Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.
-
Μια απορία ακόμη: Έχω ήδη την 7.8.31 αρωμα περασμένη στο mi4c μου. (την πέρασα μόνος μου ) Χρειάζεται να εγκαταστήσω αυτό το patch ή όχι?
-
Ο @NasDriver φταίει πρώτος και φυσικά όλοι οι άλλοι συντελεστές του φόρουμ, που γράφω κι εγώ εδώ Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Μόλις έκανα μια εξάμηνη.
-
Αναβάθμιση σε AROMA [SOLVED]
ΜήνυμαTo εμφάνιζε όπως και στη φωτό. Στην εξερεύνηση αρχείων, μια το εμφάνιζε και μία όχι. Όταν το εμφάνιζε στην εξερεύνηση, πατούσα πάνω στον φάκελο "Εσωτερική μνήμη" και άνοιγε ...το απόλυτο τίποτα! Όπως έγραψα δοκίμασα (μάλλον) τα πάντα. Απεγκατάσταση των πάντων, νέα εγκατάσταση κτλ κτλ Μ'αυτό το τελευταίο όμως που είπες....όλα καλά!!!!!!
-
ΜήνυμαHere it is! Ευχαριστώ και πάλι. Αυτό που μου έχει μείνει είναι η συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή. (Windows 10 x64). Δε λέει να συνδεθεί.Είμαι σε φάση που ξήλωσα οτιδήποτε xiaomi είχα από προγράμματα και drivers και το κάνω από την αρχή......μπας και καταφέρω να το συνδέσω. Θα επανέλθω με το θεματάκι αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42206/
-
ΜήνυμαΑπό ότι κατάλαβα ο @NasDriver προσπάθησε να το βάλει αλλά κάτι τον ζόριζε. Ειλικρινά δε θυμάμαι τι... Για την ιστορία όμως δηλώνω: 1.Με τα twrp για 5, μπόρεσα κι έβαλα την 8.5. ελληνική ρομ (αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Η άρωμα δεν γούσταρε με τίποτα. 2.Πείσμωσα όμως και κατέβασα από εδώ άλλο twrp και μπόρεσα και πέρασα το άρωμα. Τι ωραία που μυρίζει ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ανέστη για άλλη μια φορά.
-
ΜήνυμαΜε το που ζητάει το reboot και το πατάω, βγαίνει από την εγκατάσταση , μετά βγάζει το mi logo το οποίο μένει για λίγο και μετά σβήνει ολοκληρωτικά. Πατάω το ον και μένει πάλι έτσι.... Τώρα ξανακάνω εγκατάσταση -αυτή τη φορά -μόνο τα απαραίτητα (3η επιλογή) και θα δω.... =============== Αυγ 29th 2017, 10:05pm =============== Το πρώτο boot το κάνει με σβηστή την οθόνη? Δηλαδή σβήνει η οθόνη και μετά μόλις είναι έτοιμο θα ανάψει ξανά μόνη της? (μάλλον όχι ε)
-
ΜήνυμαΝαι όντως κλείδωσε!!! =============== Αυγ 29th 2017, 9:39pm =============== EDIT: To ξεκλείδωσα μόλις και μου ζητήθηκε από το unlock tool να κάνω reboot. Το πάτησα και πάλι έχει μείνει έτσι (με το logo) Ξαναπάω twrp και ξανακάνω εγκατάσταση του αρώματος, σωστά? Λογικά θα μαι εντάξει...
-
ΜήνυμαΝα το κάνω λες? Αν σου λεει κάτι μπορώ να μπω κανονικά σε twrp recovery καθώς και σε fastboot. Μάλιστα ξαναέκανα install του aromatos αυτή τη φορά επιλέγοντας την τυπική εγκατάσταση αλλά και πάλι δεν λεει να ανοιξει. Δηλ πάτησα επανεκινηση στο τέλος της εγκατάστασης....εβγαλε το λόγκο και μετά τίποτα. Έσβησε. Πατάω το power , ξαναδείχνει λόγκο και ξανά μανά. Είναι αυτό λες ε?
-
ΜήνυμαΔεν ξέρω ποια ακριβώς είναι! Σου αντιγράφω το αρχείο λήψης: xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_XTRV_arΩma_7.8.24 Μάλλον 7 έβαλα ε?
