Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 359.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παιδια μοορει καποιος να μου δωσει λινκ απο που μπορω να κατεβασω china ρομ για να ξεκλειδωσω με τον λογαριασμο μου ? Μπορω να περασω την 8.8.16 China developer ???

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάστε να πάτε ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - αναβάθμιση και να κάνετε διαγραφή δεδομένων όσοι έχετε πρόβλημα με τον Updater.. Επισης να διαγράψετε τα παλιά md5 αρχεία από παλιές Rom που ίσως έχετε στην συσκευή σας. ” Ελα εκανα αυτο που ειπες αλλα τποτα , το παραξενο ειναι οτι μου το βγαζει σαν pl.zdunex.updater και οχι σκετο σαν updater.

• την πέρασα σε Mi8 όλα καλά. Φαίνεται ότι φτιάχτηκε το θέμα με την κάμερα και το φλας. Επίσης τώρα μπορούμε να δούμε τις επιλογές στα settings όταν πατας το περισσότερα. Το μόνο είναι ότι όταν πάω στο update μου βγάζει error. Επισης ακομα δεν φτιαξανε το θεμα με το bluetooth, καποιες φορες αμα κλεισεις το bluetooth δεν μπορεις να το ξανανοιξεις και μονο με επανεκκινηση μπορεις

• Επίσης δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει αυτό όταν πάω να δω αν έχει κάποιο ota update forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56546/

• ναι προσπάθησα να την βάλω αλλά κολλάει οπότε πέρασα την κανονική. Θυμάμαι ότι στην αρομα μπορούσες να κάνεις κάποια αλλαγή για το GPS Region. Μπορουν οι admin να δώσουν τι αλλαγές είναι αυτές και πως μπορούμε να τις κάνουμε χωρίς την αρομα? Μένω Καναδά και όχι Ευρώπη

• H Aroma δεν παιζει ...

• Παράθεση από spideman3: “Για όσες ώρες κυκλοφόρησε η 8.8.9 για την δική μας συσκευή δεν δόθηκε. Οπότε περίμενε την 8.8.16. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε δεν μιλαω για την Global Beta αλλα για την China. Στο Xiaomi.eu εχουν βγαλει την ρομ απο την China απο οτι καταλαβα. Τα παιδια απο εδω ειπαν οτι θα βγαλουν καποιες ρομ με xiaomi.eu source ....Ελπιζω να ειναι και για το Mi8

• Δηλαδη μονο σε Global εχουμε προσβασει σε Region . Αντε τωρα περιμενουμρ την 8.8.9 απο εδω να δουμε τι ψαρια πιανουμε

• Παιδια καλησπερα σε 8.7.26 εχει κανεις προσβαση στο Region ?

• καλησπέρα παιδιά. Έχουν σταλεί οι Ρομ?

• Μακάρι να βγάλετε για Mi8 αύριο τώρα έχω την 8.7.26 και έχει κάποια bug που μου την δίνουν λιγάκι. Να υποθεσω ότι τώρα που έχω την δικιά μας με source xiaomi.eu αν θέλω να τεστάρω την Ρομ που εβγαλες πιο πάνω global beta θα πρεπει να κάνω format data έτσι? Και τώρα είδα ότι δεν είχατε την Ρομ για το Mi8

• Παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο αμα γινεται ??? Σας ευχαριστω Εγώ όταν πήρα την συσκευή ήταν ξεκλειδωμενη . Έβαλα miunlock έβαλα τα στοιχεία του account μου και πάτησα να ξεκλειδώσει και μου έβγαλε ότι είναι ξεκλειδωμενη. Πως μπορώ να την ξεκλειδώσω πάλι εγώ??? Αν θυμάμαι καλά στο MiUnlock είχε ένα unlock again αλλα τελικα πρεπει να το κανουμε ή οχι .

• Παράθεση από spideman3: “Και κάτι θετικό από περιέργεια το έκανα. Ακόμα δεν ενεργοποίησαν το ARB στο Mi8 στην global bea rom 8.8.7 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56496/ ” Και σε εμενα τα ιδια μου γραφει οποτε δεν εχουμε το antiroll

• Παράθεση από NasDriver: “Μην βιάζεσαι να αλλάξεις την ρομ. Καλύτερα να περιμένεις μερικές μέρες ” σε μένα αναφέρεσε? Εγώ είδη έχω βάλει την 8.7.26 από το Site μας

• Παράθεση από NasDriver: “Με όσα έχουν γίνει, ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλεις china rom, να ξεκλειδώσεις με τον δικό σου λογαριασμό και μετά να πας σε global ” Παράθεση από NasDriver: “Από όσα έχω προλάβει να διαβάσω μέσα από το κινητό (δεν έχω υπολογιστή) προβλήματα πρέπει να έχουν όσοι δεν είχαν china rom και δεν έκαναν ξεκλείδωμα νε δικό τους λογαριασμό. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος ” Φίλε μου σου έχω ερώτηση. Εγώ όταν πήρα την συσκευή ήταν ξεκλειδωμενη . Έβαλα miunlock έβαλα τα στοι…

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα σας. Έχετε drain battery από το android? Η συσκευή μένει awake όλη την ώρα δέστε φώτο. Δεν ξέρω γιατί όμως. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56376/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56375/

• Παράθεση από chrisz3: “Ωραιος! Ενημερωνεται αυτοματα αυτο που εχεις κανει? 8.7.26 ειναι σκετο android η miui? ” Ναι θα ενημερωνετε αυτοματα

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• αν ξέρεις να κάνεις φλασαρισμα όλα μπορεις να τα λύσεις. Εμένα παίζει και Netflix και Google Pay και όλες οι εφαρμογές για τις τράπεζες. Απλά πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις και να κάνεις root με magisk. Είμαι με την 8.7.26 και όλα καλά.