν το ξεκλειδώσεις εχει αποσυνδεθεί απο το wifi και συνδέεται μετα απο λιγο, μήπως έχω ενεργοποιήσει κάτι και δεν το ξέρω?? Η να τσεκαρω μήπως έχει θεμα και το router??
-
Ωχ ναι, σορρυ ειχα ενημερωθεί και το ξέχασα ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
-
Καλησπέρα , εμένα έχουν σταματησει να ερχονται email με τις τελευταίες xtrv ενω ερχόντουσαν κανονικά, μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
-
Καλησπέρα σε όλους πήγα απο xtrv 7.5.4 σε xtrv stable 8.1.1.0 κανονικά μεσω twrp με fr και ενω ολα δουλεύουν κανονικά όταν πήγα να μπω στο recovery απο τις επιλογές που βγάζει κρατώντας πατημένο το power εκανε απλά επανεκκίνηση, όμως όταν επιχείρησα κρατωντας πατημενο power+volume up τοτε μπηκε κανονικά, καμιά εξήγηση?? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους, Απο xtrv 7. 5.4 για να πάω στην 7.5.18 θα ήταν καλύτερα να παω στην 7.5.11 πρώτα και μετα στη18 ή κατευθείαν 18?
-
Ευχαριστω για την άμεση απάντηση
-
Καλησπέρα παιδια, μια βοήθεια θα ήθελα ειμαι με xtrv 7.5.4 πως θα παω στην 7.5.18?μεσω twrp και τι wipes κάνω? Εχω ήδη εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση twrp