Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.

• Ποια είναι η τελευταία έκδοση για Redmi 3s εχω μπερδευτεί; α) xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_GTV-6.9.29.zip β)xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi3S-Land-MiUi8-6-9-8/ γ)megadysk.pl/f/GTV-6.10.13

• Ευχαριστώ και πάλι. Το βαζω για φόρτιση και συνεχίζω.

• Ειμαι στην οθονη twrp 3 με ποια επιλογή θα αντιγραψω την ελληνική rom στη μνημη για να προχωρήσω ¨; Βοήθεια παιδια τελειώνει και η μπαταρία

• Μου έβγαλε μήνυμα Unlocked successfullu και reboot phone , τι κάνω στη συνέχεια. Θα κάνω επανεκκίνηση και μετα;

• Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις οδηγίες.

• Εχω κάνει αίτηση και είμαι ΟΚ. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες και ελπίζω όλα να πανσέ καλά. Πρεπει κατι να προσεξω ιδιαιτερα; Αν κατάλαβα καλά βαζω την κινέζικη και στη συνέχεια την ελληνική; σωστά τα λέω;

• Καμμιά ιδέα;

• Δεν τη βρίσκω αυτή την επιλογή . Που ακριβως είναι; Στην ασφάλεια δεν βλέπω κάτι τέτοιο;

• Μίλησα με τον πάροχο το πήγα και σε κατάστημα της Vodafone και τίποτα. Ούτε θέμα φραγής υπάρχει, το έλεγξαν. Μπορώ να γυρισω στην προηγούμενη έκδοση; Η έκδοση έιναι MIUI 8 Global 6.10.13 Beta. Δεν έχω καταλάβει αυτή αν είναι dev rom και αν είναι official ή όχι και πως θα το καταλάβω. Επίσης η συσκευή είναι κλειδωμένη.

• Γεια σας θα ήθελα τη βοήθεια σας, σχετικά με Redmi 3s Pro Συγκεκριμένα μετά την αναβάθμιση σε 6.10.13 Beta που έκανα την Παρασκευή δεν έχει ιντερνετ με δεδομένα. Το WI FI δουλεύει κανονικά, αλλά με δεδομένα δεν έχω ιντερνετ. Μίλησα με τη Vodafone το πήγα και σε κατάστημά τους και δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν. Από το κατάστημα μου είπαν να ξαναβάλουν το Adroid στη συσκευή για να λυθει το πρόβλημα. Υπάρχει λύση;

• official global

ataskinos - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Εδώ και λίγο καιρό εχω το Redmi 3s Pro με MIUI 8 GLOBAL 6.9.29 Beta. Κανει τις αναβαθμίσεις κανονικά και έχει Ελληνικά. Πως θα καταλάβω αν είναι official και αν χρειάζεται τελικά να το ξεκλειδωσω. Από ότι ειδα είναι κλειδωμενο. Επίσης έχω ήδη ζητήσει και έχω πάρει άδεια για ξεκλείδωμα. Αξίζει να το ξεκλειδωσω και είμαι περισσότερο προστατευμένος με αυτόν τον τρόπο;

• Πατωντας το Power και τον ηχο μου εβγαλε μια εικονα με κινεζικες επιλογες και κάπου γραφει : fastboot. Κατι πάτησα από αυτά και τελικά άνοιξε. Ενημερωτικά η εκδοση που εχει ειναι Global ROM MIUI 8 και ειναι η 6.9.16 beta. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για ελληνικά και ανβάθμιση; Ευχαριστώ.

• Στην αναβάθμιση είχε περίπου 40% και το έβαλα στην πρίζα και έτσι είδα και το φωτάκι ένδειξη ότι φορτίζει. Τώρα το έβαλα σε πρίζα τοίχου και θα το αφήσω 5 ώρες να δω τι θα γίνει. Και έτσι όμως δεν θα πρεπε να ανάβει το φωτάκι; αυτό είναι που με ανησυχεί;

• Ειχε αυτά τα χαρακτηριστικά Global ROM comes with MIUI 8 and Android 6.0.1

• Μου ζητήθηκε να κανει μια αναβάθμιση, αλλα δεν συγκρατησα νούμερα. Ηταν εξελληνισμένο πάντως το μενού.

• Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας ! Μόλις παρέλαβα το καινούργιο Redmi 3s Pro από Vickmall. Το δούλεψα γύρω στη μία ώρα. Δοκίμασα να το φορτίσω και πράγματι άναβε το φωτάκι και φόρτιζε. Εκανε μια αναβάθμιση της ελληνικής έκδοσης, το δούλεψα ακόμη ενα τεταρτο και στη συνέχεια έσβησε. Από τότε δεν ανοίγει με τίποτα, αλλά και στον φορτιστή που το βαζω δεν ανάβει το φωτάκι να δείχνει ότι φορτίζει. Τι μπορεί να συμβαίνει και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;