Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 209.
-
Ευχαριστώ. Το αφήνω τότε το upgrade για την άλλη βδομάδα. Αν έχει κάνει κάποιος το upgrade από 8.2.2 και είχε πρόβλημα με τις SIM ας ενημερώσει.
-
Να κάνω κι εγώ την ίδια χαζή ερώτηση αν και νομίζω απαντήθηκε παραπάνω; Εχω στο Redmi Note 4 Nikel την XTRV-8.2.2.0 Stable. Μπορώ να βάλω αυτή από πάνω κατευθείαν χωρίς factory reset ή μόνο έστω Wipe cache και Dalvik cache και πότε; Πριν ή μετά την εγκατάσταση της rom; Παραπάνω βλέπω ότι πρέπει να γίνει μετά την εγκατάσταση. Αρα πριν το reboot; Και τέλος. Υπάρχει πρόβλημα με τη SIM πάλι; Θα τις βλέπει;
-
Εχω ένα θεματάκι που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε αυτή την έκδοση (8.2.2.0). Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές αφού έρθει ένα email ή ένα sms ή έχω μία κλήση δεν κλείνει η οθόνη μετά το προκαθορισμένο διάστημα αλλά και όταν ακόμη το ξεκλειδώνω για να δω οτιδήποτε και το αφήσω πάλι η οθόνη δεν κλείνει. Πρέπει να πατήσω το κουμπάκι στο δεξί μέρος της συσκευής για να κλείσει η οθόνη.
-
Τέλεια. 43 Τελικά. Πολύ κατατοπιστικό! Αλλά στείλε και κανένα tip για από πού είναι καλό να το παραγγείλουμε γιατί το συγκεκριμένο site, που έχει και τον τρόπο υπολογισμού του μεγέθους, αν δεν κάνω λάθος είχε τιμή 249$. Π.χ. στα παρακάτω γνωστά κινεζομάγαζα υπάρχει σε λογική τιμή αλλά είναι αυτά που πήρες; Smart Running Shoes with Bulit-in Xiaomi Mi Chips 40-$54.4 Online Shopping| GearBest.com Προσπαθώ να το βρω και στο geekbuying αλλά μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης για την ώρα.
-
Τα αγόρασες ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα καθημερινά σου παπούτσια; Προσωπικά όταν αγοράζω αθλητικά αντί π.χ. 43 που είναι τα μη αθλητικά παίρνω 44. Τουλάχιστον σε Nike, Puma, Admiral. Και μία ακόμη ερώτηση. Η εφαρμογή τρέχει εκτός Κίνας ή θα την κλειδώσει η Xiaomi όπως έκανε με τις κάμερες Xiaofang για να παίζουν μόνο εντός Κίνας; Και θα σου γράφει στην οθόνη του κινητού σου "These shoes can only be wear in mainland China!"
-
Άρα, τι είναι αυτό το εικονίδιο HD κατά τη διάρκεια κλήσης; Δεν το βγάζει πάντα. Μόνο όταν έχει πολύ καλή λήψη. Ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα! Επαναλαμβάνω. Είναι λοιπόν βελτίωση της ROM η απλά μια πληροφορία που την παίρνει από τον πάροχο; Εχω Wind, που τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ και σε θέμα ποιότητας σήματος, τουλάχιστον σε αστικές περιοχές αλλά και ταχύτητας Internet πάλι σε αστικές περιοχές.
-
Σ αυτή την τελευταία έκδοση κατά τη διάρκεια της κλήσης παρατήρησα ότι εμφανίζεται το εικονίδιο HD όταν έχει καλό σήμα. Τώρα, δε θυμάμαι παλιότερα αν το έβγαζε. Αυτό σημαίνει βελτίωση ποιότητας ήχου από τη rom ή μια πληροφορία που περνάει ο παροχος όταν δίνει ηχο HD; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλά! Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα σας Εχω στο Redmi Note 4 την XTRVbeta1-8.1.8.0 Stable. Μπορώ να ρίξω αυτή από πάνω ή πρέπει να κάνω factory reset; Επίσης, παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με τις SIM πάλι;
-
Κι έλεγα κι εγώ. Γιατί το κινητό μου δεν μπορεί να φτιάξει καφέ; Τώρα θα μπορεί!
-
Ωραίος, μοντέρνος σχεδιασμός! Αν μη τι άλλο! Αλλά μηχανή καφέ για κάψουλες καφέ; Κυκλοφορούν τόσες άλλες στην αγορά. Και να σημειώσω και το εξής που δεν το δίνουμε σημασία πολλοί από εμάς γιατί κοιτάμε την ευκολία πρώτα. Η κάψουλα καφέ έχει πολλαπλάσια τιμή σε σχέση με τον αλεσμένο καφέ. Π.χ. οι Dolce Gusto κάψουλες έχουν 45 ευρώ το κιλό ενώ ένας απλός αλεσμένος καφές Lavazza ξεκινάει περίπου από τα 16 ευρώ το κιλό. Δείτε τις τιμές ανά κιλό στα ράφια των σουπερμάρκετ. Γι αυτό και οι καφετιέρες α…
-
Την πέρασα κι εγώ. Ολα καλά. Απευθείας από τις ενημερώσεις συστήματος. Εκανε επανεκκίνηση και εγκατέστησε τη rom που την είχα κατεβάσει στο root folder της συσκευής. Για την μπαταρία θα το ελέγξω να δω. Θα με ενδιέφερε πιο πολύ να μπορώ να μιλάω στο κινητό και να έχω διαθέσιμα και τα δεδομένα για να μπορώ να έχω Ιντερνετ.
-
Αυτή είναι η τελευταία. Την 8.1.3 θέλω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία. Πού μπορούμε να βρούμε και την 8.1.3 για backup; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα φίλε μου, ποια ρομ έχεις ?” Το έχω ήδη γράψει ποια rom εχω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αδυναμία επανασύνδεσης σε WiFi σημείο όταν είσαι σε κλήση και έρχεσαι από άλλο χώρο σε Redmi Note 4
ΜήνυμαΚαλησπέρα Παρατήρησα το εξής όταν είσαι σε κλήση έξω από ένα αποθηκευμένο σημείο WiFi και έρχεσαι σε αυτό και συνεχίζεις να μιλάς. Δεν συνδέεται η συσκευή στο αποθηκευμένο σημείο όταν μπαίνουμε στην εμβέλειά του. Μάλιστα παρατήρησα ότι όταν ανοίξεις το WiFi και δεις τα δίκτυα που υπάρχουν στην περιοχή δεν εμφανίζει το αποθηκευμένο. Σα να είναι κλειστό το router. Ενώ άλλες συσκευές (tablet, laptop κλπ) συνεχίζουν να είναι συνδεδεμένες. Αν η κλήση γίνει μέσα από το αποθηκευμένο WiFi σημείο και είν…
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαWTF? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλές γιορτές στην κοινότητα Xiaomi. Θα έχουμε κανένα νέο σύντομα για το πρόβλημα με την αδυναμία αναγνώρισης των sim στα Redmi Note 4 με την τελευταία 8.1.6 ελληνική stable rom; Επίσης, υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε και αν δούμε το Android 7 στην Xiaomi;
-
Παράθεση από gkalen: “@leas1968 Δοκίμασε να βάλεις πάλι τη ρομ που δούλευαν οι σιμ και μετά κάνε το update μέσω της εφαρμογής updater ... ” To έκανα ήδη. Τα ίδια. Δεν βλέπει sim. Το γύρισα στην 8.1.3 κι ολα καλά (ελπίζω).