Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 209.
-
Δεν είναι δυο ίδιες φωτό. Είναι δύο διαφορετικές με διαφορά χρόνου μικρή αλλά και στο μέγεθος του αρχείου. Απλά η λιβελούλα (αν το λέω σωστά) ήταν πολύ φιλική και δεν έφευγε (Σπάνιο :-)) Κατέβασέ τες και κάνε ζουμ και θα δεις τις διαφορές. Στην 64mp βλέπεις ακόμη και τις λεπτομέρειες στα ποδαράκια της που είναι δύσκολο να τις δεις με γυμνό οφθαλμό που λένε.
-
Καλημέρα στην ομάδα Είμαι από την περασμένη Παρασκευή 12/6 κάτοχος του Redmi Note 8 Pro. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το Redmi Note 4 Nikel με τον 10πυρηνο Mediatek το οποίο να τονίσω ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από του ότι τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα και μετά από πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας τον περασμένο Δεκέμβριο με αυθεντική. Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις. Εντυπωσιακή κάμερα στα 64 Mp. Δείτε δύο δείγματα μακροφωτογράφησης. Το ένα με απλή φωτογραφία και η δεύτερη στα 64 Mp. Η ποιότητα της …
-
Το έχω δει και από κοντά. Εντάξει, είναι πολύ γρήγορο έχει πολύ ωραία οθόνη φωτεινή και είναι στιβαρό. Αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι για να αλλάξω το redmi note 4. Το οποίο είναι 3,5 χρόνια και. Απροβλημάτιστα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορούμε να παραγγέλνουμε μόνο από κινέζικα καταστήματα που δίνουν priority direct mail όπως το bangood και gearbest. Μπορεί να φτιαχτεί μία λίστα με καταστήματα που εκτελονιζουν σε χώρες ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτά που δεν όπως το AliExpress; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαι στη μέτρηση σφυγμών είναι πολύ καλό. Μετράει ανα λεπτό και είναι ακριβείς οι μετρήσεις του. Γι αυτά που λες σε καλύπτει απόλυτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από GregLp: “Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το Amazfit-gtr και χρειάζομαι τα φώτα των ειδικών Χρησιμοποιώ το το RedMi 5 Plus με Android 8.1.0 και Bluetooth v4.2 Πιστεύετε ότι ότι θα υπάρχει θέμα συμβατότητας δεδομένου ότι το GTR ζητάει ΒΤ 5, και σε τι βαθμό? Ευχαριστώ. ” Να το πάρεις με κλειστά μάτια. Εγώ το έχω από αρχές Δεκεμβρίου το είχα παραγγείλει την Cyber Monday. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρολόι. Το συγχρονίζω χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα με το Redmi Note 4 με android 6. Το…
-
Να ρωτήσω κάτι άλλο που είναι σχετικό με τον Κοροναϊό στην Κίνα. Εχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα οτιδήποτε από Κίνα μετά που μπήκαν σε καραντίνα όπως λένε 55 εκατομμύρια άνθρωποι και του ήρθε; Δεν εννοώ να φοβόμαστε μήπως κολλήσουμε από το δέμα γιατί αυτό είναι χαζό και μόνο που το σκέφτεται κάποιος αλλά αν τα γνωστά καταστήματα (bangood, gearbest κλπ) λειτουργούν και στέλνουν τις παραγγελίες.
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από leas1968: “Ωραία. Το Redmi Note 8 pro 64 gb έχει από 191 ευρω στα σκρουτζομάγαζα μέχρι 279 στις αλυσίδες. Η διαφορά είναι ότι τα σκρουτζομάγαζα δίνουν ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος. Ενώ οι αλυσίδες δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας Infoquest. Αξίζει να το πάρει κανείς τελικά από σκρουτζομάγαζο ή από Κινεζομάγαζο που έχει κάπου 181 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι που κυκλοφορούν κατά καιρούς; Και τα Κινεζομάγαζα ένα χρόνο εγγύηση δίνουν και πρέπει να το στείλεις π…
-
Ωραία. Το Redmi Note 8 pro 64 gb έχει από 191 ευρω στα σκρουτζομάγαζα μέχρι 279 στις αλυσίδες. Η διαφορά είναι ότι τα σκρουτζομάγαζα δίνουν ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος. Ενώ οι αλυσίδες δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας Infoquest. Αξίζει να το πάρει κανείς τελικά από σκρουτζομάγαζο ή από Κινεζομάγαζο που έχει κάπου 181 ευρώ με εκπτωτικό κουπόνι που κυκλοφορούν κατά καιρούς; Και τα Κινεζομάγαζα ένα χρόνο εγγύηση δίνουν και πρέπει να το στείλεις πίσω στην Κίνα αν πάθει κάτι.
-
Παράθεση από emobistore: “Ενημερωτικο μυνημα. Το καταστημα e-mobistore.eu ειναι πολυ προσφατο και νεοσυστατο. ( για αυτο στα social media εγινα εγγραφες πολυ προσφατα) Στους τροπους πληρωμης θα προστεθει και η χρεωστικη πιστωτικη καρτα μεσω pay pal. H αντικαταβολη δεν θα ειναι διαθεσιμη οπως δεν ειναι και σε αρκετα καταστηματα στο skroutz και για μεγαλο ευρος συσκευων. Το καταστημα πολυ συντομα θα μπει στο skroutz και στο bestprice ( δεν ειναι δωρεαν..ειναι με πληρωμη..) Ευχαριστουμε για την υπο…