Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 253.

• Γεια σε όλους έχω την τελευταία Xtrv ψάχνω στις ρυθμίσεις wifi αυτό που υπήρχε παλιά, "Να παραμένει το wifi ενεργό κατά την αναστολή λειτουργίας" δεν υπάρχει πλέον η ρυθμίζεται από αλλού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my U65GT using Tapatalk

• @gaiosgf Ελα φίλε μου δώσε βάση 1) Τσεκάρεις αν έχεις τους driver για το Mido 2) Kατεβάζεις μια fastboot rom δεν μας νοιάζει αν ο bootloader είναι κλειδωμένος. 3) Αποσυμπιεζεις το Zip σε ένα φάκελλο πχ C:\Xiaomi Redmi Note 4 Pro ( mido)\mido_global_images_7.4.20_20170420.0000.00_7.0_global ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ που αρχίζουν απο flash και ενα φακελλο images AN ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΖΙΠΑΡΙΣΜΑ Οταv πατήσεις στο Mi Flash Select θα επιλέξεις ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ 4) Ανοίγεις το…

• @gaiosgf Το έχω κάνει πολλές φορές.Κατεβαζεις μια Fastboot rom και το mi flash τρέχεις το mi flash βάζεις την rom πάνω βραχυκυκλωνεις τα test points και έχοντας τα βραχυκυκλωμένα το βάζεις στον υπολογιστή φαίνεται ότι συνδέθηκε σαν com , πατάς για flash, εννοείται ότι έχεις τους drivers OΚ Sent from my U65GT using Tapatalk

• Το βρήκα λένε ότι είναι γνήσιες το θέμα είναι τώρα με την κατάσταση στα τελωνεία βλέπω να κλείνω τρίμηνο για να παραλάβω

• Παράθεση από makis1024: “Μάλλον η μπαταρία είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα της , αυξάνεται δηλαδή χωρίς να την βάλεις στο ρεύμα; ” Αυτό σου λέω έχει λαλήσει... αν θα δεις το γράφημα Σε φόρτιση δεν έχει τίποτα, το θέμα είναι τι μπαταρία να βάλω και από που να την πάρω γιατί αν διαβάσεις σπανίως κάποιος άλλαξε μπαταρία και το τηλέφωνο έγινε όπως το αγόρασε άλλοι λένε καμιά βελτίωση και κάποιοι ελάχιστη.... αν είναι να έχω βελτίωση 10-20% μένω και όπως έχω.

• Παράθεση από makis1024: “Απενεργοποίησε το Google duo και δες συμπεριφορά. ” Δεν το έχω το Duo ξέρω την φάση με το duo, αλλά όπως έγραψα στο GSAM δεν βλέπω τίποτε παράξενο να μου κάνει κατανάλωση... Κοιτάξτε κατανάλωση χωρίς φόρτιση @BanditGR σου εχει ξανατύχει στο nikel που είχες?

• Γεια σε όλους και πάλι, έχω το nikel κινεζική έκδοση με τα δύο βιδάκια από κάτω στην υποδοχή usb, 2 χρόνια και 3 μήνες, με την τελευταία XTRV Tώρα τελευταία την μπαταρία δεν την βλέπω καλά την φορτώνω 100% σε 10 λεπτα πάει 92% ( αυτό έχετε γράψει είναι του nikel η της MIUI 10 bug ), αλλά μετά πέφτει αρκετά γρήγορα, με το GSAM δεν βλέπω τίποτα ύποπτο και τα wakelocks είναι σε φυσικά επίπεδα. Έχω 2 κάρτες SIM και αρκετά applications. Σήμερα τι μου έκανε, έπεσε γρήγορα σχετικά από το 70% στο 60% στ…

• Υπάρχει λύση? στην δική μου περίπτωση βάσει της εφαρμογής ημερολόγιο ποιοι είναι οι ειδικοί χαρακτήρες? Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γειά σε όλους στην αρχική οθόνη το ποσοστό είναι μια χαρά, στις άλλες οθόνες μια χαρα αλλα δείτε αυτή την ειδοποίηση τι να φταίει? Τελευταίο mifit μόνο το δικό σας απο την αρχή αγοράς του band. Ευχαριστώ εκ των προτερων4fa55da82f70d6903157a190a33acdb9.jpg5b2bf0213d85b862322adfd3c96aa184.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σε ολους εχει λογική αυτή η εφαρμογή ? διαβάζοντας άρθρα που λένε ότι η μπαταρία αν φορτώνει στο 100% μειώνεται η ζωή της πολύ ποιο γρήγορα? Εχει δόση αληθείας? Τεκμηρίωση How to Prolong Lithium-based Batteries - Battery University Εφαρμογή [APP][ROOT][4.0+]Battery Charge Limit v1.1.1 | Android Development and Hacking

