Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 455.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις χάσει το baseband modem προς το παρόν. Μπες εδώ => Modem Files for Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Firmware κατέβασε το πιο πρόσφατο modem σε zip και φλάσαρέ το μέσω twrp. ” Ευχαριστώ Γιώργο θα το κατεβάσω και θα το κάνω εγκατάσταση για την 8.5.2 που έχει πρόβλημα το ίδιο θα έκανα? ” Ναι , εφόσον δεν είχες modem... ” τιποτα δεν εγινε μου βγαζει παλι οτι δεν εχει sim αυτο εβαλα για το μοντεμ P74
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις χάσει το baseband modem προς το παρόν. Μπες εδώ => Modem Files for Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Firmware κατέβασε το πιο πρόσφατο modem σε zip και φλάσαρέ το μέσω twrp. ” Ευχαριστώ Γιώργο θα το κατεβάσω και θα το κάνω εγκατάσταση για την 8.5.2 που έχει πρόβλημα το ίδιο θα έκανα?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι εννοείς δεν βλέπει τις κάρτες; Δεν έχεις σήμα καθόλου ή δεν μπαίνει στο διαδίκτυο; Ποια rom είχες πριν και ποια έβαλες; Με ποιον τρόπο; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο; ” Γιώργο πριν είχα την 8.2.2 όταν έβαλα την 8.5.2 μου λέει δεν υπάρχει sim τώρα ξανά βάζω την 8.2.2 αλλά πάλι τα ίδια τι να κάνω για να επαναφέρω το τηλ ώστε να λειτουργήσει σωστά?
-
Παράθεση από leonidasts: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά καλημέρα παρήγγειλα και εγώ από aliexpress το redmi note 4x αρχές Ιουνίου και μου τώρα μου λέει ότι είναι εδώ Ελλάδα στο τελωνείο να περιμένω πολλά ” Και τώρα μπήκα και εγώ τελωνείο για να κάνουμε παρέα. Λοιπόν βασικά χρειάζεται υπομονή. Τα ΕΛΤΑ είναι της υπομονής και του περίμενε. Κάνε τα μπανάκια σου, κάνε τις διακοπές σου χαλαρά και σε κανά 4αρι με 5 εβδομάδες ίσως ξεκινήσει το δέμα για το τελικό αποδέκτη. (δηλαδή εσένα). Όσον αφορά τη…
-
Καλη Επιτυχια σε ολους!! και καλο μηνα
-
παιδια γιατί δεν το λέει στα ελληνικά τά δίκτυα Άλμπουμ
-
τον ήχο hd το βλέπω καί εγώ εδώ καί κανά δυο εβδομάδες σε cosmote και wind καλή εξέλιξη αυτή
-
μπραβω παιδια να βγαλουμε συντομα και για redmi note 4
-
Xiaomi Redmi Note 5
Μήνυμαπαιδια ειδα αυτο ειναι αληθεια ? Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet-273.84 Online Shopping| GearBest.com
-
Σε μένα μία χαρά πάει τό igo primo καί τό igo nextgen που το έβαλα χθες