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ. Φτιάχνω καφέ και ξεκινάω. =============== Αυγ 29th 2017, 7:51pm =============== Χμμ...κάτι πήγε λάθος μάλλον. Ενώ μου έβγαλε μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά και ότι εγκαταστάθηκε η αρωμα...μετά το reboot που ζητήθηκε....δεν άναψε ακόμη. Έχει κολήσει στο mi logo και δεν κάνει τίποτα. Είναι κάνα δεκάλεπτο έτσι. Σας γράφω τι έκανα για να καταλάβετε καλύτερα. -Πέρασα το TWRP 3.1 twrp_libra-5_3.1.0-0_miui-hellas (έγραφε κάτι για android 5 και για android 7) Εγώ πέρασα για το 5. -Μετά έκανα …
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ελπίζω να μη πειράζει που συνεχίζω εδώ για να μην ανοίγω άλλο νήμα. Έχω την MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.2|Stable 8.2.1.0 (LXKCNDL) Θα ήθελα να βάλω την xiaomi-miui-hellas-7.0_libra_V9_XTRV_arΩma_7.8.24 Είμαι εντάξει αν κάνω τα παραπάνω ?
-
Την καλησπέρα μου σε όλους. Μια ερώτηση για το mi4c , λίγο κουλή αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις. Πόση ram διαθέσιμη έχει περίπου το κινητό μετά από ένα φλασάρισμα? Όπως σας είπα μόλις έκανα φλασάρισμα στην παρακάτω ρομ και βλέπω ότι υπάρχουν διαθέσιμα 639MB από 2GB. Αυτό χωρίς να έχω περάσει τίποτα απολύτως στο "νέο κινητό". Δεν είναι λίγο? Έχω την αμυδρή υποψία, πως με κάποια προηγούμενη stable είχα σε αντίστοιχη φάση 1gb ελεύθερο (ίσως κάνω και λάθος) Έχω έκδοση των 2GB και την MIUI by xiaomi-m…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από anax111: “Δυστυχώς όποια ROM και να βάλω δεν λειτουργεί. Ο updater δεν δέχεται κανένα αρχείο. Ζητάει σύνδεση με wifi και μετά μου βγάζει ότι το update can't verify και σταματάει εκεί. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να περάσω την ROM μέσω υπολογιστή με το Miflash αλλά με κλειδωμένο bootloader θα δουλέψει; Πραγματικά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. ” Φίλε πριν 3-4 μέρες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με ένα redmi3 της συζύγου...Ότι και να έβαζα στον updater, έτρωγα πόρτα! Με βοήθησε όμως ο geoanto5…
-
Μήνυμα@geoanto555 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άργησα να απαντήσω γιατί ήμουν απασχολημένος με διάβασμα -κατεβάσματα και τελικώς ...επιτυχές φλασάρισμα! Να σαι καλά. ΥΓ. Δυο παρατηρήσεις σε σχέση με τον οδηγό unbrick που ακολούθησα: 1. Σχετικά με την απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής: έχω win10x64 και δεν βγάζει κάτω δεξιά το "test mode". Σιγουρεύτηκα όμως ότι το έκανα σωστά γιατί στην εγκατάσταση του miflash με ρώτησε σχετικά για την υπογραφή....οπότε έδωσα ok μερικές φορές και έγινε η εγκατάσ…
-
ΜήνυμαTo διόρθωσα την ώρα που μου απαντούσες! Χτες με το που ήρθε έκανα το τσεκάρισμα για τον bootloader. Είναι κλειδωμένος....
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ακόμη ένα redmi3 στην κατοχή μου...well της γυναίκας μου! Έκανα χτες την αίτηση ξεκλειδώματος και σήμερα πρωί είχα τον κωδικό ξεκλειδώματος!!!! Δεν μπορώ με τίποτα να βάλω όμως την developer της Κίνας. -Την έβαλα στο κινητό -Πήγα στον updater -Πατησα "choose package". -Περίμενα λίγο και έφαγα στην μάπα "could not verify update". Από κει και πέρα πως συνεχίζω? Κάνω αυτά που λεει ο οδηγός με το sp tools εδώ? Θέλω να περάσω την κινέζικη dev για να μπορέσω να ξεκλειδώσω, σωστά? Αυτή τη στι…
-
Πάντως με το factory reset ίσως λυθεί το πρόβλημα. Λέω "ίσως" γιατί δεν θυμάμαι καλά. Κι εξηγιέμαι: Όταν ξεκλειδώθηκε ο bootloader του κινητού της γυναίκας μου, και πέρασα την ελληνική stable, το τηλ έκανε αυτά τα τερτίπια με το play store και σκέφτηκα ότι κάτι δεν έκανα καλά στην εγκατάσταση. Και να το reset και να το wipe από twrp. Δούλεψε μετά από αυτό ....αλλά να και πάλι που ....ξαναστράβωσε! Και λέω πιο πάνω ότι δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιατί η γυναίκα μου δεν πολυμπαίνει sto play , οπό…