• Wifi max Link speed and Download

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Όχι άλλα μάλλον δεν πάει παραπάνω κάτι γίνεται με το dual mimo αν το λέω και καλά δηλαδή πρέπει το τηλέφωνο να έχει 2 κεραίες για να πάει στην υποτιθέμενη μέγιστη ταχύτητα που δεν έχει. Sent from my U65GT using Tapatalk

• Restore απο TWRP Miui 9 19/4/18

Μήνυμα

Νάσε καλά μια δοκιμή θα με πείσει

Μήνυμα

Πάντως είχα κάνει factory reset οταν το source απο eu εγινε global Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Γειά σε όλους μια ερώτηση για τους κατέχοντες. Έχω ένα TWRP backup Full ( μαζί με το system image ) 19/4/18 μάλλον Miui 9.0, από το build.prop του backup ro.miui.ui.version.code=7 ro.miui.ui.version.name=V9 ro.build.description=nikel-user 6.0 MRA58K 8.4.19 release-keys Μου είχε πει ο @BanditGR πως να βρίσκουμε την εκδοσή της Rom από το backup. Η ερώτηση είναι μπορώ να κάνω Restore και καπάκι να βάλω την τελευταία ROM 9.2.21 ( που είναι Miui 10 ) χωρίς Factory Reset η δεν θα το αποφύγω? Ευχαριστώ…

• Την έβαλα νωρίτερα σε άλλη συσκευή και ήρθαν και τα 4 sms. Τώρα το βράδυ την ξαναεβαλα στο nikel έκανα δοκιμή 2 φορές και ήρθαν τα sms κανονικά.... άντε πες μου τι φταίει... Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γεια σε όλους ξεκινώ από εδώ πρώτα μήπως έχει τύχει σε κανένα από εσάς πριν το ψάξω αλλού. Έχω το nikel τελευταία δικιά σας ROM λαμβάνω από παντού sms χωρίς πρόβλημα δεν μου έρχονται τώρα τελευταία το i-code sms τής Εθνικής τράπεζας. Έχω Wind F2G έψαξα το τηλέφωνο μήπως υπάρχει τίποτε στην μαύρη λίστα, αλλά δεν έχω και κάποια ειδοποίηση ότι ήρθε το μήνυμα και μπλοκαρίστηκε. Τι παλαβό είναι αυτό πατώ στο web banking αποστολή sms-icode φαίνεται από την τράπεζα ότι στάλθηκε ( πήρα και τηλέφωνο και …

• Wifi max Link speed and Download

Μήνυμα

Γειά σε όλους ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ταχύτητα σύζευξης του Nikel υποτίθεται ότι είναι N και AC δεν έχω link στους 2,4 πάνω από 81Mbps και στους 5GHZ πάνω από 175Mbps στο 0,5 μέτρο από το Access Point. Παρεμβολές δεν έχω είμαι σε χωριό, ένα παλιό tablet Cube που είναι Ν εχω link 135Mbps στα 5- 10 μέτρα, στο Mido λένε για διόρθωση κάποιου αρχείου, αλλά στο nikel δεν υπάρχει. το router access point υποστηρίζει πολύ περισότερα Tenda AC10U. Εχω το Router 40MHZ channel στους 2.4GHZ και 80MHZ c…

• Νά κάνω μιά ερώτηση υπάρχει κάτι στο MIUI που να μπορώ να ορίσω προτεραιότητες στα WIFI χωρίς να βάλω κάποιο πρόγραμμα όπως το WiFi Prioritizer και αν όχι αν το βάλω θα έχω κανένα πρόβλημα όπως κατανάλωση μπαταρίας κτλ? το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• TomTop χρόνοι παραλαβής

leotzian - - Mi Band

Μήνυμα

Παιδιά ξαναεπανέρχομαι με το θέμα, δεν έχω πάρει τίποτα από το 3 ίδια πακέτα που ανέφερα παραπάνω 2 μήνες και 10 ημέρες περίπου, στο phone forum που έγραψα στο αντίστοιχο νήμα που έχουμε πείρα μου είπαν ότι δεν τα έστειλε και όταν τους είπα τι συμφέρον έχουν δείτε την απάντηση. == Αν διαβάζεις λίγες σελίδες πριν έχω γράψει σχόλια για αυτό το καρναβάλι που το παιζει κατάστημα... Μακριά... Ζήτα τα πίσω τα λεφτά αλλά θα σε πρήξουν για να τα πάρεις πίσω... Με yanwen στα έστειλαν;;; αν ναι μην τα περ…

• Τελικά ξανά επανέρχομαι στο θέμα. Αυτό τελικά γίνετε και μέσα από το miui. Ρυθμίσεις κλήσεων, Λίστα αποκλεισμών, Αποκλεισμένοι αριθμοί, Προσθήκη το + κάτω κάτω, Προσθήκη προθέματος, και βάζω στην δική μου περίπτωση, 21200015. Πατω οκ και μπαίνει στην λιστα το 21200015* Μια χαρά γίνεται η δουλειά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk