Παράθεση από trifos: “Παράθεση από annonnaki: “Η ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη που το mi8 έχει amoled. θεωρητικά καλύτερα χρώματα και ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία. Επίσης το mi8 έχει notch όπου υπάρχει και ειδικός αισθητήρας για το face unlock. Κάμερες ίδιες cpu ίδιο μπαταρία νομίζω ίδια. Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει. ” Το face unlock το έχει μονο η έκδοση με τα 8gb ram αν δεν κανω λαθος. ” Επειδη το εψαξα λιγο το απλο το Mi8 εχει inf…
Παράθεση από amavroudis: “Δεν το βρίσκεις στο gearbest; Γύρω στα 500€ έχουν το 64 και το 128GB ” Το βρηκα αλλα εχει 4 διαφορετικα. Τα δυο ειναι presale και τα αλλα δυο μπορεις να τα βαλεις στο καλαθι Απο οτι βλεπω εχει την εκδοση με 6 gb και οχι 8
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από makis1024: “Τότε όμως δεν είχε βγει global source xtrv αλλά China/eu. ” Οκ. Απλα αυτο το διαβασα στο τελευταιο μαιλ φιλε μου Οποτε παω Recovery κανω FR και μετα βαζω την ρομ
Οκ θα το κανω αν και την εβαλα απο πανω. Διαβασα αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν είχατε βάλει παλαιότερες Version ARΩΜΑ ROM, [b]([/b]πριν από την XTRV-7.7.6) θα πρέπει [b]να κάνετε οποσδήποτε [/b]Factory Reset πριν βάλετε την ARΩMA. στις οδηγιες του email και ειπα οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα
Καλησπερα παιδια. μετα απο παρα πολυ καιρο θα χρησιμοποιησω παλι το Κενζο μου. Επρεπε να χρησιμοποιω το κινητο της δουλειας. Εχω μεινει αρκετα πισω στην XTRV AROMA 7.11.16. Τι λετε να κανω για να παω στην τελευταια?
Παιδια καλησπέρα σας να ρωτησω οταν βαζω διαφορετικο kernel (Radon) χαλαει το power menu και δεν με πηγαινει στο recovery οταν παταω reboot to recovery. Μπορουμε να το φτιαξουμε καπως ή πρεπει να απευθυνθω στον δημιουργο του kernel
Παιδια καλησπέρα σας. Είχα βρεί καποια στιγμή πως μπορούμε να κρατήσουμε enable συνέχεια το Documents . Ο τρόπος ήταν να πάς στο system/app και να βρείς το αρχείο DocumentUI.apk και να το κάνεις εγκατάσταση . Το ειχα κανει και είχε πετύχει. Στις τελευταίες rom δεν γίνεται. Λεέι app not installed. Ξέρει κανένας άλλος τι γίνεται ? Γιατι δεν μπορώ να το βρώ . Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ???
Παιδιά νομίζω έλυσα το πρόβλημα με το ρολόι. Λοιπόν άλλαξα θέμα και απενεργοποιησα την επιλογή clean cache when device is locked από το power saver forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31974/