Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους.
-
Εμ καλά έκανα εγώ και κοκκίνησα την ώρα που ρώτησα! Τις βρήκα τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τώρα για τα δεδομένα πραγματικά δεν ξέρω. Πατάω να ανοίξουν και δεν κάνει τίποτα. Ούτε κάποια ένδειξη ότι πχ βρήκε σήμα 3g ή κάτι άλλο. Με το όριο δεν δοκίμασα να σου πω...Πάω να βρώ το από που γίνεται... και θα επανέλθω!
-
Καλησπέρα. Ευτυχής κάτοχος του κινητού κι εγώ εδώ και μια βδομάδα περίπου. Χάρη στο φόρουμ απαλλάχτηκα από τις "κινεζιές" και γύρισα στο multi stable 7.1.6 xiaomi.eu Μου προέκυψαν δυο θέματα: 1) Δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω την σύνδεση δεδομένων. Δεν λέει να δουλέψει. Δεν πα να 'μαι μέσα στο σπίτι ή στην ταράτσα? Τίποτα αυτό! Λογικά από κάπου μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι φταίει το κινητό....Νομίζω βέβαια ότι τα τσέκαρα όλα. Και από τις ρυθμίσεις των sim και από…
-
Καλησπέρα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον οδηγό καθώς και τα υπόλοιπα σχόλια στο νήμα. Ζορίστηκα λίγο αλλά τελικά τα κατάφερα! Αυτό που θέλω να πω και ίσως βοηθήσει αυτούς που έχουν θέμα με την ...κόκκινη γραμμή που ποτέ δεν γίνεται κίτρινη (όπως είχα εγώ) είναι: Να τρέξετε το flash_tool.exe σαν διαχειριστές. Σε μένα αυτό έφταιγε...