Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 455.
-
Ακουστικό mi 8
Μήνυματο φτιάξαμε το ακουστικο ήθελε καθάρισμα και τώρα ακούγετε μια χαρά ευχαριστώ πολύ παιδιά
-
Ακουστικό mi 8
ΜήνυμαΚαι εκεί Μπίκα το κάνει σε ποιο μικρή μορφή απο τι όταν μιλάς
-
Ακουστικό mi 8
ΜήνυμαΦίλος έχει το mi8 και το ακουστικό έχει πρόβλημα ακούγεται με τρίξιμο κατά τις κλήσεις η ρομ που φοράει είναι εδώ η δικιά μας.τι μπορεί να φταίει?
-
Παράθεση από lazkal: “Παράθεση από lazkal: “Σε mi 9 όλα πια είναι OK . Δουλεύει τέλεια και το volte .. ” Μάλλον βιάστηκα .Μου έχει κανει δις το εξής κουφό . Το αφήνω το βράδυ με 25% Μπαταρία , χωρις να τρέχουν ανοιχτές εφαρμογές . Το πρωί έχει σβήσει με την μπαταρία στο 0% . Και το έχει κάνει 2 φορές . Και τις 2 φορές όταν το άνοιξα (μετά από λίγη φόρτιση ) μου έκανε διάφορα κουφά (και restart) και μετά πήγαινε φυσιολογικά . Υπόψιν ότι η φυσιολογική κατανάλωση της μπαταρίας το βράδυ είναι (σταντ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά είναι φυσιολογική αυτή η φθορά της μπαταρίας που έχω στο κινητό εγώ νομίζω ότι κάνει πολύ μεγάλη κατανάλωση σας ανεβάζω λίγο και screenshot για να δείτε και εσείς
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Δοκίμασε αυτό ... MIUI 12.5 - 21.2.3/4 | Xiaomi European Community @MiltosDelis Το πρόβλημα με την εφαρμογή λήψεων βρέθηκε και στο source , μην αναβαθμίζεται κάτι , θα το διορθώσουν στην επόμενη Ρομ πιθανώς. .. ” @gkalen δεν κανει κατι οταν βαζω αυτο *#*#663368378#*#* μηπως αυτη η οδηγια ειναι μονο για το Mi10Pro? Both VoLTE and VoWiFi are working great on my Mi10Pro. Open Modem test tools by using *#*#663368378#*#* code in dialer > Open MBN config loading and ac…
-
Παράθεση από pitmui68: “Παράθεση από lazkal: “Σε mi 9 όλα πια είναι OK . Δουλεύει τέλεια και το volte .. ” πώς κατάφερες και το δούλεψες? σε τί δίκτυο? ” Σε μένα το πρόβλημα με το volte και το wi-fi συνεχίζετε δεν έχει φτιαχτεί
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο πρωί το φόρτισα και τώρα έχει φτάσει στο 30% ανεβάζω και screenshot για να δείτε και εσείς τι φταίει και πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝα σου πω την αλήθεια δεν το έχω προσέξει απλώς μου έχει κάνει εντύπωση ότι πέφτει πάρα πολύ γρήγορα η μπαταρία
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟκ θα ανεβάσω
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα βλέπω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία σας ανεβάζω και ένα screenshot από την οθόνη είναι λογικό αυτό?
-
Έχει ανοίξει το τηλέφωνο όλα μια χαρά. Να κάνω format? δεν έβαλα την άλληrom έχω την dev
-
Παράθεση από geoanto555: “Πες μας κ όλη την διαδικασία. Πώς έμεινες έκει; Έβαλες κάνα magisk? Ποιο twrp είχες πριν αν η Ρομ σου ήταν η xtrv. ” Τι δικιά μας είχα βάλει την dev android 11 και επειδή έχω πρόβλημα με τις κλήσεις είπα να γυρίσω πίσω στην stable που είχα εδώ την δικιά μας και μόλις πέρασα το twrp και μετά να φλασαρω την rom έκανα επανεκκίνηση στο σύστημα και μου έβγαλε το fastboot
-
ευχαριστώ πολύ geoant 555
-
πες μου λίγο αν μπορείς τις οδηγίες γιατί έχω πελαγωση
-
τι να κάνω έχω κολιση ?
-
παιδια βοηθεια πηγα να βαλω το rwrp για να βαλω την stable rom για το mi9 και μου βγαζει το εικονίδιο fastboot μονο αυτο τι να κανω? ηθελα να γιρισω πισω απο dev android 11 σε stable android 10
-
παιδιά και με αυτή την ρομ για το mi9 έχω πρόβλημα με τις κλήσεις μου κλείνει την επικοινωνία και όταν πάλι παίρνω τηλ μου το ξανά κάνει πάλι μπορώ να γυρίσω ξανά στην stable που είχα και δεν είχα πρόβλημα?
-
Ναι συνεχίζει κατά τη διάρκεια της κλήσης μου το κλείνει την ομιλία ξανά παίρνω πάλι τηλέφωνο και ξανά πάλι μου την κλείνει