Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-176 από 176.
-
mi 5 fake rom
Kmarkou - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαup to date
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαστο pc suite το βγάζει αποσυνδεμένο αν προσπαθήσω για update μου βγάζει ότι είναι updated κανέναν οδηγό για drivers χαχα οδηγό για οδηγούς
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαμου βγάζει και αυτό το δοκίμασα αλλά τα ίδια
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαείναι καλή ώρα να αρχίσω να ανησυχώ ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυμααν συνδέσω κανονικά το κινητό και το ανοίξω μου βγάζει you need to update your device to use mi pc suite update your device before connecting
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαreading device information failed σε fastboot
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαφίλε δεν το έβαζα σε fastboot αλλά σε recovery (vol up) οπότε το κόβω και το δοκιμάζω
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαέχει περάσει σίγουρα μια ώρα και κάτι θα το αφήσω λίγο ακόμα. έχω κατεβάσει Xiaomi Mi 5 Latest China Developer Version Fastboot File Download θα το αφήσω λίγο ακόμα μπας και γίνει τίποτα.. που και που βγάζει και μια μπάρα στην οθόνη του κινητού από κάτω. πως να συνεχίσω μετά ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυματο είχα αφήσει σίγουρα για καμιά ώρα τώρα το έχω εδώ και λίγα λεπτά πάλι ανοιχτό. θα το αφήσω άλλη μια ώρα μπας και. πάντως όταν ξεκίνησα την διαδικασία, έκανε κοντά 3 ώρες και μου έβγαλε ok και έκανε επανεκκίνηση. λέω να κατεβάσω καμιά rom να την έχω έτοιμη. ποια να κατεβάσω ?
-
mi 5 fake rom
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Δε σου βγάζει να επιλέξεις την developer έκδοση; ” τίποτα μόνο γράφει your system is up to date και επίσης πως μπορώ να το κλείσω το τηλέφωνο. κρατώντας το power κάνει επανεκκίνηση
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαείπα να κάνω την διαδικασία για unbrick αλλά μου βγάζει your system is up to date
-
mi 5 fake rom
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Εαν δεν ανοίξει σε καμια ώρα, θα κάνεις αυτό -> Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader ” ευχαριστώ πολύ εύκολο ακούγετε....
-
mi 5 fake rom
Μήνυμααν δεν αλλάξει τίποτα σε καμιά ώρα, τι να κάνω μετά ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαthanks παιδιά ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για τα χειρότερα... κοντά στις 2 1/2 με 3 ώρες έκανε για αναβάθμιση που και που βγάζει και μια μπάρα κάτω για bootloader δεν κοίταξα αν είναι κλειδωμένος. υπάρχει πρόβλημα με αυτό ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαδεν πάιζει να brickare ? δείχνει να ανοιγοκλείνει από τον φωτισμό του
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαγεια σας παρέλαβα σήμερα και γω το Mi5 μου και είχε fake rom. είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου εγκρίθηκε κατέβασα το mi pc suite και συνέδεσα το κινητό και μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε china V8.0.10.0.MAACNDH έκανα, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε έκανε reboot το κινητό και τώρα κόλλησε στην οθόνη με το mi.com και από κάτω γράφει powered by android και αναβοσβήνει ο φωτισμός της οθόνης. καμιά ιδέα για παρακάτω ;;