Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-107 από 107.
-
(Καλησπέρα στην κοινότητα, μετά από δεκαπέντε μήνες στο forum (κάλιο αργά παρά ποτέ...) αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ τα φώτα τών "ειδικών". Εχω ένα Mi5 με τα παρακάτω στοιχεία: 49882-Screenshot-2018-02-05-15-40-08-468-com-android-settings-png ....) Μετά απο αυτό το προχθεσινό post σήμερα με την βοήθεια του forum βρίσκομαι σε αυτή την κατάστασηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50175/ και σε αυτή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50176/ (με προηγούμενο ΑNTUTU 128000) Ευχαριστώ πολύ…
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από vasilhs: “Καλησπέρα στην κοινότητα, μετά από δεκαπέντε μήνες στο forum (κάλιο αργά παρά ποτέ...) αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ τα φώτα τών "ειδικών". Εχω ένα Mi5 με τα παρακάτω στοιχεία: Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (δεν είμαι και κανένας απαιτητικός χρήστης), και όλα πάνε καλά απο την μέχρι τώρα "συμβίωσή" μας. Επειδή όμως με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα (root, twrp, Ελληνικές rom, κλπ) έχουν λίγο πάρει τα μυαλά μου αέρα ήθελα να …
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, μετά από δεκαπέντε μήνες στο forum (κάλιο αργά παρά ποτέ...) αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ τα φώτα τών "ειδικών". Εχω ένα Mi5 με τα παρακάτω στοιχεία: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49882/ Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (δεν είμαι και κανένας απαιτητικός χρήστης), και όλα πάνε καλά απο την μέχρι τώρα "συμβίωσή" μας. Επειδή όμως με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα (root, twrp, Ελληνικές rom, κλπ) έχουν λίγο πάρει τα μυαλά μου αέρα ήθελ…