Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 192.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από seitman: “Είδα τα screenshots του amavroudis. Τι μακακίες λένε ότι δε θα δουλεύει το find device;;;; Μια χαρά δουλεύει σε εμένα με unlocked bootloader. ” που αναφέρεσαι @seitman; Δεν είπα κάτι για find device. Οι φωτό αναφέρονται στο lock device και το mi account. ” Δεν είπα ότι είπες εσύ κάτι για το find device. Σχολίασα κάτι που φαίνεται στο screen shot
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Δίκη για το αρχισκολικς περίμενα να δω και άλλον βλέπω να θέλει ο αρχησκολικς να πληρώσει την νύφη. Ωραίος άλλος μαμαει άλλος πληρωνει χύνει:D ” Fixed
-
Είδα τα screenshots του amavroudis. Τι μακακίες λένε ότι δε θα δουλεύει το find device;;;; Μια χαρά δουλεύει σε εμένα με unlocked bootloader.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Ναι, ΟΚ... Αλλά κανείς δε απαντάει στο ερώτημα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες... Διαβάζοντας για δικαστήρια, λαϊκά δικαστήρια, super market δικαστήρια, σκουλικοδικαστήρια, ερωτοδικεία και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων αναγεννήθηκε μέσα μου το μέγα ερώτημα: (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα είπαμε;;;
-
Τελικά η 7.10.26 δεν τρέχει και τόσο καλά στο 4Χ μου. Μετά από 2 μέρες γυρνάω στην 7.10.19 και δε βλέπω να την αλλάζω μέχρι να βγει stable
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥποκινούμενος από την απάντηση του @MarkosVL.... To γέλιο της αρκούδας το ξέρουμε... (Hidden Content) Καλησπέρες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕφαρμογή του "αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, τουλάχιστον απόλαυσέ τον";;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔε γνωρίζω πόσοι ξέρετε από Θεσσαλονίκη, αλλά στη Μακρυγιάννη με Περιφερειακό γίνεται τσι πτανς το σιδιρούν κιγκλίδωμα από κίνηση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Είχε και άλλος την επιθυμία να μη σηκωθεί από το κρεβάτι για δουλειά ή μόνο εγώ ήμουν;;;;
-
Και ένα από εμένα
-
Μετά από 24 ώρες με την νέα ROM (ΑRΩΜΑ): Κανένα κόλλημα, όλα ΟΚ με το root (superSU), πιο στρωτή λειτουργία. Αλλά υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας, αργεί πολύ να "κλειδώσει" σήμα υπηρεσίας και μερικές φορές στο ξεκλείδωμα το wallpaper κάνει zoom μόνο του και πρέπει να το ξαναορίσεις για να έρθει στα ίσια του. Για το app της Πειραιώς... Μετά το update απενεργοποιήται το OneTouch login. H λύση απλή... Το ενεργοποιούμε ξανά από τις ρυθμίσεις του app
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Λοιπόν : Για αύριο στην F1 -----> 1) Vet 2) Ver 3) Ham. Για να δω προγνωστικά. Με ποιον θα τρακάρει ο Verstapen; 1) Τον Vettel ή 2) Τον Hamilton ” Εγώ προβλέπω να σκάει ο αναβαθμισμένος (εδώ γελάμε) Renault, ήδη έχουμε 2 σκασμένους από Torro Roso. O Hamilton δε νομίζω να ρισκάρει πολύ πολύ καθώς με 5η θέση και τους 9 πόντους που δίνει, κλειδώνει το WDC. Καλημέρες
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45032/ Πήραμε φόρα....