Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 359.
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι θέμα συμβατότητας με τους a72 το χω ξαναδεί. Για παράδειγμα τον 810 και τον 808 τους ξεχωρίζει που έχουν a57 & a53 . Γιατί κολλάς σε νούμερα;; ” Βρε δεν κολλάω σε νούμερα απλά ήθελα να δω αν το κάνει και σε άλλους γιατί αναρωτιόμουν αν το κινητό βλέπει μόνο τους 1.4 πυρήνες.
-
Παράθεση από satriani.gr: “Δεν την εβαλα ακομα....ολα λειτουργουν οκ;;; το magic focus της καμερας το χρησιμοποιησες επειδη η τωρινη αυτη που εχω rom δεν μου το βγαζει γαι επιλογη....την 6.6.17 χρησιμοποιω για την ωρα....πιστευεις οτι αξιζει να παω στην 30 petrosarfaras? ” Φίλε μου που το βρίσκεις κανονικά το magic focus?
-
Παράθεση από t54g05: “Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση: 1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα. 2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα 3. έκανα επανεκκίνηση 4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έ…
-
Maddoctor Δεν έχω αυτο το πρόβλημα αλλά αν ΘΕΣ ΒΆΛΕ Το Go Sms
-
Λειτουργεί και πάλι το turn on και turn off της συσκευής Πολύ ωραία μέχρι τωρα Για να δούμε και από μπαταρία τι λέει
-
Παράθεση από baiosss: “Την εφαρμογή updater εννοεί. Ή μέσα στον φάκελο με τα εργαλεία θα την βρεις εκτός αν την έχεις βάλει χύμα στις αρχικες οθόνες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά δεν ξέρω την διαδικασία μέσα απο τον updater, αν μπορείς σώσε καμία συμβουλή
-
@geo13z Φίλε τι εννοείς updater και όχι recovery ?