ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Υπαρχει υπάρχει Κάθε Κυριακή έχει συνάντηση... =============== Ιαν 14th 2017, 7:39pm =============== @HliasAvg που κόλλησες? Ξεκλείδωσε bootloader ή κόλλησες στο πέρασμα της official?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] =============== Ιαν 11th 2017, 8:24pm =============== Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) =============== Ιαν 11th 2017, 8:25pm =============== Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. =============== Ιαν 11th 2017, 8:30pm =============== Κανε μονο την διαδικασία της αίτησης απο τον πρώτο οδηγό και κατεβασε την rom απο τον τριτο οδηγό Τα άλλα από κο…
φιλε Ηλία βάλε ένα screenshot από το aboit phone να δούμε τι rom έχεις =============== Ιαν 11th 2017, 3:23pm =============== πρεπει να κάνεις και μία αίτηση στην Xiaomi για να πάρεις άδεια για να ξεκλειδώσεις τον bootloader
Παράθεση από Nikos Pastiadis: “Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά.Εχω περάσει την έκδοση [stable 8.1.2.0] της κοινότητας και έχω παρατηρήσει ότι τελειώνει σχετικά γρήγορα η μπαταρία του.Υπαρχει πρόβλημα battery drain;Και επίσης όταν βγει νεότερη έκδοση μια είναι η διαδικασία αναενωσης της ρομ; Ευχαριστώ ” Γεια σου Νίκο Έχουν αναφερθεί σχετικά προβλήματα αλλά σαν μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι σαν bug της rom Για την ανανέωσή της rom τα πράγματα ειναι απλά Την κατεβάζεις στο pc την περνάς στο τηλ ή…
Αυτο από τον Κωτσόβολο είναι ότι πλησιέστερο υπάρχει σε official στην Ελλάδα καθώς πουλιέται με την εγγύηση της infoquest Η ίδια η xiaomi δεν πουλάει επίσημα στην Ευρώπη από όσο ξέρω
Καλημερα Όλα τα κινεζομαγαζα είναι κατά περίπτωση Από το συγκεκριμένο έχουν πάρει πολλοί χωρίς προβλήματα Όσο για την τιμή μπορείς και καλύτερα Την εγγύηση θεωρητικά την χάνεις αλλά πρακτικά όχι Κοίτα μήπως το βρεις με official global rom για να μην μπλέξεις αν δεν θες Και από Ευρώπη για να μην έχεις άγχος για τελωνείο
το ίδιο τηλέφωνο είναι φίλε μου Πάντως official site δεν είναι Μεταπώληση κάνει όπως όλοι Το gps πάντως είναι κανονικό το a απλώς σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί και το wifi για πιο γρήγορο εντοπισμο