Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 253.

• Εχω καί εγώ κάποιο θέμα με reboots αλλά οχι πολύ τακτικά, δηλαδή μιά κάθε 4-5 ημέρες οχι πάντα αλλες φορές στα καλά καθούμενα κάποιες φορές οταν πάω να απαντήσω σε μία κλήση, δύσκολο να βγάλω ακρη δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, είχα διαβάσει παλιά οτι κάποιοι από εδώ εχουν τέτοια reboots που συμβαίνουν αραιά καί πού. Εχω XTRV 7.6.10 Beta ( την τελευταία ) SuperSU, Xposed, εκανα clear Cache, Dalvik Cache αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κατά τα αλλα το τηλέφωνο φυσάει σε ολα ( εκτός που το είχα αναφέρει πά…

• To θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι να είχα απενεργοποίησει αυτήν την εφαρμογή.... περίεργο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό ακριβώς ήταν τελικά ευχαριστώ @BanditGR Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά εχω το Nikel με XTRV 7.5.25, οταν προσπαθήσω να αλλάξω μιά φωτογραφία από τις επαφές, πατώ πάνω στην φωτογραφία, και επιλέγω "Επιλέξτε φωτογραφία από το Αλμπουμ", εχω μήνυμα "Δεν υπάρχουν εικόνες διαθέσιμες στο τηλέφωνο", αλλά εχω πάρα πολλές ( στην εσωτερική μνήμη κάρτα microsd δε εχω γιατί εχω 2 sim , κοίταξα τά δικαιώματα είναι οκ, είναι bug της rom η κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• eBay app σε XTRV beta με root

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Πολύ κουφό ρε παιδιά δεν ξέρω ξέρω τι παίζει από add blocker έχω το Adfree με το adaway δεν μου δουλεύαμε κάποιες εφαρμογές και στα modules έχω το crappalinks και το Minminguard . Άλλα αυτά τα έχω σε όλες τις άλλες συσκευές που μου δουλεύει κανονικά το app. Edit ......έβγαλα το addfree επανέφερα τα hosts απεγκατέστησα όλα τα modules έκανα reboot έβαλα πάλι την εφαρμογή από το play store.ΤΑ ΙΔΙΑ. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..... Sent from my U65GT using Tapatalk 43e122b4752a3c38f070de075d281…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Με supersu όλα αυτά ή με magisk ?” superSU Το αστείο είναι οι ότι σε 3 ταβλετ 2 κινητά ίδια config Xposed ίδια modules ίδιο adblocker ίδια έκδοση app δουλεύει κανονικά και μεταφορά δοκίμασα να κάνω με τα data από το ταβλετ με το titanium τα ίδια. Το μόνο που όλες οι άλλες συσκευές τρέχουν KitKat. Sent from my U65GT using Tapatalk

Μήνυμα

Τα έχω κάνει όλα αυτά, για αυτό ρωτώ αν δουλεύει σε εσάς με τα παραπάνω που έχω γράψει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Γεια και πάλι έχει βάλει κανείς το eBay app σε Nikel με xtrv beta με root και του δουλεύει? εμένα έχει no network found error , το κάνει και με wifi και mobile data. Έχω βάλει και Xposed. Όλες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν μία χαρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν παιδιά ακούστε τί εκανα και βλέπω οτι το πρόβλημα μου λύθηκε ( τουλάχιστον 2 ωρες τώρα που το δοκιμάζω ). Αυτή η μετάπτωση οπως προαναφέρθηκε είναι φυσιολογική για εξοικονόμηση μπαταρίας εγώ τα data τα εχω κλειστά καί οταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω τα ανοίγω αλλά να μην μου κάνει αυτό το H+ H συνέχεια.( Τρέχω εφαρμογές που οταν γυρίζει σε Η δεν μου δουλεύουν ) Ψάχνωντας αυτή η μετάπτωση λέγεται Fast Dormancy το απενεργοποίησα μέσω του MTK enginering mode αλλά μου εκανε τα ιδια, μετά διαβάζ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Μετάπτωση από 4G σε 3G με το mido θα έχεις μόνο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Εκτός αν εκεί που είσαι δεν έχεις κάλυψη 4G (δύσκολο στα κινητά με την B20 και πάροχο την WIND, αλλά γίνεται). ” Ασχετα αν εχω σε διαφορετική sim την ομιλία και σε διαφορετική τα data ?

• Πάντως στα Χανιά που πιάνω 4G ότι και να κάνω μένει εκεί δεν έχει μετάπτωση. Υπ όψιν ότι έχω ξεχωριστή κάρτα για data και άλλη για ομιλία, δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό. Δηλαδή και το mido να πάρω πάλι θα έχει μετάπτωση από το 4G όταν δεν έχει ροή? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έκανα τα ίδια αλλά αν ισχύει αυτό που λες γιατί μένει Η+ συνέχεια χωρίς να το χάνει καθόλου αν βλέπει κάποια ροή data και μόλις σταματήσει η ροή γυρίζει σε Η Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver αυτό είναι το θέμα μου αν είχε λύση να μένει στο H+ δεν είχα κανένα θέμα να μπαίνω στα έξοδα αγορά mido φλασαρίσματα κτλ το Η+ είναι παραπάνω από την ταχύτητα internet του σπιτιού. Λες να είναι από τον πάροχο, αν κάποιος έχει παραπάνω γνώσεις να το ψάξει, πολύ περίεργο αλλά και την ρύθμιση μπαταρίας σε υψηλές επιδόσεις αλλαξα αλλά κάνει το ίδιο. edit τελικά δοκίμασα την κάρτα με τα data σε ένα παλιό Samsung s3 που έχω κάνει τα ίδια ακριβώς, είναι θέμα wind μάλλον το θέμα είναι γίνεται…

• Βρε παιδιά κοιτάξτε το παρατήρησα από το πρωί το ψάχνω και μήπως είναι από ρύθμιση στο τηλέφωνο μήπως από θέμα οικονομίας στην μπαταρία. Συνδέομαι με data στο Η+ αν το τηλέφωνο δεν βλέπει αρκετή ροή data γυρίζει σε Η το έκανα δοκιμή πολλές φορές αν κατεβάσω κάτι ή το έχω σε streaming μένει μονίμως Η+ και είναι μία χαρά όταν σταματήσω το streaming γυρίζει σε Η τι γίνεται το έχετε παρατηρήσει αυτό? Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση μία χαρά θα ήταν το Η+ και να μην ψάχνωμαι αν έχετε να προτείνετε κάτι. Στ…

• Ευχαριστώ όλους σας ποια fastboot πρότεινετε με Ελληνικά? , το κάνω με download η Firmware upgrade? Και ποια είναι η γνώμη σας αξίζει τον κόπο? Το περισσότερο που σκέφτομαι είναι εδώ που ζω Αποκόρωνα νομού Χανίων αν και με την Β20 σε wind θα έχω 4G στην πόλη των Χανίων έχω μια χαρά 4G με το nikel μην πάρω το mido και έχω τα ίδια γιατί τζάμπα ο κόπος.... Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γιά το παλιό δεν χρειάζεται factory reset clear cache κτλ,? πάω flash tools κατευθείαν? Η αφαίρεση του mi account γίνεται από το κινητό θέλει και από το site? Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γειά σε ολους καί πάλι, σκέφτομαι λέω και πάλι σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή νά πάω από Nikel 3GB/64GB σε Mido 4GB/64GB GLOBAL VERSION ( με την B20 ) ,( honorbuy Ευρωπαική αποθήκη 225€ ),δίνοντας σε συγγενή μου το NIkel. Δουλεύω αρκετά data καί με εχει ταλαιπωρήσει η WIND με το οτι στην επαρχία που είμαι πιάνει Η+ κάμποσο και πολύ Η ( που σέρνεται ), αν το Η+ εμενε δεν είχα κανένα πρόβλημα, με το Η σέρνεται, αλλάζει συνέχεια από Η+ σε Η. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξείς, ( αν θά κάνω το βήμα ), εχω…

• Νά κάνω μιά ερώτηση εβαλα την τελευταία XTRV Aroma οταν πηγαίνω να κάνω backup μέσω TWRP , εχει εκτός των αλλων επιλογών μία "system", καί μία "system image", ποιά είναι η διαφορά των 2? στο backup για να τα εχω ολα χρειάζονται και οι παραπάνω 2 νά είναι τσεκαρισμένες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• eBay app πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Να υποθέσω έκανες απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου στην εφαρμογή έτσι; ” 2 φορές, καί εβαλα και 2-3 εκδόσεις παλαιότερες, το ψάχνω ποιό πολύ από περιέργεια απο τον broswer δουλεύει κανονικά. Ολες οι αλλες εφαρμογές δουλεύουν κανονικά, λες και δεν βλέπει το internet πολύ μυστήριο.. αλλαξα dns, τίποτα απενεργοποισα τα hosts στα defaults, δοκίμασα με mobile data, ξέμεινα από ιδέες στο Samsung S3 ιδια εκδοση, ιδια modules στο xposed ιδιο adblock ιδια hosts, δουλ…

• eBay app πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα της εφαρμογής και να την εκτελέσεις ξανά... ” Μαζί με το clear cache το είχα κάνει και αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.. κάτι σαν να κόβει την πρόσβαση της εφαρμογής στο internet.. ολες οι αλλες εφαρμογές, καί εχω πολλές δουλεύουν μιά χαρά.