Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.

• Και για να συνεχίσω λίγο το προηγούμενο post μου....ο οδηγός που με βοήθησε τελικά είναι αυτός και φυσικά είναι του lallasgr!

• Πόση ώρα θέλει ρε παιδιά να δείξει την εικόνα για το flash? Έχω βάλει το κινητό σε recovery mode. Ετρεξα το mi suite , σύνδεσα το κινητό αλλά δε γίνεται τίποτα... Στο κινητό έχει μια εικόνα του κινητού συνδεμένη με καλώδιο και τίποτα άλλο. Το mi suite ψάχνει να βρεί το my device.... Θέμα drivers λέτε? Σε μη recovery mode, το suite το βλέπει μια χαρά το κινητό...(Για το redmi3 μιλάω) Τελικά δεν έβγαλα άκρη κι ακολούθησα έναν άλλο οδηγό για να περάσω official αγγλοκινέζικη. Δεν θυμάμαι ποιον αλλά …

• Μάλλον κοτσάνα έκανα! Λοιπόν, χτες λογικά έκανα την αίτηση και φαίνεται δεν πρόσεξα τι έγραψε την πρώτη φορά που έτρεξα το tool. Δεν είχα συνδέσει το κινητό και μου έβγαλε ότι δεν ήταν συνδεδεμένο. Έγραφε κι άλλα όπως βλέπω κι από τις εικόνες του οδηγού αλλά δεν τα θυμάμαι γιατί θεώρησα ότι ...με έκραζε λόγω μη συνδεσης του κινητού! Για να ησυχάσω, όταν έτρεξα για πρώτη φορά το tool λογικά έγινε και η αίτηση, σωστά? Μάλλον κόλλημα του browser μου ή του σέρβερ ήταν τελικά... Δεν έμπαινε με τίποτα…

• Δεν καταλαβαίνω που κάνω το λάθος. Τρέχω το miunlock, κάνω login με τον mi λογαριασμό και τρώω πόρτα! Πατάω το go , όπου με βάζει σε μια σελίδα να κατεβάσω το miunlock και φτου κι απ'την αρχή. Τι δεν κάνω καλά? >>EDIT: Μάλλον επειδή δεν έχω την dev rom της Κίνας? Αυτή τη στιγμή έχω βάλει την MIUI by xiaomi.eu.7.1.3.0. από έναν οδηγό που βρήκα εδώ στο φόρουμ (για το redmi3 χωρίς να χρειαστεί ξεκλέιδωμα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14973/

• Ερωτήσεις διάφορες

alsthomGR - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Πρώην κάτοχος ενός εκπληκτικού note3 αλλά δυστυχώς δεν άντεξα το μεγάλο μέγεθος και το πούλησα -μέχρι 5'' φτάνω Το λοιπόν θέλω να πάω σε 5άρι, όχι πολύ και ακριβό με "καλά χαρακτηριστικά". Εννοείται ότι παραμένω σε xiaomi. Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυρισμός όταν ασχοληθείς έστω και 3μήνες με το MIUI. Και έχω καταλήξει -ας πούμε - στο mi4 1)Ποιο προτείνετε εσείς? Το c, το s, το i? Προς το c κλείνω είναι η αλήθεια, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Ποιο είναι σε γενικές γραμμές καλύτερο? ) 2)Το…

• UPDATE! Το ζουμί είναι στο έντονο και στο υπογραμμισμένο κείμενο. Παράθεση από Bodai: “Από το κεντρικο μενου του TWRP => Wipes => Advanced => Τσεκάρουμε Cache & Dalvik Cache & Data και κάνουμε Swipe για να ξεκινησει το Wipe ” Τις προηγούμενες φορές δεν έκανα wipe data! Μόνο τα άλλα δύο... Όλα είναι μια χαρά τώρα. Ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από Bodai: “Παραλείπουμε τα βήματα 2,3,4,5 Πάμε στο βήμα 6 => Reboot => TWRP ” Έχω την εντύπωση πως το έκανα και κατευθείαν από το TWRP με τα ίδια αποτελέσματα. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος μιας και το έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Θα το δω και θα επανέλθω.

• Κάπου κάνω λάθος. Δεν μπορεί.... Δοκιμάζω να βάλω την stable αλλά ΠΟΤΕ δεν μου δούλεψε. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές βγάζουν πρόβλημα (ότι σταμάτησαν να λειτουργούν). Τα βάζω λίγο στη σειρά ώστε να με διορθώσετε αν κάνω κάτι στραβά: 1. Το κινητό έχει την dev rom 2. Κάνω factory-reset από τις ρυθμίσεις. Το κινητό με προειδοποιεί, εγώ του δίνω ok και κάνει restart... 3. Κατά το restart, ανοίγει σε recovery (TWRP). Δεν πειράζω τίποτα (αν θυμάμαι καλά) και το αφήνω να τελειώσει την δουλειά του. 4. Τελει…

• Πριν διαβάσω αυτό το τόπικ, πέρασα από την dev σε stable κάνοντας του κεφαλιού μου. Δηλαδή: έριξα χύμα το .zip της stable και έκανα επανεκιννηση σε twrp recovery ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ factory reset!!!. Ακολούθως έκανα wipe cache και dalvick cache. Mετά έκανα install. Όταν άνοιξε το κινητό μετά την διαδικασία....ο κακός χαμός! Η μια εφαρμογή (ρυθμίσεις) σταμάτησε να λειτουργεί, η άλλη εφαρμογή το ίδιο. Ένα ...android σταμάτησε να λειτουργεί επίσης. Χαμός σας λέω. Κάθε λίγο και λιγάκι πεταγόταν μήνυμ…

• Λες να μη το έκανα ? Το έκανα -αλήθεια λέω...αλλά βγάζει ...χιλιάδες αποτελέσματα, τα οποία και διάβασα (καλά όχι κι όλα ). Ξαναέψαξα πάντως μετά το κράξιμο. Και κάπου βρήκα ένα μήνυμα που λέει: όπου 6 =beta και όπου 7=stable.....

• Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, θέλω να ρωτήσω μια ...χαζομάρα εδώ. Μη βαράτε πληζ! Τι διαφορά έχουν οι παρακάτω εκδόσεις? Τι είναι το GTV? xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_Stable-V7.2.3.0.zip xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-6.3.24.zip

• Τούμπανο το ταμπλετάκι CHUWI ILIFE HI10 Intel Z8300 1.84GHz Quad Core 4GB RAM 64GB ROM 10.1 Inch IPS Screen Windows 10 Tablet PC online - coolicool

• Πως μπορώ να κάνω μετά? Φαντάζομαι μέσω recovery ε? Όμως το twrp προσωρινό δεν είναι? Ή αμόλησα κοτσάνα?

• Τελικά δεν έκατσα καλά και πέρασα την ελληνική ρομ! Κάποιες απορίες που έχω (ελπίζω να μην πειράζει που συνεχίζω εδώ): 1. Κατά το πρώτο άνοιγμα του TWRP έγραφε κάτι για mount κτλ , δεν έβγαλα άκρη και απλά πάτησα install για να κάνω την δουλειά μου και να βάλω το ελληνικό. Πειράζει? 2. Πλέον αυτή τη στιγμή έχω την έκδοση MIUI 7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.3.3. DEV. Έπρεπε να κάνω πουθενά wipe cache? Δεν έκανα! Χρειάζεται? 3. Η έκδοση αυτή που έχω έχει μέσα κι άλλες γλώσσες. Έτσι πρέπει να ναι? Επί…

• Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Να 'στε καλα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο. Λογικά κλειδωμένο θα είναι. Έτσι ήταν πριν. Λες τώρα που έβαλα αυτή τη ρομ που λεω παραπάνω.... να ξεκλείδωσε? Επίσης να ρωτήσω κατιτίς. Τώρα που έχει την beta rom, χρειάζεται να κάνω την πρώτη αναβάθμιση που λέει ο οδηγός? (αυτή με τις τρεις τελίτσες )

• ΠΑΝΙΚΟΣ τέλος Μετά το αρχικό σόκ, ξαναδιάβασα τα πάντα, στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά φόρουμ, μη σας πω και στα κινέζικα! Οπότε ξαναέκανα την διαδικασία από την αρχή και στο τέλος έκανα αυτό που λέει εδώ Redmi Note3 Brick - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Δηλαδή -κράτησα πατημένα και τα τρία πλήκτρα -με τα πλήκτρα πατημένα, έβαλα το usb -Μόλις κοκκίνησε όλη η γραμμή , άφησα το power πλήκτρο. -Και ΕΥΤΥΧΩΣ η διαδικασία συνεχίστηκε ομαλότατα χωρίς άλλα errror από το sptools. Τώρα το κ…

• Φαίνεται τα κατάφερα να ρημάξω το κινητό. Είχα την multi stable 7.1.6 xiaomi.eu και είχα ζητήσει ξεκλείδωμα. Σήμερα το πρωί ήρθε ο κωδικός ξεκλειδώματος και το μεσημεράκι αποφάσισα να βάλω την ελληνική ρομ που τόσο ήθελα.... Όμως: 1. Έφαγα πόρτα κατά την διαδικασία του update (στην κινεζική dev- could not verify....) 2. Διάβασα ότι το κινητό πρέπει να έχει την "αυθεντική" αγγλοκινέζικη ώστε να μπορέσει να κάνει την αναβάθμιση. 3. Ακολούθησα έναν οδηγό από το ξένο φόρουμ ώστε να περάσω την ρομ (μ…

• Ευχαριστώ πολύ pehr. Να σαι καλά. Μακάρι να γνώριζα περισσότερα πράγματα για να τα έγραφα εδώ. Είμαι κι εγώ του ρωτώντας και μαθαίνοντας. Και όταν ..."μαθαίνοντας" τότε το γράφω.

• Λοιπόν επιβεβαιώνω κι εγώ, ότι με την νέα ρύθμιση του ΑPN (με την βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone) η σύνδεση δεδομένων δουλεύει μια χαρά. Ήθελε απλά μια επανεκκίνηση για να δουλέψει. Τα βήματα που ακολούθησα: 1. Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών 2. Διαγραφή του παλιού ΑPN 3. Δημιουργία νέου σημείου πρόσβασης με τα εξής στοιχεία [για VODAFONE ] Όνομα= ότι σας βολεύει ..εγώ έβαλα vodafone APN= internet.vodafone.gr Όνομα χρήστη= user Κωδικός= pass Τα υπόλοιπα τα άφησα απείραχτα. Και στο τέ…

• Παράθεση: “ήταν η ρύθμιση του ΑΡΝ τελικά ? ” Λογικά αυτό θα φταίει. Εμένα συγκεκριμένα μου είπαν ότι επειδή άλλαξα συσκευή, η κάρτα μου χρειάζεται ρύθμιση ξανά. Και επειδή δεν μπορεί (λεει) η συσκευή μου να δεχτεί το μήνυμα με τις ρυθμίσεις (!) , περιμένω email με τις ρυθμίσεις ώστε να τις βάλω χειροκίνητα. ... Όταν πάρω το email θα το αντιγράψω εδώ.