Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 163.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Πηγαινε ρυθμίσεις-Αρχική οθόνη. Εκεί είναι οι επιλογές. ” Έλα όμως π δεν είναι!!!42c30aaad1789403d0a8a739e3afa895.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Έχεις άλλο launcher μήπως; Nova Launcher πχ;” Όχι το default.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@john volk Ρυθμίσεις->Home screen & recents->Home screen layout” άμα πω ότι το βρήκα ψέματα θα πω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την πέρασα και εγώ την fix μέχρι τώρα όλα καλά.. παιδιά ερώτηση: την διάταξη των εικονιδίων που την αλλάζουμε;;111716ad8ad6fb8450b551b580e2a94c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mallous97: “Παράθεση από john volk: “Θα αναρτηθεί απ τον διαχειριστή... Υπομονή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αρα περιμένουμε; Ακόμη δεν ανέβηκε η fixed?” Ναι θα περιμένουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Όχι δεν είναι αυτή η fixed. Η fixed μέσα στο φάκελο /firmware-update έχει ένα αρχείο ονόματι md1rom.img με μέγεθος 15.898.048 bytes.” Μ αρέσει η τεκμηριωμένη απάντηση... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα αναρτηθεί απ τον διαχειριστή... Υπομονή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “λέει "Fixed" ?” Ε θα τρελαθουμε δεν παίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soxas: “σωστη ρομ για νοτε 4?? που να βλεπει σιμ?” Ρε παιδιά πρίν δημιουργήσουμε 2 άρθρο για το ίδιο θέμα. καλό είναι να διαβάζουμε της προηγούμενες αναρτήσεις. Η Rom θα ανακοινωθεί σε λίγο όπως είπαν τα παιδιά λίγο υπομονή.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@pisons Θέλω να δω το λινκ του android file host με ημερομηνία ..” Βγήκε καινούργια γιατί εγώ δεν είδα τπτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@john volk Επειδή είναι λίγο surprise το νίκελ με τις ΣΙΜ , θα περιμένουμε κι εμείς ενημερωση μετά που θα πάρετε την fixed rom...” Εννοείτε ότι θα δώσουμε feed back.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ για Nikel Θα έχετε Ρομ διορθωμένη σήμερα .. Δοκιμάστηκε με ΣΙΜ κάρτα της wind και με μια ΣΙΜ , όλα δουλεύουν κανονικά , 4G , κλήσεις , κ.λ.π. Ελπίζω ότι δεν θα έχετε πρόβληματα και να μην έχουμε επίσης τα παλιά πρόβληματα που σε άλλους δούλευε και σε άλλους όχι ..” Τ να πω είστε γίγαντες... Ενα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα Με το nikel τελικά τ θα γίνει;; Θα γίνει fix της Rom η θα περιμένουμε τς επόμενες;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από john volk: “Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθο…
-
Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget της εταιρείας.. Στάλθηκε …
-
Παιδιά σε nikel δεν δουλεύουν το notf/led και δεν εμφανίζει ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος... Έχω προσπαθήσει τα πάντα + το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί πάντα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Βασικά ψάχνουμε κάποιον με BOE panel. Για να δει στο nikel κάποιος τι οθόνη έχει, πρέπει να κάνει τα εξής: Μπαίνουμε από τις Ρυθμίσεις στο 'Σχετικά με το τηλέφωνο' και πατάμε 5 φορές tap στο 'Έκδοση Kernel'. Έτσι μπαίνουμε στο CIT menu, όπου επιλέγουμε '1.Software Version'. Εκεί κάνουμε scroll κάτω στις πληροφορίες και κοιτάμε τι λέει δίπλα στο LCM. Λογικά πρέπει να λέει ή tianma ή BOE.” 3a90b6f4f02554b16917fdcfb141b065.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ΟΚ.. ψάχνω κάποιον με την νεα γι αυτό..” Μ το είπε ο @gkalen.εχω μια ιδέα γιατί δεν φτιάχνεις ένα νέο θέμα με τις προδιαγραφές της νέας και αν έχει κάποιος μέσα από την κοινότητα να απαντήσει;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από john volk: “μην αλλάξει δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει η οθονη να μείνει στο 3.0.2.0 γιατί ρώτησα και εγώ για την αναβάθμιση και μ είπαν ότι δεν χρειάζεται. ” Εσύ έχεις την νέα οθόνη??” Όχι αλλά επειδή ρώτησα εχθές γιατί δεν πέρασε με την rom η νέα έκδοση του twrp μ είπαν το λόγο που προανέφερα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk