Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 253.

• Πάμε γερά.... καθημερινά από 3 λογαριασμούς MIUI,συνολικά μέχρι τώρα 12 ψήφοι "leotzian" "bamos" "sZxuNkQ47D8R" Γιά την Ελλάδα ρε γαμ@τ@...

• @BanditGR καλημέρα επ' ευκαιρεία μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς τίς ρυθμίσεις του amplify για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας? εγώ στο GSAM εχω τα περισσότερα wakelocks πρώτο- Υπηρεσίες Google Play και αμέσως μετά Σύστημα Android Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• RE:

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από kostasso196: “Το πρόβλημα λύθηκε όμως;” Τι να σου πω δεν ξέρω όλα πάντως δουλεύουν κανονικά Sent from my U65GT using Tapatalk

• Team Viewer Add-on για Xiaomi?

Μήνυμα

@fog διάβασα αλλά έχει πολύ διαδικασία και δεν βλέπω να μπορεί να την κάνει. Με το team viewer βλέπω την οθόνη του αλλά δεν μπορώ να την χειριστώ. Edit -------- Τελικά ούτε το Vysor δουλεύει βλέπεις την οθόνη αλλά δεν μπορείς να την χειριστείς οπως ακριβώς και το Team Viewer, ψάχνοντας βρήκα οτι δεν θέλει η Xiaomi να συνεργαστεί με την TeamViewer για να φτιάξουν το addon,πιθανόν για να μην δώσει βασικά στοιχεία του λειτουργικού? who knows..

• Team Viewer Add-on για Xiaomi?

Μήνυμα

Γεια σε όλους υπάρχει κανένα addon για να ρυθμίσουμε εξ αποστάσεως τα xiaomi ( για να σετάρω το τηλέφωνο κάποιου συγγενή μου που δεν το κατέχει το άθλημα? ) Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γειά σε ολους ηθελα να αναφέρω κάτι που δεν εχει γίνει κατανοητό σχετικά με το "Μην ενοχλείται¨- "Do not Distrurb" Ενω δουλεύει κανονικά οταν το ενεργοποιούσες μόνιμα δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει οταν το ενεργοποιούσα για κάποιες ωρες. Είχα γράψει εδώ αλλά λύση δεν βρήκα και αλλα μέλη είχαν το ιδιο πρόβλημα με εμένα, νόμιζα οτι bug της ROM. Τελικά ψάχνοντας βρήκα τι παίζει. Οταν θέλουμε να το ενεργοποιούμε κάποιες ωρες κάνουμε ΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ "ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ (πρ…

• Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από leotzian: “Παράθεση από Sotosman: “καλημερα σε ολους, εκανα manual upgrade σε miui 9 αλλα δε βλεπω πουθενα τα automated tasks,απ οτι βλεπω εχει καταργηθει στο miui 9,υπαρχει κατι παρομοιο? η να κατεβασω καποιο app? ” Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Μπαταρία Αυτοματοποιημένες εργασίες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” δεν υπαρχει κατι τετοιο στα battery settings,εχει μόνο power,choose apps(for background),Scenes και power settings ” Κάτω από την λέξη Power δεν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sotosman: “καλημερα σε ολους, εκανα manual upgrade σε miui 9 αλλα δε βλεπω πουθενα τα automated tasks,απ οτι βλεπω εχει καταργηθει στο miui 9,υπαρχει κατι παρομοιο? η να κατεβασω καποιο app?” Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Μπαταρία Αυτοματοποιημένες εργασίες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Can't Activate SIM1 [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημέρα μια ερώτηση εκανα Factory reset μιά χαρά πήγαν ολα, το ξαναέστεισα το τηλέφωνο, εχω στο Nikel, 2 sim Sim 1 μόνο Data, Sim2 κανονική, μου ζήτησε activation καί στίς 2 κάρτες στην Sim2 εγινε OK στην Sim 1 μου βγάζει συνέχεια το "Can't Activate SIM1" αυτή η Sim ομως δεν μπορεί να στείλει SMS , πως μπορώ να το απενεργοποιήσω, η να κάνω κάτι αλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων EDIT Τελικά απενεργοποίησα την συγκεριμένη ειδοποίηση

• Εφαρμογή Ryanair

Μήνυμα

Όταν λες να προσέχω τι δεν πρέπει να μην κάνω restore από το Titanium? Γιά να κάνω FR μέσα από το τηλέφωνο -- Επαναφορά εργοστασιακών παραμέτρων, η από TWRP --wipe η TWRP Advanced Wipe και να τσεκάρω dalvic cache, cache και data? Edit Τελικά εξής FR και δουλεύουν όλα μια χαρά και το ebay app και οι επαφές και η Ryanair

• Εφαρμογή Ryanair

Μήνυμα

Με τίς επαφές δεν εχω πρόβλημα να τίς χάσω τίς εχω στη google και πλήρες backup το θέμα είναι αν πάω σε παραπάνω rom δεν μπορώ να τίς δώ εδω που είμαι είναι μιά χαρά γι αυτό και ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση αν παιδιά εδώ με την τελευταία xtrv εχουν το ιδιο πρόβήμα η το εχω μόνο εγώ. Εγκυκλοπαιδικά αν τελικά κάνω FR υπάρχει πρόβλημα να κάνω restore τίς εφαρμογές χρήστη με το Titanium η θα εχω πρόβλημα? και κάτι αλλο με το FR δεν χάνω οτι εχω στο αποθηκευτικό χώρο σωστά?

• Εφαρμογή Ryanair

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από leotzian: “Οπότε καί αλλοι εχουν το πρόβλημα, τό θέμα είναι ( το εγραψα και στο Γενική συζήτηση ) αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμα οτι σε οποιαδήποτε rom μετά την συγκεκριμένη που εχω τώρα εχουν πρόβλημα οι επαφές, δηλαδή ενώ αν πατήσω επαφές, εχω την λίστα οταν πάω νά μπω σε κάποια μέσα να την δώ η να κάνω edit πάει να ανοιξει αλλά ξαναγυρίζει στην λίστα, και στην 7.12.7 και στην 7.12.14 δεν ξέρω αν κάποιος αλλος εχει το πρόβλημα αυτό αν εχεις ακούσει κάτι... ” Πότ…

• Εφαρμογή Ryanair

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κάνε αναβάθμιση στην ρομ 7.12.7, από όσα έλεγαν τα παιδιά, λειτουργούσε σε αυτήν την ρομ ” Οπότε καί αλλοι εχουν το πρόβλημα, τό θέμα είναι ( το εγραψα και στο Γενική συζήτηση ) αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμα οτι σε οποιαδήποτε rom μετά την συγκεκριμένη που εχω τώρα εχουν πρόβλημα οι επαφές, δηλαδή ενώ αν πατήσω επαφές, εχω την λίστα οταν πάω νά μπω σε κάποια μέσα να την δώ η να κάνω edit πάει να ανοιξει αλλά ξαναγυρίζει στην λίστα, και στην 7.12.7 και στην 7.12.14 δεν ξέρ…

• Εφαρμογή Ryanair

Μήνυμα

Σας παρακαλώ μπορεί κανείς να τσεκάρει αν δουλεύει η τελευταία εκδοση 3.40 της εφαρμογής Ryanair, παλιά μου δούλευε, δεν την είχα χρησιμοποιήσει τελευταία τώρα που πήγα να την δουλέψω κάνει αμέσως force close, δοκίμασα και με την αμέσως προηγούμενη, τά ιδια, Πρίν 6 μήνες η εφαρμογή ηταν 7,5MB (εκδοση 3.5) τώρα είναι 48ΜΒ, (εκδοση 3.40) εχω την Xtrv 7.11.16, Η αρκετά παλιά ( 7,5MB ) τρέχει κανονικά αλλά δεν κάνει register Δικαιώματα εχω δώσει ολα κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• MI Cloud Space

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κλείσε το αντίγραφο αρχικής οθόνης από το κινητό σου ” Τό είχα κλειστό τουλάχιστον τώρα, δεν ξέρω παλιά μήπως ηταν ΟΝ και μου εκανε τα backup, τώρα άδειασα ολο τον χώρο, πατώ συγχρονισμός τώρα καί εχω το παρακάτω τι θέλει να πεί ο ποιητής?

• MI Cloud Space

Μήνυμα

Γειά σε ολους και πάλι αλλη μιά ερώτηση, στον χώρο μου 5GB του Mi Cloud είναι γεμάτος 98% μπήκα να δώ τί γίνεται και εχει λίγα SMS history ούτε φωτογραφίες ( δεν εχω βάλει αλλωστε να συχρονίζονται ούτε επαφές ( τίς εχω στο Google ) ούτε notes μην σας ζαλίζω ολες τίς επιλογες που εχω να δώ τι εχει μέσα είναι κενές... που είναι τα 4,8GB μήπως εφαρμογές? που μπορώ να τις δώ, νά καθαρίσω χώρο? Τις εχω ολες backup σε ενα NAS που εχω και σε 2 τελευταία TWRP backups Πώς μπορώ να απελευρώσω αυτόν τον χώ…

• Νά κάνω μιά ερώτηση γιατί θα τρελαθώ... nikel xtrv 7.11.16 δουλεύει καλά προσπάθησα να αναβαθμίσω σε 3 επόμενες μέχρι και σήμερα την 7.12.14 και ολες ( τουλάχιστον σε εμένα ) δεν μπορώ να ανοίξω τίς επαφές ούτε να τίς δω ούτε να κάνω edit μόλις πατώ κάνει να ανοίξει και επιστρέφει πίσω... μόνο σε εμένα συμβαίνει η είναι bug? Εβαλα και σήμερα την τελευταία αλλά δυστυχώς τα ιδια..

• @BanditGR γειά σε παρακαλώ επειδή εχουμε το ιδιο τηλέφωνο μπορείς να δοκιμάσεις αν το "Μην εχοχλείται" σου δουλεύει αν το προγραμματίσεις για κάποιες ωρες? Γιά ολη την ημέρα δουλεύει ( πρώτος διακόπτης ΟΝ ) . Αν το βάλεις πχ 7:00-8:00,( και τον δεύτερο διακόπτη ΟΝ μαζί με τον πρώτο ΟΝ ) καί καλέσεις 8:05 πρέπει κουδουνίζει κανονικά, αν καλούσες 7:30 επρεπε να λαμβάνει την κλήση αλλά να μην κουδουνίζει. ( Αυτό δεν μου δουλεύει ). Είχα την 7.11.16, πέρασα χθές την 7.11.23 μήπως και εφτιαξε τίποτε …

• Παράθεση από Bodai: “@leotzian Μην Ενοκλείτε : ΟΝ -- Επανάληψη ώρας του Μην Ενοχλείτε : ΟΝ -- Ορισμός χρόνους Απο: Οτι Θέλεις Προς: Οτι θέλεις Επανάληψη: Καθε ημέρα <== Αυτες τις ρυθμίσεις έχεις ?? ” Ετσι ακριβώς και οπως λέι και ο @geotzia εχει καί αυτός το ιδιο πρόβλημα πρέπει να είναι bug Παράθεση από geotzia: “Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο @leotzian σε redmi rpo με την XTRV 7.11.16 δηλαδή: Παράθεση από leotzian: “τηλέφωνο δεν λαμβάνει υποψιν την ωρα που εχω ορίσει στον χρονοδιακόπτη ” Ενώ το έ…

• Παράθεση από Bodai: “@leotzian έτσι το έχω και εγω, απο τις 23:00 έως 07:00 μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς, ακούγεται το ringtone. Σε όλα τα υπόλοιπα νούμερα,αν δεν ακούσω την δόνηση απλά βλέπω την κλήση αργότερα (οταν κοιτάξω την συσκευή). Εγω νομίζω ότι το κάνεις μια χαρά. Ετσι όπως το περιεγραψες, ανοιξε τους 2 διακοπτες για όποιο χρονικό διάστημα θέλεις. Μην βάλεις εξαιρέσεις και πάρε τηλ απο το σταθερό στο κινητό σου. Αν δεις αλλα δεν ακούσεις, είσαι οκ.. Μετά βάζεις και τις εξαιρέσεις που…