Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Τελικα τι εγινε ?
-
Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα γτ τη συσκευή την έχει η μάνα μ κ από όσο κατάλαβα είναι κ ανοιγμένη ή ελαττωματική, δεν έχω όρεξη να κάνω σαματά τώρα στο σαιτ αν κ θα πρεπε(bangood, στο σημείο του κουμπιου ξεκλειδωματος η οθόνη είχε ανασηκωθει κ το κουμπί επίσης έχει μπει αρκετά μέσα, πίεσα λίγο την οθόνη κ πρέπει ν επανήλθε στη θέση της μέχρι να ξανά βγει xD δλδ). Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω τη ρομ να βάλω τη κινεζική να τ ξεκλειδώσω κ μετά να κάνω τη διαδικασία π λέει αφού θα ειναι ξεκλειδωμενο. Ε…
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
k0ut4li4n0s - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα@stayrosbts επειδή δεν θυμάμαι αν τ ανέφερα παραπάνω ήμουν συνδρομητής στην τελλας που αργότερα την απορρόφησε η wind δλδ είμαι πάνω από 12 χρόνια συνδρομητής Τελικά μετά από 2 3 τηλέφωνα στη τεχνική υποστήριξη κ παράπονα, με κάλεσε ένας τεχνικός κ μ έδωσε τις εξής επιλογές ή να αλλάξουμε βρόχο κ είτε πάει σε καλό είτε σε χειρότερο και βλέποντας όμως ΟΤΕ ότι έχω 35 συν το θεωρουν αποδεκτό οπότε το πιο πιθανό να πάω σε χειρότερο Ή το αφήνουμε όπως είναι. Εγώ ζήτησα τη τρίτη επιλογή να έρθει τεχνι…
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
k0ut4li4n0s - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαλημερα κ απο εμενα, Εχουμε wind πολλα χρονια τωρα , ακομα πριν να απορροφηση τη tellas(ειχαμε τοτε κ μετα γιναμε wind τρομαρα μας). Στις αρχες με την 24αρα ειχα πολλα θεματα οταν ειχε γινει η απορροφηση , υψηλα Ping ,αποσυνδεσεις κλπ, μετα απο ενα χρονο υπομονης διορθωθηκε κ επιανα 12-13 απο τα 24 κ ping 100 θεωροντας το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για εκεινη την εποχη ασχετως π στον οτε ειχαν 30αρια (ping), anyway. Για αρκετο καιρο ημουν ευχαριστημενος βγαζουν κ το "fast pass" για τα games πεφτει αλλες 20-25 μ…
-
Καλησπερα παιδια νεος κ εγω με τα xiaomi πηρα 2 συσκευες απο bangood mi 5x, η μια ηταν κομπλε κ ειχε global rom unlocked με tiffany οποτε μπορεσα κ περασα xtrv ακολουθοντας τους οδηγους που βρηκα στο φορουμ Η αλλη συσκευη ομως ειχε ρομ α1 κ οταν προσπαθησα να κανω factory reset δν μ εσβηνε ουτε google λογαριασμο ουτε apps τπτ, λεω δε πειραζει θα κανω hard reset... ελα ομως που δεν μπαινει στο recovery mode Μπηκα απο το fastboot στο pc κ εγραψα το command κ ειδα οτι εχει tissot Θα μπορουσε καποιο…
-
k0ut4li4n0s οπως και εδω