Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Μίλησα με τον πάροχο το πήγα και σε κατάστημα της Vodafone και τίποτα. Ούτε θέμα φραγής υπάρχει, το έλεγξαν. Μπορώ να γυρισω στην προηγούμενη έκδοση; Η έκδοση έιναι MIUI 8 Global 6.10.13 Beta. Δεν έχω καταλάβει αυτή αν είναι dev rom και αν είναι official ή όχι και πως θα το καταλάβω. Επίσης η συσκευή είναι κλειδωμένη.
-
Γεια σας θα ήθελα τη βοήθεια σας, σχετικά με Redmi 3s Pro Συγκεκριμένα μετά την αναβάθμιση σε 6.10.13 Beta που έκανα την Παρασκευή δεν έχει ιντερνετ με δεδομένα. Το WI FI δουλεύει κανονικά, αλλά με δεδομένα δεν έχω ιντερνετ. Μίλησα με τη Vodafone το πήγα και σε κατάστημά τους και δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν. Από το κατάστημα μου είπαν να ξαναβάλουν το Adroid στη συσκευή για να λυθει το πρόβλημα. Υπάρχει λύση;
-
official global
ΜήνυμαΕδώ και λίγο καιρό εχω το Redmi 3s Pro με MIUI 8 GLOBAL 6.9.29 Beta. Κανει τις αναβαθμίσεις κανονικά και έχει Ελληνικά. Πως θα καταλάβω αν είναι official και αν χρειάζεται τελικά να το ξεκλειδωσω. Από ότι ειδα είναι κλειδωμενο. Επίσης έχω ήδη ζητήσει και έχω πάρει άδεια για ξεκλείδωμα. Αξίζει να το ξεκλειδωσω και είμαι περισσότερο προστατευμένος με αυτόν τον τρόπο;
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας ! Μόλις παρέλαβα το καινούργιο Redmi 3s Pro από Vickmall. Το δούλεψα γύρω στη μία ώρα. Δοκίμασα να το φορτίσω και πράγματι άναβε το φωτάκι και φόρτιζε. Εκανε μια αναβάθμιση της ελληνικής έκδοσης, το δούλεψα ακόμη ενα τεταρτο και στη συνέχεια έσβησε. Από τότε δεν ανοίγει με τίποτα, αλλά και στον φορτιστή που το βαζω δεν ανάβει το φωτάκι να δείχνει ότι φορτίζει. Τι μπορεί να συμβαίνει και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;