Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το MI 10T PRO, καταρχήν είμαι με official 12.1.4 global και το κινητό είναι αγορασμένο από Germano, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μετά την κλήση που κάνω και το απομακρύνω από το αυτί μου η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορώ να την τερματίσω, το καταφέρνω μόνο αν πατήσω το κουμπι on/off και μετά ξανά για να το ξεκλειδώσω, τότε μπορώ να την τερματίσω. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό ? Το αντιμετωπίζει και άλλος ? Εύχομαι σε όλους Κα…
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα, το δικό του launcher έχει, όσον αφορά τον χρόνο μπορέι να είναι για μερικά δευτερόλεπτα
-
POCO F2 PRO
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68783/Καλησπέρα, σε poco f2 pro φίλου με official rom όταν κάνει εκκαθάριση εφαρμογών του εμφανίζει το μήνυμα στην κάτωθι εικόνα και παραμένει για αρκετά δευτερόλεπτα (περίπου 20) Γνωρίζει κανείς τι φταίει ? έχει γίνει και επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων αλλά επιμένει να το εμφανίζει
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από Dionysis20: “Καλησπέρα, poco f2 pro με official, στο τηλέφωνο έχω 2 sim κάρτες, σήμερα για πρώτη φορά κατάφερα να κλειδώσω την 1η sim κάρτα, αφού έβαλα τον κωδικό Puk και νέο Pin το τηλέφωνο δούλεψε. Παρατήρησα ότι έκανε συνέχεια loop τα μηνύματα ενεργοποίσης των sim και χανόνταν το σήμα της κινητής και από τις 2 Sim. Αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το σήμα χανεται και πάλι μια το βρίσκει μια το χάνει και μαζί με αυτό και το σήμα από το wifi, να σημειώσω εδώ…
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλησπέρα, poco f2 pro με official, στο τηλέφωνο έχω 2 sim κάρτες, σήμερα για πρώτη φορά κατάφερα να κλειδώσω την 1η sim κάρτα, αφού έβαλα τον κωδικό Puk και νέο Pin το τηλέφωνο δούλεψε. Παρατήρησα ότι έκανε συνέχεια loop τα μηνύματα ενεργοποίσης των sim και χανόνταν το σήμα της κινητής και από τις 2 Sim. Αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το σήμα χανεται και πάλι μια το βρίσκει μια το χάνει και μαζί με αυτό και το σήμα από το wifi, να σημειώσω εδώ πως πλέον δεν μου βγάζει …
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε, για πείται κάνα τζαμάκι οθόνης για το poco
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΑν έχεις 2 sim απενεργοποίησε τη δευτερη, έτσι τουλάχιστον το ξεπέρασα εγώ Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, μετά και την εκ νέου έρευνα έχω καταλήξει στα κάτωθι, να σημειώσω ότι η αγορά θα γίνει από Ελλάδα : 1. XIAOMI POCO F2 PRO 6/128GB 5G DUAL SIM στα 425€ 2. XIAOMI MI 10 LITE 5G 128GB 6GB DUAL SIM στα 314€ 3. XIAOMI MI NOTE 10 LITE DUAL 6GB/128GB στα 307€ Το XIAOMI MI NOTE 10 DUAL 6GB/128GB το βρίσκω 411€ Ποιο από όλα προτείνεται ?
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω στην κατοχή μου εδώ και 3,5 χρόνια ένα samsung S8+ και έφτασε η ώρα να το αλλάξω. Ψάχνοντας ποια συσκευή να αγοράσω (budget μέχρι 500 ευρώ) κατάφερα να μπερδευτώ. Είμαι ανάμεσα από : 1. Poco f2 pro 2. Mi 10 lite 3. Poco X3 Τα χαρακτηριστηκά που ζητάω από μια συσκευή είναι : να είναι 2καρτο, μπαταρία και κάμερα το δυνατόν πιο καλή (ξέρω δεν ζητάω και πολλά σε αυτή την τιμή ) Τι προτείνεται ?
-
Mi 9t pro ή mi9
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αυτό το δίλημμα έχω και εγώ ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εγώ θα πρότεινα πίσω τη συσκευή εκεί που την αγόρασες να βρούνε το πρόβλημα και να το λύσουν, να στην αλλάξουν ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται...” Καλημέρα, να κάνω μια σημείωση, με την 2η κλήση το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά, εντωμεταξύ αυτό εμφανίστηκε όταν έγινε αναβάθμιση στην 10. Μήπως θέλει ένα hard reset ? Λέω εγώ τώρα. Να ζητήσω και ξεκλείδωμα του bootloader? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαμένες κλήσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αγόρασα στη γυναίκα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο κι χρησιμοποιεί και τις 2 sim κάρτες. Το πρόβλημα που εμφανίζεται αρκετά συχνά είναι πως όταν την καλώ στον 1ο αριθμό που είναι και ο κύριος αριθμός, λαμβάνω ένα μήνυμα πως ο συνδρομητής είναι απενεργοποιημένος. Να σημειώσω πως η εταιρεία κινητής είναι η Cosmote και το τηλέφωνο αγοράστηκε από κατάστημα Cosmote, επίσης έχει την MUI GLOBAL 10.0.4 σταθερή και είναι μοντέλο MEG7. Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει ?