Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Πρόβλημα με μπαταρία
Μήνυμαπαιδια το κινητο σβηνει καθε 5 λεπτα απο μπαταρια εχει κολλησει στο mode των ακουστικων και δεν μπορω να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader.. υπαρχει καποια λυση η θα το πεταξω στον τοιχο?
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΠαλι τα ίδια No input file specified. Αυτό μου λεει
-
Πρόβλημα με μπαταρία
Μήνυμα@gkalen Δεν μπορώ να κάνω αίτηση με πετάει ένα σφάλμα και δεν μπενει καν στην φόρμα για να πληκτρολογησω τα στοιχεία
-
Πρόβλημα με μπαταρία
Μήνυμα@derveni Τον διάβασα... μπορείς να μου δώσεις λινκ από το μαγαζί όπου την αγόρασες;;
-
Πρόβλημα με μπαταρία
Μήνυμα@derveni Την καινούρια έχω 9.5.8.0 Και με πιο παλιές μου κάνει το ίδιο Και δεν φορτίζει μέχρι το 100 % Στο 96 σταματάει
-
Πρόβλημα με μπαταρία
Μήνυμα- Βρίσω από Σκρουτζ το μοντέλο bn 43 είναι αυτό το σωστό; Βασικα η οθόνη τρώει 33%
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΟχι το σύστημα android τρώει το περισσότερο και είναι στο 24%
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΜόλις έβαλα την καινούρια ρομ Την 9.5.8.0 Και μου κάνει τα ίδια η μπαταρία Εχετε να μου δώσετε κάποιο λινκ με αυθεντική μπαταρία ?
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΠάλι τα ίδια κάνω ξανά σύνδεση και μου βγάζει αυτό No input file specified.
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΤα ίδια παλι
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει την σελίδα για να κάνω έτιση
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΘα βάλω την xtvr αν είναι
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΜπορειτε να μου στείλετε έναν οδηγό για το πώς να το κάνω;;
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΥπαρχει κάποιος τρόπος ώστε να φτιάξει;;
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΔεν ξέρω για πιο λόγο είχα γίνει beta tester
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΟχι είχα παλιά ένα RN3 Pro τον είχα ξεκλειδώσει εκεί Έχω το ίδιο email τώρα στο τηλέφωνο με αυτό που είχα στο rn3 pro Δεν έχω ξεκλειδώσει σε αυτό το τηλέφωνο Θέλω να κάνω το οτιδήποτε ώστε να φτιάξει η μπαταρία
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΕαν βάλω xtvr θα στρώσει?
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΠως θα μπορέσω να αλαξω;
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια έχω το RN4 64GB Έχω την global rom δεν το έχω πειράξει καθόλου και η μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα και δεν φορτίζει έως το τις εκατό Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έφτιαξε ΥΓ Πριν από κάνα 2 μηνό έβαλα θήκη με μαγνιτη για να το βάζω στο αυτοκίνητο υπάρχει περίπτωση να φτεει αυτό;;
-
Καλή τύχη σε όλους!