Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 253.
-
Να κάνω μια ερώτηση αυτή η έκδοση mifit υποστηρίζει το mi band 5? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Να συμπληρώσω στην ερώτηση κατέβασα από εδώ το τελευταίο mi fit 4.3.1 το έκανα pair έχω την γλώσσα του κινητού ελληνικά αλλά στο mi band 5 έχω Αγγλικά τι μπορώ να κάνω για να γυρίσει ελληνικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makaros_ps: “Μπορώ να κάνω μόνο root το κινητό και να εχω την μαμά rom χωρίς να εχω προβλήματα και να δούλευει και η εφαρμογή τίς τράπεζας;το λέω αυτό γιατί υπάρχουν λένε εφαρμογές καταγραφής κλήσεων που δουλεύουν σωστά αλλά θέλουν root. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα σου πω τι έκανα εγώ χωρίς root τίποτε.Δοκιμασε το και θα μου πεις. Βάζεις το true phone dialer τέλειο interface ναι τέλειο.... έχει εγγραφή από μικρόφωνο όταν θες εγγραφή βάζεις το τη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gpat: “Καλησπέρα σε όλους. Έχοντας το note 9s και φοβούμενος να το πειράξω διότι τι θα κάνω χωρίς κινητό? Θέλω να ρωτήσω εάν τελικά ηχογραφεί συνομιλίες, ακόμα και μέσω bluetooth? με την xtrv? Όταν υπήρχε ο miui dialer σε προηγούμενα μοντέλα το έκανε. Το θέμα της φωτεινότητας ξεπεράστηκε?” Όχι μόνο με true phone dialer και ανοιχτή ακρόαση Sent from my U65GT using Tapatalk
-
@NasDriver το κάνω unpair μεσα απο την εφαρμογή του η το σβήνω απο το Bluetooth στο παλιό τηλέφωνο και το κάνω pair στο καινούργιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σε όλους, έχω ένα miband 3 paired σε ένα nikel με όλο το ιστορικό τώρα 2 χρόνια. Θέλω να αλλάξω τηλέφωνο αλλά να εχω στο καινούργιο το ιστορικό μου και να κάνω pair το ίδιο mi band 3. γίνεται χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου και πώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Leftyk: “Εχει πρόβλημα ή αναγνώριση κλησεων. Δεν δείχνει ούτε αριθμό εισερχόμενου, ούτε ακόμη κάνει συσχέτιση με τις αποθηκευμένες επαφές. Καμία γνώμη ρε παιδιά;” Αυτό ισχύε με κάρτα Vodafone με την τελευταία αναβάθμιση λυνόταν τι έκδοση εχεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς όχι, είναι νέα; συσκευή ακόμα και δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά :(” Άσε πολύ μπέρδεμα..... ήδη έχουμε καμμιά 10ρια hardbricks ευτυχώς στο εξωτερικο, καταλήγει στο να μην μπαίνει πουθενά και να αναβοσβήνει το logo για 1 sec, θέλει edl mode και δυστυχώς authorized account Δεν το εχω ακομα το εχω παραγγείλει, εχω το nikel το παρακολουθώ πριν καλά καλά παρουσιαστεί, πανω απο 2 μήνες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver επειδή παρακολουθώ πολύ καιρό το θέμα στο telegram υπάρχει softbrick αν πειραχτεί οτιδήποτε στο system partition, δηλαδή hosts file για διαφημίσεις κτλ, κάνει boot στο fastboot και θέλει ξανά φλασαρισμα η rom, ξέρεις κάτι παραπάνω? Επίσης το magisk ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ το safety net, cts profile false. Ολα αυτά οφείλονται στο super or dynamic partition που πρωτοεμφανίστηκε στα τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν με android 10 και όχι σε αυτά που κυκλοφόρησαν με 8 η 9 και αναβαθμίστηκαν σε 10 , γι αυτό και…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δικιά μας υπάρχει σίγουρα σε stable, για developer δεν θυμάμαι Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv11 Αλλά θα την βρεις και στα εμαιλ σου σαν VIP :)” Η stable εχει miui dialer η τον stock της google? Πως την περνάω γιατι Twrp δεν υπάρχει απο την ομάδα αλλά ένα Κινεζικό κλειστού κώδικα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk