Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 176.
-
εγώ γιατί κάνω κανονικά update;
-
σε mi5 δείχνει μία χαρά ή νέα ρομ. Πως θα γίνει να μην χάνω κάθε φορά wallpaper κτλ;
-
αγόρασα xiaomi γιατί είπα να αλλάξω το nexus ! Να έχω μία ομαλή μετάβαση
-
Παιδιά από την πρώτη ρομ που έχω περάσει, δεν μου βγάζει ιστορικό κλήσεων στο google dialer η συσκευή είναι mi5, 6.9.29 η ρομ έχουμε καμία λύση ; και στο messenger της google δεν μου βγάζει τα παλιά sms
-
σε mi5 πέρασα και γω την 6.9.29 όλα δείχνουν οκ. Ένα θέμα είδα με τα widgets που δείχνει να διορθώθηκε με τα δικαιώματα των εφαρμογών. Πλέον μπορώ να οργανώσω και την γραμμή κατάστασης, που δεν μπορούσα με την 6.9.15. συνεχίστε την καλή δουλειά!
-
sorry που το ζαλίζω το θέμα, αλλά μέχρι να περάσω από fake rom στη δικιά σου, με αρρώστησε. Δεν θα το ξανά άντεχα. Και δεν έχω και κάποιο θέμα, είμαι πολύ καλά με τη rom που έχω τώρα
-
Γεια σας Έχω mi5 και gkalen 6.9.15 και θέλω να κάνω update στην καινούρια. Από twrp κάνω update και δεν έχω κανένα θέμα με super su, bootloader κτλ ε; Δεν θέλει και άλλο;
-
παιδιά γεια σας έχω και γω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου. η συσκευή μου είναι xiaomi mi5 και έχω πάνω gtv ρομ ενώ με την κάρτα μου της cosmote μπορώ να μπω internet, με της vodafone (φοιτητικό internet) δεν μπορώ την κάρτα της vodafone την είχα σε συσκευή mobile wifi και δούλευε μια χαρά. στις ρυθμίσεις που έχετε για vodafone στο κινητό μου δεν μου έχει dns το βρήκα apn : internet dns κτλ δεν χρειάζεται
-
μετά από το ζόρι που έφαγα για να αλλάξω ρομ κτλ, σήμερα απολαμβάνω το κινητό μου.mi5 32gb με την ελληνική ρομ. Πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο σας. Ωραίο και το κινητό, αν και έχει αμφιβολίες με τη γνωστή γκρίνια (bend tests). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ καλό κινητό και ακόμα καλύτερη ή τιμή τού!