Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 359.
-
όλα καλά και από εμένα μέχρι τώρα. Μπράβο παιδιά
-
Παράθεση από giasoy: “Καλημέρα και καλό μήνα !!!. Τελικά και μετά από factory reset η μπαταρία στην 6.7.28 έχει θέμα, σε 6 ώρες flight mode η πτώση στην μπαταρία ήταν 12% ενώ πριν περίπου 1%, ξανά πίσω στην 6.7.21. Το θέμα είναι γενικό αν δείτε και στο miui.com υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16985/ ” Και εγώ τα ίδια γύρισα στην 6.7.21. Πρώτα πέρασα με καθαρό install πάλι την 6.7.28 αλλά τιποτα Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Vassilios V: “So far no pr…
-
Για εξήγησε λίγο καλύτερα. Εγώ θέλω να πάρω backup μόνο τις ρυθμίσεις σε επιφάνεια εργασίας που έχω κάνει όχι τις εφαρμογές. Μέσω twrp πως γίνεται αυτό? Στο MiCloud?
-
Σκα.ουλες δηλαδή. Βαριέμαι να περάσω ξανά όλα και να ξανάστησω όλα από την αρχή. Ξέρει κανείς τουλάχιστον πως μπορώ να σώσω μόνο την διάταξη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας?
-
Ωραίο modακι αυτό. Για όποιον χρησιμοποιεί xposed xMIUI - Xposed module for MIUI 7-8 tweaking | Xposed General Με αυτό μπορείς να αλλάξεις πολλά πραγματάκια στην μπάρα ειδοποιήσεις στο lockscreen αλλά και στην επιφάνεια εργασίας. Αν δεν θέλετε να ξαναφτιαξετε τα εικονίδια τις επιφάνεια εργασίας μην πειράξετε τα columns and rows τις επιφανειας
-
Παιδιά έχει θέματακι με την μπαταρία? Μέσα στο βράδυ έχασα περίπου 30 %. Την πέρασα πάνω από την 6.7.21 Σε πρώτη θέση κατανάλωσης έχω το android Και ένα άλλο θέματακι που παρατήρησα είναι ότι το WiFi είναι λίγο πιο αδύναμο τωρα
-
Παράθεση από tasospap1986: “Πηγαινεις στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς κάμποσες φορές πάνω στην καρτέλα kernel. Έτσι θα σου ανοίξει διάφορα τεστ για το κινητό και τα ελέγχει. ” Ωραίος φίλε ευχαριστώ
-
Ρε παιδιά πως βλέπουμε αν αυτά λειτουργούν σωστά?
-
Παιδιά τώρα την πέρασα. Όλα καλά εκτός από ότι ξανά έχασε το su. Από ότι βλέπω είμαι root αλλά έχασα το su Επίσης το Light sensor δεν λειτουργεί. Μου δείχνει όλη την ώρα 0 είτε είναι στο φως είτε στο σκοτάδι Άκυρο με επανεκκίνηση έστρωσε
-
Παιδιά την έκανα και εγώ εγκατάσταση. Μετά το τέλος δεν μπορούσα να δω το su αλλά το έκανα εγκατάσταση από το play store και όλα καλά.