Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-192 από 192.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Χαχαχαχαχα. Κλαίω. ” Γιατί κλαις;; Συ δεν ήσουνα που γέλαγες χθες;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Μα ναι έχει πολύ χαβαλέ εδώ. Και τώρα πια αφού πέρασες τα τεστ χιούμορ με επιτυχία σε καλωσορίζω. ” Σας μερσώ τα μάλα ευγενικέ μου κύριε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι... Αλλά λόγω σειράς και βαθμού οφείλεις να πέσεις και να πάρεις... Βλέπω να βγάζουμε ωραίο χαβαλέ εδώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο γατί αυτό κυκλοφορεί χρόνια στα φορούμια νέος. O Κωστής (BanditGR) ξέρει... χαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια πέστε ωρέ λεβέντες... Να περάσω την Global 7.10.19 9ρα, σε δύο ημερών 4Χ;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όπως και το rip the cat= Σκίζω την γάτα... ” Νο pun intended, ελπίζω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κοιτάτε δι-άλογο ο Άλεξ με τον Ντόναλντ Ντακ: - Give the platanus my regards = Χαιρέτα μου τον πλάτανο. - Potassium five and in the hand = Κάλ(λ)ιο πέντε και στο χέρι. - Θρι μπερτνς αρ σιτινγκ... = Τρία πουλάκια κάθονται. - Grab the egg and cut it's hair = Παρ' το αβγό και κούρευ' το. - Three talk and two dance = Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. - One of the thief two of the thief three and his bad day = Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. - Here i w…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα στην όμορφη παρέα,καλό ΣΚ. @makis1024 ο @seitman ταιριάζει γάντι εδώ, να αποκτήσει και παρέα το γάτο πίγκου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44724/ ” Καλημέρα.
-
Ευχαριστώ και τους δυο σας για τη βοήθεια. Κάτι τελευταίο στα όρια του offtopic... Αν περάσω μια MIUI 9 (πχ Global 7.10.12) με το update tool της συσκευής, μπορώ να κάνω roll back με τον ίδιο τρόπο;
-
Καλημέρα. Αν πω ότι δε θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο και απλά εξερευνώ το τηλέφωνο και τα "εργαλεία" θα πάω για banιο??? Ε σαν μικρό παιδάκι και εγώ, έχω ενθουσιαστεί με το καινούργιο "παιχνίδι" και ψάχνομαι.
-
Και δεν υπάρχει κάτι άλλο;; Βλέπω ότι και το XiaoMiTool δεν τα πάει καλά με το 4Χ.
-
Γεια σας... Για δείτε ρε παιδιά τι γίνεται εδώ; Γιατί μου λέει να κάνω update το τηλέφωνο; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44712/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44713/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44714/