Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Πολυ καλη δουλεια και προσπαθεια παιδια μπραβο σας... χιλια ευχαριστω! Θα ηθελα για την συσκευη μου mi 9T pro οταν μπουταρει το κινητο να γραφει mi 9T pro και οχι redmi οπως επισης και στις πληροφοριες του τηλεφωνου να γραφει mi 9T pro αντι για Κ 20 pro. Συνεχιστε την καλη δουλεια... ευχαριστω!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΣυγνωμη αλλα μετα απο την ταλαιπωρια που περασα δεν τολμω να κανω αλλες δοκιμες... οκ θα περασω το Magisk-v19.4
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργο ευχαριστω αλλα εχω περασει ηδη την XTRV... επι της ευκαιριας ειναι και ρουτ; αν ναι θα δουλευουν οι ανεπαφες συναλλαγες με με το NFC;;
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστω επιτελους εχω twrp
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΠοιο ακριβως εβαλες φιλε μου; μπορεις να μου πεις;
-
stronggeo - - Recoveries
Μήνυμαtwrp.png τις εντολες κανονικα συμφωνα με τον οδηγο του νηματος.. δεν βγαζει καποιο σφαλμα... δειχνει οτι γινεται κανονικα η εγκατασταση Στην αυτοματη μεθοδο μονο μου βγαζει μηνυμα λαθους και δεν γινεται η εγκατασταση
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαTo δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΤο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε Twrp Recovery
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΕξακολουθω να μην μπορω να μπω σε twrp... δειχνει οτι γινεται εγκατασταση κανονικα αλλα στο μπουτ δεν βγαινει και μετα πρεπει να φλασαρω ξανα την ρομ διοτι δεν ανοιγει το κινητο καμια ιδεα; mi 9T pro Σε fast boot δεν υπαρχει η XTRV ;;
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ σε ευχαριστώ φίλε μου.. Θα προσπαθήσω να βάλω πάλι twrp
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΘα ήθελα να περάσω την ρομ που είχε αρχικά το τηλέφωνο.. Δεν βλέπω ελληνική ρομ xtrv για το κινητό μου mi 9T pro
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΕάν έχεις διαβάσει πιο πίσω είχα πρόβλημα όταν πήγα να περάσω twrp. Αναγκάστηκα να το φλασαρω με αυτήν την ρομ.. Γιαυτό αναρωτιέμαι.Έχω ξεκλειδωτο bootloader.
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΤο θέμα είναι ποια ρομ είχα πριν... Τώρα ξέρω ότι έχω eea.. Η σελίδα που ποσταρες έχει fastboot roms? Βλέπω έχει μόνο για mi 9T εγώ έχω το pro.
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαScreenshot-2019-09-29-12-05-15-714-com-android-settings.pngΓια το κουτί δεν γνωρίζω θα το κοιτάξω όταν θα είμαι στο σπίτι.
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΝα ρωτήσω και κάτι ακόμη.. Εγώ αγόρασα το κινητό από gearbest λογικά φορούσε global rom έτσι δεν είναι;;
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι αυτο εννοω.. εγω περασα αυτην raphael_eea_global_images_V10.3.1.0.PFKEUXM_20190723.0000.00_9.0_eea χωρις να ελεγξω εαν ειναι ευρωπαικη ή global.. to eea σημαινει ευρωπαικη ετσι δεν ειναι;
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΝα ρωτησω επι της ευκαιριας.. ποια η διαφορα μεταξυ global και euro version?
-
stronggeo - - Recoveries
ΜήνυμαΕγω δεν βρισκω να κατεβασω fast boot rom για το κινητο μου ακυρο βρηκα αυτη Το raphael_eea_global_images_V10.3.1.0.PFKEUXM_20190723.0000.00_9.0_eea_f70f6415ea.tgz update ολα πηγαν κατευχην ευχαριστω πολυ Γιωργο..
-
stronggeo - - Recoveries
Μήνυμαοκ σε ευχαριστω