Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 209.
-
"your device isn't supported by Mi unlock" είτε έχω συνδέσει το τηλέφωνο είτε όχι. Μόλις συνδεθώ στο λογαριασμό μου πετάει το παραπάνω μήνυμα. Μάλλον θέλει αυτό: Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader Αλλά όπως έχω ξαναγράψει από Σεπτέμβριο δεν είναι προγραμματισμένο να πάρει MIUI 9 το Redmi Note 4 και μάλιστα official global rom;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαOk. Ευχαριστώ. Πάω δηλαδή για complaint στο forum της Xiaomi να εξετάσει την αίτηση για ενεργοποίηση άδειας εκ νέου. Νομίζω θα το αφήσω για την ώρα σε Official Global Stable. Δεν θα έρθει η νέα version MIUI 9 το Σεπτέμβριο;
-
ΜήνυμαΩραία. Και πώς την επαναφέρω;
-
ΜήνυμαΜε official Global Rom 8.2.1 τρέχω το unlock tool, συνδέομαι στο λογαριασμό μου αλλά μου βγάζει μήνυμα "your device isn't supported by Mi unlock και μου προτείνει να πάω να κάνω αίτηση. Αίτηση όμως έχω ήδη κάνει από τον περασμένο Οκτώβριο 2016. Αρα έχω πάρει έγκριση. Γιατί δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω;
-
Άρα πάμε για ξεκλείδωμα με τη γνωστή διαδικασία; Αλλά δεν δουλεύει. Αυτό ξέχασα να σας το πω. Δείχνει σα να μην ισχύει η άδειά μου. Χρησιμοποίησα το unlock tool αλλά παίρνω μήνυμα ότι δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Ισως μείνω με την official global stable για την ωρα. Σεπτέμβριο θα γίνει αναβάθμιση σε MIUI 9 στις official roms για Redmi Note 4;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
leas1968 - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν χρειάζεται. Το ξεπέρασα γράφοντας μόνο το μικρό όνομά μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από leas1968: “Τελος παντων. Αφού τα έκανα μαντάρα ας πρόσεχα ” Έκανες τίποτα ? ” Προσπάθησα να βάλω το twrp με τις οδηγίες που υπάρχουν στο forum αλλά αποδείχθηκε ότι ο bootloader κλείδωσε! Εχω ρωτήσει στο αντίστοιχο thread. Πρέπει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλείδωμα κι ακόμα κι εκεί σκαλώνει το ζήτημα
-
leas1968 - - Recoveries
ΜήνυμαΕίναι κλειδωμένος τελικά ο bootloader. Είχα κάνει αίτηση όταν το πρωτοπήρα για να βάλω την ελληνική stable rom και μου έστειλαν sms σχεδόν άμεσα και την ξεκλείδωσα. Τώρα, έκανα μια πατάτα.Περασα την 8.5.5 και δεν έβλεπε τις SIM. Οπότε αναγκάστηκα να φλασάρω το τηλέφωνο με την τελευταία Global Stable 8.2.1 από το επίσημο site της Xiaomi. Το φλασάρισμα έγινε με βάση τον γνωστό οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ. Πέρασα και την cusom.img και ένα ακόμη αρχεία που διορθώνει το baseband modem πριν φλασάρω. …
-
leas1968 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader; ” Καλημέρα. Φλάσαρα το κινητό με την αρχική διαδικασία κατεβάζοντας global stable rom και πήγα μετά να βάλω το twrp. Πώς βλέπω αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader;
-
leas1968 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας Πάω να βάλω το twrp recovery για το Redmi Note 4 Nikel και παίρνω αυτό όταν γράφω την εντολή fastboot flash recovery twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen.img. Αφού φυσικά το έχω γυρίσει σε fastboot. C:\adb>fastboot flash recovery twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_new-screen.img target reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (14410 KB)... OKAY [ 0.612s] writing 'recovery'... FAILED (remote: download for partition 'recovery' is not allowed ) finished. total…
-
Οκ ευχαριστώ. Αν ακολουθήσω τις οδηγίες για διόρθωση του baseband modem μπορώ μετά να βάλω την 8.5.5 ή να μην έχω ελπίδες; Βέβαια, πατωντας το *#06# για να δω τα ΙΜΕΙ μου εμφανίζει τα ΙΜΕΙ. Εχω όμως κάνει επαναφορά από το backup στην 8.2.2. Τελος παντων. Αφού τα έκανα μαντάρα ας πρόσεχα
-
Ευχαριστώ. Σόρρυ για τη φράση αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να έχω προβληματικό redmi note 4 nikel. Είναι όντως από τα πρώτα. Πέρσι το Σεπτέμβρη το παρέλαβα. Εκανα factory reset και έχω backup έτσι κι αλλιώς. Κατεβάζω τη fastboot global rom από το link που βρήκα εδώ στο φορουμ και φλασάρω με sp flash tool. Και βάζω μετά καπάκι την 8.2.2 που είχα ή πάω στην 8.5.5; Ευχαριστώ πάλι
-
Μολις έκανα update στην 8.5.5 στο Redmi Note 4 Nikel από 8.2.2. Δεν αναγνωρίζει SIM! Ελεος πια! Γιατί τις βγάζετε; Μπήκα μετά από recovery και έκανα restore το backup που είχα πάρει πριν το update και πάλι δεν βρίσκει SIM!
-
Για Redmi Note 4 από 8.2.2 XTRV Stable στην καινούργια 8.5.5 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αναγνώριση των SIM; Χρειάζεται Factory reset ή απλά κάνεις αναβάθμιση; Ευχαριστώ
-
Χθες παρέλαβα μια IP Camera της HikVision με ονομαστική αξία 120 ευρώ από Lightinthebox.com. Δεν άλλαξε την αξία το μαγαζί. Ειχε τυπωμένη την αξία πάνω στη συσκευασία. Παραγγελία 18/6/17. Εκανε ενάμιση μήνα να έρθει. Κόλλησε στο αεροδρόμιιο Ελβετίας πάνω από ένα μήνα και άλλη μια βδομάδα στο τελωνείο του αεροδρομίου της Αθήνας. Τελικά δεν πλήρωσα τίποτα σε εκτελωνισμούς όταν την παρέλαβα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas234: “τιποτα παιδια εβγαλα και τις sim και παλι οχι no sim καμια ιδεα ?” Ναι. Αντί να χάνεις το χρόνο σου κάνε απο την αρχή τα πάντα με 8.2.2. Έτσι την έχω πατήσει κι εγώ και έφαγα δυο μέρες για να καταλήξω να κανω wipe data format και ολα τα πρόγραμμα από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas234: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις χάσει το baseband modem προς το παρόν. Μπες εδώ => Modem Files for Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Firmware κατέβασε το πιο πρόσφατο modem σε zip και φλάσαρέ το μέσω twrp. ” Ευχαριστώ Γιώργο θα το κατεβάσω και θα το κάνω εγκατάσταση για την 8.5.2 που έχει πρόβλημα το ίδιο θα έκανα? ” Ναι , εφόσον δεν είχες modem... ” τιποτα δεν εγινε μου βγαζει παλι οτι δεν εχει sim αυτο εβαλα γ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Πρόβλημα με τις κάρτες SIM στο Redmi note 4” Ποια έκδοση είχες πριν τη βαλεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk