Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 163.

• RE:

john volk - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν θα κάνεις τίποτα περισσότερο από αυτό που σου έγραψα. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω ενός fix που έβγαλαν τα παιδιά που φτιάχνουν τις ROMs, ενδέχεται να κλειδώσει ο bootloader. Μετά το flash της ROM αν κολλήσει το κινητό στο λογότυπο της Mi μετά την επανεκκίνηση, θα πρέπει να μπεις σε fastboot mode να ξεκλειδώσεις τον bootloader με το Mi λογαριασμό σου. Εννοείται ότι πρέπει να έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος. Μετά μπαίνεις κανονικά μέσα στο λειτουργικό. :)” Γιώ…

• RE:

john volk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@john volk Δεν θα γίνει αναβάθμιση στο twrp του nikel λόγω προβλήματος στο touch , αυτό το twrp δουλεύει χωρίς πρόβλημα και στους δύο τύπους οθονών στο nikel .. Αν έχουμε δοκιμασμένα κάποιο twrp που δουλεύει το ίδιο τότε θ'αλλαχτει.. Αν θέλετε να δοκιμάσετε άλλο twrp , μπορείτε να το κάνετε , περιμένει ο @geoanto555 ... lol” Ωραία το αφήνω ως έχει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε nikel μέχρι τώρα όλα καλά αλλά δεν έκανε αναβάθμιση στο twrp έχει μείνει στο 3.0.2.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει πρόβλημα που δεν έκανε αυτόματα την αναβάθμιση;;;

• RE:

john volk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Aris1 Καλύτερα πάρτο με τη σειρά , αν βάλεις την τελευταία 7.5.4 έχεις κοντά στους τέσσερις μήνες διαφορα .. Αν δε θες να χάσεις κάτι , ξεκινα , κατέβαζε και βάλε την 7.2.9 , άστο να γίνει το πρώτο boot .. Μετά την 7.2.23 , πάλι να κάνει boot .. Μετά την 7.3.9 , πάλι boot , μετά την 7.3.23 , μετά την 7.4.6 , την 7.4.20 και τέλος την 7.5.4 ... Αλλιώς πας για factory reset και βάζεις την τελευταία 7.5.4 κατευθείαν .. Edit Μη γελάτε οι υπόλοιποι , αν δε θελει να κάνει factory…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ρίξε τη ROM σε μια SD Card, βάλτην στο κινητό και μπες twrp. Μέσα στο TWRP κάνε όλα τα wipes πλην SD Card και System και προχώρα στην εγκατάσταση από την SD.” Αυτό θα έκανα george απλά ήθελα την επιβεβαίωση του ειδικού . . ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Για καθαρή εγκατάσταση κάνε factory reset. Πάρε όμως αντίγραφα ασφαλείας γιατί θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις (πλην βέβαια του internal storage).” Εγώ θέλω να διαγραφούν και αυτά π έχει η μνήμη μέσα..θα έχει θέμα μετά για την εγκατάσταση;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “@john volk γιατί να κάνεις format data; Wipe dalvik cache και cache θα κάνεις, και θα περάσεις τη νέα ROM αν είσαι ήδη σε xtrv dev.” Ναι αυτό το ξέρω αλλά επειδή είναι φορτωμένο πάρα πολύ θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση της Ρομ.. θα έχω θέμα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλησπέρα.. Τώρα με την νέα rom θέλω να κάνω format data στην συσκευή και επειδη δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία και τη σκαλωσω θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που γίνεται ή κάνεις wipe μέσο TWRP και μετά install την νέα rom;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από italikko: “ Στη συνέχεια έκανα επαναφορά κρατώντας τα πλήκτρα "power" + "volume down" και δούλεψε..” 1)Μπήκε σε twrp η συσκευή ;;; 2)Η rom ναι είναι official αλλά όπως σου προτείνουν κάνε έναν έλεγχο να δούμε αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader. 3)Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά σε εγκαταστάση ή επαναφορά υπάρχουν οδηγοί μέσα στο φόρουμ για κάθε συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @italikko καλησπέρα. 1) H rom που φοράει η συσκευή σου είναι global stable official 2)ο κωδικός που σ ζητάει για την επαναφορά είναι του ξεκλειδώματος της συσκευής. 3) μάλλον κατά την επαναφορά που έκανες κάτι δεν πήγε καλά. 4) είμαι της άποψης να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της ρομ έτσι ώστε να είσαι σίγουρος. 5)Ο οδηγός για εγκατάσταση υπάρχει στην σχετική ενότητα των οδηγών για την κάθε συσκευή ρίξε μια ματιά και ενημερώσου. 6..(το κάνω και εγώ συνέχεια λάθος) φρόντισε αν σου είναι εύκολο ν…

• Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά @pechr @Thracia Εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τν άλλον και να υπάρχει μια ωραία κοινότητα με σωστή αντιμετώπιση τον πραγμάτων. Πρώτα απ όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός γιατί κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει και πόσο μάλλον όταν ο τρόπος δεν είναι σωστός..Καλό είναι να προσπαθήσουμε τα νέα μέλοι να προσαρμοστούμε στους κανόνες της κοινότητας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιλογή MicroSD

Μήνυμα

Μόνο χώρο γιατί έτσι κι αλλιώς μεταφορά εφαρμογών δεν υποστηρίζει κανένα app + όπως εχει πει και ο @BanditGR ακόμα και να υποστήριζε θα έχανε η εφαρμογή πολλά από τις δυνατότητες που είχε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimath88: “Απλά download και εγκατάσταση? Είμαι λίγο άσχετη” Κατεβάζεις το αρχείο μέσα στο κινητό και πας στην ενημέρωση λογισμικού πάνω δεξιά έχει τρείς τελείες. Διαλέγεις την επιλογή πακέτου αναβάθμισης, βρίσκεις το zip αρχείο π έχεις κατεβάσει και η συσκευή ξεκινάει την διαδικασία μόνη τς.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 4... Δεν το λες και άσχημα ...η νέα Ρομ πετάει στην κατανάλωση.. 50630c73302134408a4fdaa84ecdea6d.jpgdc40fd815c97b4446c089dbd001968ce.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε nickel όλα καλά μέχρι τώρα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ίσως δεν γίνεται σε miui. Ίσως να γνωρίζει κάποιο άλλο παιδί να σου πει. :)” Μάλλον δεν γίνεται όπως λες.. ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Μόνο με εφαρμογές τύπου app2sd αλλά γίνεται μόνο με όσες υποστηρίζουν μεταφορά στην sd.” Γιώργο το προσπάθησα αλλά δεν κάνει μεταφορά με τπτ. Με πετάει στο παράθυρο της εφαρμογής που θέλω να μεταφέρω αλλά δεν μπορώ να κάνω τπτ εκει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες υπάρχει τρόπος σε unroot συσκευή να μεταφέρεις εφαρμογές στν κάρτα sd;;; Αν ναι υπάρχει οδηγός για να ενημερωθώ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες καλησπέρα Υπάρχει app το οποίο να καθαρίζει τα υπολείμματα αρχείων ή φακέλων απο διαγραφόμενα app ? Γιατί παρατηρώ ότι κάποια μικρά αρχεία μένουν μέσα και μετά απο εκκαθάριση με το clear του miui..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@john volk Αν πας στις τελευταίες σελίδες της 7.4.20 ο admin έδωσε κάποιες πληροφορίες έξω, έξω.” Αυτές τις είδα γ αυτό μπήκα και στν διαδικασία να το ψάξω!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk