Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 192.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκωληκοπιγκουίνοι youtube.com/watch?v=A4duZjxusGM
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα φκουλικαντέρες
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutu.be/QQP4z29fss0?t=79
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟι συναυλίες Θεσσαλονίκη ελάχιστες τότε. Δεν υπήρχαν χώροι (όχι πως τώρα υπάρχουν αλλά...). Οι περισσότερες γίνονταν στον Ελλήσποντο, το πρωί "τσοντάδικο" τα βράδια Sepultura, Kreator, DRI, Sodom, Sacred Reich, Running Wild, Savatage, Fates Warning... Πανικός λέμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌπως και... youtube.com/watch?v=eYUzpoZrddY @fog Τι να λέμε τώρα... Άλλες εποχές, άλλα βιώματα. Μου λείπουν αφάνταστα. Ναυαρίνο, Dancing way...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ναι ναι ναι ναι
-
Θα περιμένεις να βγει η ελληνική ROM εδώ στο forum, θα την κατεβάσεις και θα την περάσεις με TWRP που λογικά θα έχει εγκατασταθεί. Αλλιώς καλό είναι να το περάσεις και αυτό (TWRP) στο κινητό σου.
-
Φτου γμτ... Αργά το είδα. Ήταν και δίπλα μου. 100.gif
-
Magic WormHole
Μήνυμα333 likes = 666 points... Οοοοοοοοοοοοουυυυ σατανάδες αντίχριστοι. youtube.com/watch?v=WxnN05vOuSM
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες. Καλή εβδομάδα. Μιλάμε για πολύ αέρα, μου πήρε το τσιγάρο από το στόμα...
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από seitman: “Αν και είχα πει να περιμένω την stable 9, το χέρι μου ξύνεται άγρια να περάσει την τελευταία dev. Έχει κατέβει και έχει γίνει copy στο τηλέφωνο... Την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Πως πάει;;; Αν και αυτό το factory reset και στήσιμο από την αρχή είναι σπαστικό. Αξίζει;;; ” Αφού έχει δοθεί κι εδώ το link για τη stable και αύριο από όσο λένε θα εμφανιστεί και στον updater σε όλους. ” Εγώ "φοράω" stable του φόρουμ.
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα το τσεκάρω αύριο, αλλά νομίζω πως δεν είναι το εξελληνισμένο γιατί αυτό έχω περάσει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
Magic WormHole
ΜήνυμαΑλό Φ-υλακόβιοι