Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
Μόλις ξεπάστρεψα και εγώ μερικές Google σε Huawei ευχαριστώ καί σέ ανώτερα.
-
Και εγώ σε mi 5 όλα καλά άν εξαιρέσουμε το γνωστό θέμα με την μπαταρία από την αρχική 8 και μετά.
-
Καλημέρα κανά νεώτερο για εγκατάσταση γενικά μέσα στις rom και σε εμάς τους υπόλοιπους.
-
Όλα τέλεια μέχρι στιγμής, να'στε καλά.
-
Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με την επιλογή DPI τής ARΩMA, όταν επέλεξα default και όχι 520 που έκανα στις δύο προηγούμενες δεν το έκανε στην τωρινή. Αλλά πάλι μπορεί να λέω βλακείες γιατί δεν είμαι και σίγουρος τι κάνει το DPI απλά αυτή την φορά δεν το πειραξα.
-
Τό έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και δύο ROM μόνο με factory reset το ξεπέρασα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο...;
-
Τό θέμα με τις ειδοποιήσεις ήταν πάντα ένα θέμα τουλάχιστον για εμένα και συγκεκριμένα στο messenger έρχονται πάντα με καθυστέρηση αλλά τελικά έρχονται και με ήχο και με ενεργοποίηση οθόνης ε λοιπόν και τώρα ακριβώς τά ίδια με την 8.8.16.
-
8.8.16 μόλις τώρα όλα καλά ευχαριστούμε πολύ
-
Τό έπαθα και στην 8.8.9 και σέ αυτή δυστυχώς μόνο fr
-
Είχα εγκαταστήσει την πρώτη 8.8.9 με το "πρόβλημα", αλλά δεν με ένοιαζε γιατί δεν χρησιμοποιούσα διπλές εφαρμογές. Τώρα πρέπει να ξανά εγκαταστήσω ή δεν πειράζει. Πιο πολύ τό λέω μήπως και ξανά δω μαύρα μενού στις ρυθμίσεις καί ξανά κάνω δεύτερο fr μέσα σέ 24 ώρες. Ευχαριστώ.
-
Με την καινούργια 8.8.9 όλα καλά μέχρι που κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι σέ μερικά υπομενού των ρυθμίσεων οι επιλογές ήταν "μαύρες" δηλαδή το κείμενο δεν φαινόταν καθόλου όπου υπήρχε κείμενο ήταν μαύρο εκτός από την επιλογή για το ναι ή όχι, αλλά πώς να επιλέξω αν δεν βλέπω τι λέει το κείμενο. Ξανά εγκατέστησα την rom αλλά πάλι στα ίδια μενού μαυρίλα. Οπότε fr και τώρα οκ
-
Απορώ ρε παιδιά παιδιά μες στο κατακαλόκαιρο που έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε με τίς ρομ. Πολλά πολλά ευχαριστούμε. Να είστε καλά.
-
Εννοείται και τίς τρεις φορές.
-
Έχω εγκαταστήσει τρεις φορές την 8.7.26 για διάφορους λόγους, το περίεργο είναι ότι ό updater συνεχίζει να δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. (Η τελευταία φορά έγινε μόνο και μόνο για να μην το ξανά βγάζει αλλά πάλι τα ίδια.)
-
Οκ σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θά δω τι θα ήθελα πιο πολύ και θα τα ξαναπούμε,να σαι καλά.