Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 115.

• CM που συζηταγαμε νωρίτερα, την έβαλα και χώρια του ότι δεν είδα καμιά διαφορά στο θέμα "ελαφρια" που ισχυρίζονται πολλοί ένιωθα ότι κραταω στα χέρια μου κινητό των 50€. Καθόλου όμορφη, ούτε "elegant". Ή παλέτα των χρωμάτων σε μενού εικονίδια κτλ παίζει να αποτελείται από ούτε δέκα χρώματα, όσο για το σχεδιασμό των εικονιδίων ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου... Αφού λοιπόν κανένα παράπονο από την miui δεν είχα και αφού απο χρήση ram και ταχύτητα έπαιζαν στα ίσια γυρισα μετά από ένα μπρικακι και λίγο τ…

• Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @ovelikios η CM έχει Ελληνικά?

• Μόλις το έκανα, όντως δούλεψε. Θα τσεκάρω το απόγευμα εκτενέστερα..

• RE:

Angelo. - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από xristo2121: “Θέλω μια βοήθεια ,θέλει ένας που ξερω να πάρει ενα κινητό στην κόρη του ,ποιο xiaomi να του προτείνω γύρω στα 130-140 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Redmi 3s 3gb/32gb θα πρότεινα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά δείτε ταχύτητες με 3G. Το 4G το έχω απενεργοποιημένο για οικονομία στη μπαταρία. Δεν σας αρκούν τέτοιες ταχύτητες? 115d148e299c10f90bedd5a6e49ab262.jpg

• Είσαι μία χαρά! Με την dev global rom θα έχεις και ελληνικά σε ένα ποσοστό, άσε που σε κάνα μήνα η μετάφραση θα είναι πλήρης πιστεύω. Δεν πειραζεις τίποτα λοιπόν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Angelo.: “Παιδιά έχω απορία σχετικά με τον cyanogen. Αν έχω καταλάβει καλά μέσα στον kernel υπάρχουν οι drivers όλων των υποσυστημάτων του κινητού, της κάμερας ας πούμε. Επίσης έχουμε συζητήσει πολύ για το τι drivers αγοράζει οι xiaomi και κατά πόσο εκμεταλλεύεται πληρως το hardware των συσκευών. Το κινητό μας για παράδειγμα ενώ σηκώνει quickcharge 3 η xiaomi για οικονομία έχει αγοράσει μόνο τους drivers του quickcharge 1. Ή απορία μου λοιπόν είναι, τι επιπέδου drivers περιέχει το c…

• Παιδιά έχω απορία σχετικά με τον cyanogen. Αν έχω καταλάβει καλά μέσα στον kernel υπάρχουν οι drivers όλων των υποσυστημάτων του κινητού, της κάμερας ας πούμε. Επίσης έχουμε συζητήσει πολύ για το τι drivers αγοράζει οι xiaomi και κατά πόσο εκμεταλλεύεται πληρως το hardware των συσκευών. Το κινητό μας για παράδειγμα ενώ σηκώνει quickcharge 3 η xiaomi για οικονομία έχει αγοράσει μόνο τους drivers του quickcharge 1. Ή απορία μου λοιπόν είναι, τι επιπέδου drivers περιέχει το cyanogen. Είναι τουλάχισ…

• Καλημερα παιδια! Εχω περασμενη την Ελληνικη dev 6.8.18 και θελω να δοκιμασω την αντιστοιχη οfficial. Εβαλα το κινητο σε fastboot (λαγουδακι) το συνδεσα στο pc και ανοιξα το MI pc suite. Μου το αναγνωριζει και ειναι ετοιμο να προχωρησει σε αναβαθμιση. Να το κανω ή θα μου γινει μπρικι??

• Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά είμαι στην τελευταία Ελληνική stable. Θα ήθελα να δοκιμάσω την official global dev. Γίνεται μέσω TWRP ή πρέπει να μπλέξω με υπολογιστή, mi flash κτλ...??

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “To "τοπικό backup" που το σώζει; Σε ποιο φάκελο; Έκανα τοπικό backup και δεν υπάρχει τίποτα μέσα στον φάκελο sdcard/backups παρά μόνο δυο κενοί φάκελοι Apps και System.” Θα πας στα αρχεια, στον φάκελο: MIUI>backup>all backup> φάκελος με την ημερομηνία που έγινε το backup. Σε ελληνική dev που είμαι τώρα είναι στον φάκελο miui της κάρτας SD. Με official stable στο παρελθόν μου πήγαινε στον φάκελο miui του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Τσεκαρε και τα δύο να δεις που είναι σε σέ…

• Αν backup εννοεις αυτό που παίρνεις μέσα από τις ρυθμίσεις, εκεί που λέει τοπικό backup δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα νομίζω. Αν εννοεις το backup του twrp τότε σίγουρα θα έχεις θέμα γιατί αυτό παίρνει τα πάντα, ακόμα και την ROM...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης?” Εγώ χρησιμοποιώ το sports tracker και εμένα κάθε φορά που κλείδωνα το κινητό σταματαγε…

• Ρε παιδια επειδη εδω και τεσσερις μερες τσεκαρω καθε μερα μπας και ανανεωθηκε η λιστα, μπας και ξερετε ποτε θα βγει η v8 και για το kenzo (redmi note 3 pro)? Εχω περασμενη την v8 developer και δεν θα με χαλαγε η stable...

• Radon με ελληνική rom μπορούμε να βάλουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενικά ρε παιδιά και διορθωστε με γι αυτό που λεω αν είναι λάθος απ το παλιό μου κινητό Samsung s4 mini, είχα καταλάβει ότι το super su δεν χορηγεί root αλλά διαχειρίζεται το root. Και για να εξηγηθω, είχα κάνει μία διαδικασία με φλασαρισμα για να ρουταρω το s4, και αφού το ρουταρα εγκατέστησα το super su για να διαχειριζομαι το root. Είχα δηλαδή rootαρισμενο κινητό και όταν μία εφαρμογή ζηταγε άδεια πρόσβασης στα rootαρισμενα χωράφια του κινητού αναλάμβανε δράση το super su και έλεγε, αφεντικό …

• Παιδιά ή dev 6.6.30 από την δεύτερη φόρτιση μου έδωσε 8+ ώρες. Και είναι και miui 8. Δεν το συζητώ πόσο καλυτερης κλάσης κινητό φαίνεται με την 8αρα. Έχει πέσει πολυ δουλειά σίγουρα σε αυτή τη ρομ...

• Για στείλε κανένα χρονοδιακόπτη να ξέρω τι ψάχνω κι εγώ ο άσχετος που δεν έχω δει ποτέ....