Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 253.
-
Γειά σε ολους και πάλι εχω την 7.3.2 Xtrv εχω 2 θέματα με τα παραπάνω. Εχει κανείς καταφέρει να δουλεύει το tesla Unread του Nova Launcher και να βγάζει ειδοποίησεις πάνω στα εικονίδια μόλις το ενεργοποποιήσω βγάζει νούμερα και μετά από λίγο δεν βγάζει δηλαδη εχω ενα αδιάβαστο sms δεν βλέπω το 1 στο εικονίδιο αν πάω στην εφαρμογή κλείσω τον διακόπτη στο sms και τον ξαναανοίξω εμφανίζεται το 1 αλλά στο επόμενο sms τά ιδια ισχύει για ολες τίς εφαρμογές ( εχω δώσει τα κατάληλα δικαιώματα ) Τώρα με …
-
Παράθεση από takisfrag: “@leotzian δεν είναι υποχρεωτικό ούτε και αναγκαίο να κάνεις κάθε εβδομάδα αναβάθμιση , απλά βλεπεις στα weekly update τι καινούργιο προσφέρουν που μπορεί να είναι από ελάχιστα πράγματα άνευ μεγάλης ουσίας έως και αρκετά σημαντικά και ανάλογα αποφασίζεις !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγκυκλοπαιδικά τα "weekly updates" που τα βρίσκω για να δώ τι διορθώσεις περιλαμβάνει η κάθε αναβάθμηση? ”
-
Γειά σε ολη την παρέα, να ρωτήσω κάτι, ξεκίνησα πρίν 20 ημέρες περίπου τόσο το εχω το Nikel με την XTRV Dev 7.2.16 μετά με Wipe cache, dalvic cache πέρασα την 7.3.2 και μετά μέσω TWRP φλάσαρα su binary και xposed πάλι, και σε 20 λεπτά ολα πάρα πολύ καλά ολα δουλεύουν ρολόι και χωρίς νά χάσω τίποτε. Από τότε βγήκαν XTRV αλλες 2 Dev, τί γίνεται αξίζει τον κόπο κάθε λίγο καί λιγάκι να αναβαθμίζουμε? αν βέβαια κάποια αναβάθμηση προσφέρει κάτι παραπάνω η είναι κατά πολύ καλύτερη να την περάσω αλλά πω…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΘέλω να αναφέρω οτι βρήκα εκδοση του xposed module app settings ( αν κάποιος δεν το εχει ακόμη) που κάνει ρύθμηση ανά εφαρμογή και που δουλεύει πολύ καλά ( οσο το εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ) στην τελευτάια XTRV Dev, είναι η εκδοση 1.13. Εγώ βασικά θέλω σε κάποιες εφαρμογές να ρυθμίσω την γλώσσα English πολλές δεν εχουν ρύθμιση παίρνουν από την ρύθμιση συστήματος, και επίσης να μικρύνω η να μεγαλώσω τα fonts σε κάποιες εφαρμογές, και σε αυτά δουλεύει μιά χαρά.
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Με χαρά μας να τον δοκιμάσουμε, αν είναι συμβατός σαν εφαρμογή. ” Είναι συμβατότατη εχει μοναδικά χαρακτηριστικά ενα από αυτά είναι οτι μπορεί να συνδεθούν σε ενα group (portal ) 4-5 smartphone tablets καί οτι στέλνει οποιος από το group να το παίρνουνε ολοι από backup απο titanium μέχρι apk επίσης η αλλη εφαρμογή της ιδιας εταιρείας σε χρόνο DT μπορεί κατα τον ιδιο τρόπο να μεταφέρει MMs sms αρχείο κλήσεων μετάξυ κινητών ( CloneIt ). Αν το ψάξεις πολύ δεν παίζεται ταχύτη…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από leotzian: “Γιά τα Documents το είδα και εγώ με το FX οταν ηθελε να διαβάσει από το Usb Stick μέσω OTG, το ενεργοποίησα αλλά πάλι το βλέπω απενεργοποιημένο μήπως απενεργοποιείται μόνο του.Τώρα για το Google Calender 2 μέρες που το εχω ετσι συνχρονίζει κανονικά τσέκαρε στο πλευρικό menu να είναι ενεργοποιημένα ολα τα ημερολόγια που θές, μιά χαρά δουλεύει, το παρατήρησα οτι εχει 2 ημερολόγια οταν μου εστελνε τίς ειδοποιήσεις 2 φορές. Επίσης εχω απενεργοποιήσει τ…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από vladimiros: “προσπαθω να περασω κατι αρχεια στο κινητο απο τον υπολογιστη και μου βγαζει αυτη την εικονα ξερει κανεις τι φταιει ? ” Αν διαβάσεις 3-4 post παραπάνω θα καταλάβεις τι γίνεται, η θα το κάνεις από Fastboot mode με εντολές adb η θα βάλεις μέσω OTG στην Usb του τηλεφώνου ενα usb Stick και θα τα μεταφέρεις στον υπολογιστή η αν εχεις microsd μέσω της Microsd αντιγραφή στην microsd και μετά στο PC.
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Μόνο τα Documents έχω δει ότι χρειάζονται σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς χρησιμοποιούνται από εφαρμογές που έχουν γίνει port από Lollipop και χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή των εγγράφων προκειμένου να μπορούν να γράφουν, συνήθως σε εξωτερική SD. Τα άλλα τα έχω αφήσει όπως ήταν στην ROM και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι που θέλω. Με το πάγωμα του stock ημερολογίου, είχες κανά θέμα ? Τα ανέλαβα όλα μια χαρά το Google Calendar (κάνει και sync σωστά ?…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Καλησπέρα. Η αστοχία αντιγραφής του TWRP backup οφείλεται συνήθως είτε σε θέματα permissions (δικαιωμάτων) των αρχείων του backup, είτε σε κρυπτογράφηση του /data partition. Φαντάζομαι έχεις πάρει το backup στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Γενικά αυτό δεν συνίσταται γιατί ρισκάρεις να έχεις τα θέματα που έχεις (με το copy). Anyway, τώρα για να κάνεις τη δουλειά σου θα δοκιμάσεις το εξής, όπως απ' ότι βλέπω δοκιμάζεις ήδη: 1) Reboot σε TWRP recovery με USB debugging ενεργ…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Ναι φυσιολογικό είναι. Αν προσέξεις το επόμενο μήνυμα που παίρνεις είναι ότι το backup ήταν πετυχημένο (και σου λέει και σε πόσο χρόνο έγινε). ” Οκ για αυτό το παρακάτω που σου εγραψα με το backup στο PC για το σφάλμα σου εχει τύχει? Ο αδελφός μου με ενα Note Pro δεν εχει πρόβλημα. Τώρα διάβασα με μιά λύση μεσω adb pull μέσω Recovery το εχω βάλει να γίνεται και μέχρι στιγμής πάει καλά, θά γράψω τι θα γίνει.
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από leotzian: “Γειά να ρωτήσω κάτι εβαλα στο xMIUI την 0.1.6 alpha που κρατάει τίς ρυθμίσεις είναι free αλλά δεν δουλεύουν τα toggle grid colums και τα rows στo SystemUI οτι και να βάλω παραμένουν ως εχει, στην τελευταία αγορασμένη πού εχεις δουλεύουν? , επίσης στο Volume settings οταν πάω να ριθμίσω κάτι εχω reboot. ” Ναι στην 0.2.1.1 δουλεύουν μια χαρά τα columns και rows για την εμφάνισή τους στο notification panel, σε XTRV dev. Για το volume settings πάλι δεν…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από leotzian: “Τελικά ολα καλά πήρα το Ok και τα εφτιαξα ολα, εβαλα την XTRV την DEV, root , xposed , γράφεται οτι η Ελληνική εχει root αλλά στην δική μου περίπτωση το su binary δεν είχε εγκατασταθεί, το εβαλα από TWRPΔύο ερωτησούλες. Στην camera app δεν ρυθμίζεται η ανάλυση? στο S3 είχα από 0,4 - 8 megapixels. Ποιά modules για το xposed προτείνετε? Το greenify που είχα ηθελα δεν ηθελα στο S3 είχα 831MB ram διαθέσιμη από το σύστημα από το 1GB που είχε, εδώ λογικά…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Όλες beta είναι. Την dev προτείνω. ” Τελικά ολα καλά πήρα το Ok και τα εφτιαξα ολα, εβαλα την XTRV την DEV, root , xposed , γράφεται οτι η Ελληνική εχει root αλλά στην δική μου περίπτωση το su binary δεν είχε εγκατασταθεί, το εβαλα από TWRP Δύο ερωτησούλες. Στην camera app δεν ρυθμίζεται η ανάλυση? στο S3 είχα από 0,4 - 8 megapixels. Ποιά modules για το xposed προτείνετε? Το greenify που είχα ηθελα δεν ηθελα στο S3 είχα 831MB ram διαθέσιμη από το σύστημα από το 1GB που εί…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ο κάθε λογαριασμός μπορεί να κάνει μία φορά αίτηση για άδεια. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι την πρώτη φορά απλά δεν έγινε. ” Εχετε τελικά δίκιο αν και εκανα τίς ιδιες κινήσεις τελικά την πρώτη φορά δεν εγινε τίποτε ελαβα το OΚ της δεύτερης στον αρχικό μου λογαρισμό σήμερα, τα εκανα ολα Οκ Ξεκλείδωμα, Ελληνική rom root, xposed Ευχαριστώ ολους
-
Παράθεση από geoanto555: “Ακριβ΄βως.... δεν έκανες την πρώτη και πήρε την δευτερη ” Δεν καταλάβατε καλά από το Pc κάνω αίτηση ανοίγω ενα λογαριασμό δίνω το 1ο κινητό μου και περίμενω, Στίς 3 ημέρες από το laptop αλλά με το ιδιο ΜΙ ID κάνω πάλι αίτηση μετο δεύτερο μου κινητό Πρίν μιά ωρα από το αλλο PC εκανα με ενα 3 κινητό ανοίγοντας ενα δεύτερο λογαριασμό. Κάτι παίζει με τα cookies στον broswer, θυμάτε τί εχεις κάνει που, οταν πας στη σελίδα του unlock και πατήσεις "Unlock Now" σου λει εχεις κά…