Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-253 από 253.
-
Παιδιά γειά παρέλαβα σήμερα το Note 4, 5η μέρα που εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και φώς δεν βλέπω, και ο Mi account είναι πλήρης και στο forum τους εκανα μερικά post τι αλλο να κάνω... εχω ολα τα αρχεία ετοιμα και περιμένω για το OK, υπάρχει κάτι αλλο να κάνω για το επισπεύσω? αυτοί γράφουνε για 10 ημέρες αν δεν πάρω το OK να γράψω στο forum.
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από vladimiros: “καθε φορα δηλαδη θα κανω backup και θα κανω την διαδικασια που εκανα οσο περνουσα την ελληνικη ? ” Βασικά ετσι γίνεται αν πάς από DEV σε DEV η από Official σε Official δεν χάνεις τίποτε από τα data σου
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από vladimiros: “θα περναω το update μεσα στο κινητο καθε φορα και θα το κανω ινσταλλ οπως την ελληνικη ρομ η καμια σχεση? ” Και ετσι η μέσω TWRP η μέσα από το updater της συσκευής
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από vladimiros: “τωρα ομως θα μου ερχονται τα update μονα τους η θα πρεπει να τα κανω χειροκινητα καθε φορα ? ” Φυσικά χειροκίνητα μέσω TWRP , ΟΤΑ εχεις μόνο μέ Official Rom και φύσικά χωρίς root, κτλ, οταν βλέπεις στο forum μιά νέα αναβάθμηση την περνάς μέσω Recovery, κάνοντας wipe cache και dalvic cache μόνο. ( wipes---advance wipes )
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Θεωρητικά και οι 2 υποδοχές πρέπει να υποστηρίζουν 4G ναι. Στην πράξη σίγουρα υποστηρίζει η 1η SIM (η 1η υποδοχή για SIM είναι αυτή που βρίσκεται πιο "μέσα" στο τηλέφωνο, δηλαδή όχι η υβριδική που μπορεί να μπει και SD Card αντί για SIM) για την 2η δεν μπορώ να σου πω με 100% βεβαιότητα τι ισχύει, μιας και δεν έχω 2η SIM. ” Τελικά το παρέλαβα είχε τελικά την Global Dev, μόλις το σύνδεσα με το Wifi εβαλε την 7.2.16 τελευταία Global Dev ολα καλά τσέκαρα bootloader είναι loc…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΤελικά θα σε ακούσω και θά βάλω την XTRV την εχω ηδη κατεβάσει,( ποιά προτείνεις την stable η την beta 7.2.16)?Θα δώ τί θα γίνει με το ΟΚ για το ξεκλείδωμα του BL, εχω κατεβάσει xposed και ολα τα συναφή ευχαριστώ απαντες καί ειδικά εσένα εξεραιτικό forum καί αν θελήσω τίποτε αλλο θα ενημερώσω σχεδόν ολες μου οι απορίες εχουν λυθεί ( επεσε καί πολύ διάβασμα εδω μέσα). =============== Φεβ 22nd 2017, 6:35pm =============== Θέλω να βάλω μια κάρτα μόνο για Data και μία για μόνο γιά ομιλία ( γι αυτό π…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από leotzian: “Νά ξαναρωτήσω κάτι ο το stock cust.img είναι περίπου 400ΜΒ το τροποποιημένο είναι 15ΜΒ τί περιέχει μέσα, μεγάλη διαφορά χώρου δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος? καλύπτει ο τροποποιημένος, δεν ξέρω αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” To /cust partition γενικότερα περιέχει πληροφορίες για το region/γλώσσα καθώς και συγκεκριμένες εφαρμογές που εγκαθίστανται στο κινητό ανάλογα με το region, κατά την πρώτη εκκίνηση στο MIUI (ή σε fac…
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΝά ξαναρωτήσω κάτι ο το stock cust.img είναι περίπου 400ΜΒ το τροποποιημένο είναι 15ΜΒ τί περιέχει μέσα, μεγάλη διαφορά χώρου δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος? καλύπτει ο τροποποιημένος, δεν ξέρω αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε μου, θέλω να εχω ολα τα αρχεία ετοιμα οταν μου ερθει να το φτιάξω, εγκυκλοπαιδικά οταν θα περάσω με SP Flash tools την Global Dev 7.2.16.πάλι χρειάζεται η αντικατάσταση του cust.img? Μπορώ να την περάσω χωρίς ξεκλείδωμα bootloader ( εφ οσον θα εχουν την ιδια ψηφιακή υπογραφή ).Πρέπει να εχει και μένα την "καταραμένη" από vickmall το πήρα από EU Warehouse και το κουφό είναι οτι εφυγε από Θεσαλλονίκη ( εκεί είναι το Warejouse to Vickmall? )
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΓειά σε ολους, παραλαμβάνω και εγώ σε 2 ημέρες και εδώ και 1 εβδομάδα διαβάζω το forum εχω βραχυκυκλώσει ασχημα, είμαι πολύ μπερδεμένος ... Πρέπει να είμαι και εγώ οπως ο παραπάνω φίλος στην ιδια περίπτωση,( θά τσεκάρω αν η rom ειναι fake οπως του φίλου, καί αν ο bootloader ειναι κλειδωμένος), εχω ηδη κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω, σε κάποιο λινκ δικό σας στο ξένο forum της mui γράφουν οτι οταν ξεκινάμε από fake δοκιμάζουμε πρώτα με το updater app, μήπως και περάσει η official rom μετ…