Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 157.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όχι το έκανε ενώ λειτουργούσε ξαφνικά!! Μάλλον θα έκανε κάποιο τυχαίο reboot και κόλλησε!!! Το έλυσα κάνοντας απλώς επανεκκίνηση πάντως και άλλαξα θέμα.. Ευχαριστώ.. =============== Σεπ 21st 2017, 8:11pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, δεν το έχω δει ξανά, σε καμία συσκευή... Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” Με official global stable το έχω @NasDriver Είναι του γιού βλέπεις!!!
-
-
-
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜετα από δύο χρόνια χωρίς άλλα προβλήματα μάλλον μπαταρία είναι Με τι rom είσαι? Ανέβασε αν θες ένα screenshot από το about phone να δούμε
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά Χρηστάρα μας
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΣτο ALLEY Είναι στη Φριξου πίσω από το δικαστικό κάθε Κυριακή στις 10 με 12
-
καλή επιτυχία
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμα@derveni @thanos485 ο ένας γέροντας ο άλλος μπάρμπας για αυτό τις Κυριακές δεν μας έρχονται γυναίκες...
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@HliasAvg στο ίδιο μέρος την ίδια ωρα
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@HliasAvg λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή? =============== Φεβ 3rd 2017, 9:22pm =============== @derveni δεν σε προλαβαίνουμε!!!
-
- φιλε @giwrgosalim δεν ξέρω αν σε βοηθω αλλά κοιτώντας για ένα φίλο που πλήρωσε τελωνείο από eglobal βρήκα ότι στην παράγραφο 16 της συμφωνίας που δίνουν αναλαμβάνουν το τελωνείο αυτοί - Ο φίλος κάνει ενέργειες για refund αν και δεν έπρεπε να πληρώσει εξαρχής - Το λάθος ήταν της μεταφορικής που δεν είδαν ότι στο invoice έγραψε ότι έχουν πληρωθεί τα τελωνεια