Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 253.
-
Να είσαι καλά το call blacklist το είχα δουλέψει παλιά σε άλλη συσκευή είναι πολύ καλό. Θα το δοκιμάσω και στο Nikel Ευχαριστώ Sent from my U65GT using Tapatalk
-
Γεια σε όλους επειδή το έψαξα καλά και δεν βρήκα άκρη, μήπως υπάρχει κάποια λύση. Θέλω να αποκλείσω μία ομάδα αριθμών και όχι έναν έναν, να γίνω ποιο σαφής καθημερινά έχω κλήσεις από αριθμούς του τύπου 212000 και τέσσερα νούμερα μετά, που αλλάζουν πάντα δηλαδή την μία μπορεί να είναι 1514 την άλλη 1515 την άλλη 1546 κτλ . Βάζω κάθε μέρα στους μποκαρισμένους το οποιο νούμερα αλλά αυτό δεν είναι λύση γιατί αλλάζουν συνέχεια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω κάποιες ομάδες π.χ 21200015** ? Ευχαρι…
-
TomTop χρόνοι παραλαβής
ΜήνυμαΤριτοκοσμική χώρα στην καλύτερη περίπτωση, αστα να πάνε και μη χειρότερα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TomTop χρόνοι παραλαβής
ΜήνυμαΑπό ταχυδρόμο δεν υπάρχει πρόβλημα μου τό φέρνει προσωπικά, με tomtop επικοινώνησα δεν ξέρουν πού είναι μου είπαν αν δεν τα παραλάβω στο δίμηνο θα μου κάνουν refund. Με τό τελωνείο με αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν πιστεύω να βάλουμε τίποτε να πληρώσω για 6€? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TomTop χρόνοι παραλαβής
ΜήνυμαΓια σε όλους και καλή χρονιά, θα είμαι λίγο off topic, πριν 1,5 μηνα σε ένα newsletter της κοινότητας είχε κάτι bands με 6.09€ , έκανα 3 ξεχωριστές παραγγελίες για να τα κάνω δώρο φύγανε 15/11 δεν έχω παραλάβει τίποτε ακόμη, έχετε εμπειρία από τό παραπάνω κατάστημα? συνήθως παραγγέλνω απο Bangood πόσο καιρό κάνει, φύγανε χωρίς tracking numbers. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποια έκδοση του mifit έχεις ? Υπάρχει και επιλογή για περπάτημα...” @NasDriver Έχω την τελευταία της κοινότητας κατά το τελευταίο firmware στο band. Μιλώ για τις επιλογές που έχει το band και να ξεκινήσω προπόνηση μόνο από το band δεν έχει περπάτημα μόνο διάδρομο και άσκηση έχει τουλάχιστον το δικό μου. Sent from my U65GT using Tapatalk
-
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα. Κάτοχος του band 3 μερικές μέρες και ψάχνομαι για να δω τις δυνατότητές του. Να κάνω κάποιες ερωτήσεις... Στο μενού Προπόνηση στο band έχει διάδρομο και άσκηση, γίνεται ένα από τα δύο να γίνει περπάτημα? Δεύτερον και κυριότερο βάζοντας προπόνηση από την εφαρμογή -- Περπάτημα και έχοντας ενεργοποιημένο bluetooth και gps κανένα πρόβλημα. Επειδή δεν θέλω να έχω μόνιμα bluetooth και gps ενεργοποιημένα, είπα να κάνω δοκιμή που μου είναι ποιο εύκολο να ενεργοποιήσω την …
-
Import data στο Mi Fit
ΜήνυμαΕψαξα πάρα πολύ στο internet αλλά δεν βρήκα τίποτε σχετικό, πολύ δύσκολο μάλλον είναι να μπορείς να μεταφέρεις data από μια εφαρμογή σε μια άλλη... Sent from my U65GT using Tapatalk
-
Import data στο Mi Fit
ΜήνυμαΟχι, μόνο τό monitor my weight υποτίθεται ότι συγχρονίζει με τό Google fit έβαλα τό fit αλλα μόνο την τελευταία μέτρηση μου περνάει και όχι όλες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Import data στο Mi Fit
ΜήνυμαΓεια σε όλους και χρόνια πολλά, για βοηθήστε λίγο έψαξα στο net αλλά δεν βλέπω να υπάρχει λύση μάλλον ... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω εισαγωγή στο Mi fit της κοινότητας δεδομένα αρκετών χρόνων για βάρος που έχω στο android από την εφαρμογή "Libra" η "Monitor your weight" ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Mi band 3 Global
ΜήνυμαΣκέφτομαι να πάρω το MI Band 3 Να κάνω μια απλή για σας ερώτηση, έχει σημασία αν θα πάρω Mi Band 3 Global Version η όχι, αν θα περάσω το Ελληνικό Firmware και Mi Fit? Επίσης αν βάλω το Ελληνικό Mi Fit χρειάζεται και το Notify & Fitness for Mi Band γιατί έχω μπερδευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά των δύο εφαρμογών, συμπληρώνει το ένα το άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από makis1024: “Δικό της λογαριασμό και logout από τον δικό σου. Δεν τίθεται θέμα και να κλειδώσει , ξεκλειδώνεις με τον δικό σου λογαριασμό. Αφού έχει ξεκλειδώσει μια φορά νόμιμα είσαι καλυμμένος. Κατά τα άλλα ρίξε μια ματιά. Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Νάσε καλά @makis1024 δεν ήξερα ότι μπορείς να εχεις άλλο λογαριασμό στο τηλέφωνο και να ξεκλειδώσεις με άλλο. Τον οδηγό τι κάνεις για να το πουλήσεις τον είχα διαβάσει, αλλά η δική μου περίπτωση που θέλω να κρατήσω τα …
-
Nα σε ρωτήσω κάτι @makis1024 γιατί βλέπω το κατέχεις καλά το άθλημα... Έχω ένα mido, του έχω τον λογαριασμό μου το έχω ξεκλειδώσει με αυτόν τον λογαριασμό έχω περάσει τελευταία Recovery, και XTRV developer την τελευταία, και το έχω σετάρει μια χαρά. Επειδή έχω και ένα nikel στον ίδιο λογαριασμό ήθελα να αλλάξω από το mido to Mi λογαριασμό αλλά ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ( θέλω να το δώσω στην γυναίκα μου ). Της φτιάχνω ένα λογαριασμό MI λοιπόν. Ερώτηση Αν κάνω logout τον δικό μου λογαριασ…
-
Παράθεση από makis1024: “1.Μένεις με το TWRP 3.1. 2.Το nandroid backup κράτα το στην εξωτερική SD εάν έχεις ή τράβα το στον υπολογιστή. 3.Το format data , ισοδυναμεί με το factory reset+ wipe internal storage + format των partition. ” Δηλαδή σαν να περνώ Fastboot ROM ετσι? Εχω 2 Sim οπότε δεν υπάρχει microSD Πάντα τα Backup στο NAS οπως εγγραψα πρίν για ασφάλεια κρατώ πάντα τα 3 τελευταία με τίς ROM που τα πέρασα Οπότε λές δεν αξίζει ολη αυτή η ταλαιπωρία ...
-
@makis1024 σε ευχαριστώ για ολα και μιά που βρήκαμε κανένα παπά να θάψουμε 5-6 για πές μου Εγω εχω το nikel με το 3.1.0-1 ολες οι αλλες είναι 3.2ΧΧ εχω να κερδίσω κάτι αν βάλω την τελευταία 3.2 + tools? καί αν ναί να σε ρωτήσω κάτι κάνω ας πούμε ενα full backup την rom που εχω σε ενα otg stick ( ετσι τις κάνω ολες και τίς μεταφέρω σε ενα NAS Synology που εχω ) κάνω copy ας πούμε και ολη την imternal Memory κατά τον ιδιο τρόπο, περνώ την Recovery την τελευταία επαναφέρω ολα τα αρχεία στην Interna…