Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 115.
-
Επίσης κάνοντας ένα backup από τις ρυθμίσεις του κινητού, τοπικό αντίγραφο κτλ. κρατάς όλο το στήσιμο του κινητού (ρυθμίσεις, εφαρμογές κτλ) και τα περνάς στην νέα rom. Έτσι έχεις ακριβώς το ίδιο στήσιμο και στην νέα rom. Γενικά έτσι αλλαζω rom προσωπικά. 1. Backup από τις ρυθμίσεις, το οποίο αποθηκεύεται στην κάρτα sd από μόνο του. 2. Στην συνέχεια wipe τα πάντα εκτός της κάρτας sd. 3. Επανεκκίνηση του twrp 4. Εγκατάσταση νεας rom 5. Επαναφορά backup
-
Ρε παιδια επειδη δεν πολυξερω απο μπαντες, δουλευω μονο 3g καθως οι ταχυτητες εμενα με καλυπτουν αριστα για την χρηση που κανω. Η 800αρα που αναφερετε συχνα και παλευετε να ξεκλειδωσετε, με ενδιαφερει εμενα ή ειναι για 4g? Και κατι ακομα, δεν ειναι και θεμα hardware? Γινεται δηλαδη μονο ενα πειραγμα του λογισμικου να λειτουργησει?
-
Φιλε μου δυστυχώς μην το ψαχνεις με τα, ledακια... Και να εξηγηθω. Έχω βάλει κόκκινο για τις αναπάντητες και πράσινο για τα sms. Δουλεύουν και τα δύο άψογα αρκεί να είναι κλειστή ή οθόνη διαφορετικά αν ή οθόνη είναι σε λειτουργία υποθέτει πως το έχεις δει. Για ειδοποιήσεις εφαρμογών εγώ βάλει μπλέ. Ε, ανάβει μόνο όταν έχω ειδοποίηση από Facebook. Σε όλες τις άλλες ειδοποιήσεις ανάβουν ότι χρώματα να ναι. Κίτρινα πράσινα μπλε κτλ. Αν επίσης αν έχω πολλές ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές ανάβου…
-
Ευχαριστουμε! Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
Και για μένα αξίζει τα έξτρα χρήματα για να πάρεις την έκδοση με τα 3gb. Αυτό έχω και όσο κι αν το ζοριζω με 10+ ανοιχτές εφαρμογές ποτέ δεν κολλάει ούτε ζοριζετε ούτε κλείνει καμία. Παραπισω διάβασα ότι κάποια παιδιά με τα 2gb είχαν θέματα. Δηλαδή κάποιες εφαρμογές τις τερματιζε το κινητό από μόνο του γιατί δεν χωραγανε... Και σκεψου επίσης ότι όσο περνάει ο καιρός οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο σύνθετες και μεγαλύτερες με αποτέλεσμα ακόμα κι αν κάνεις την ίδια χρήση τώρα με πριν δύο χρόνια …
-
Παιδιά είτε η υποδοχή του 3.5mm Jack είτε το "software" της είναι ανέκδοτο... Σε κάποια καλώδια που συνδέω για αναπαραγωγή μουσικής από hi-fi δουλεύει σωστά ενώ με άλλα καλώδια ακούγεται αφάνταστο παράσιτο... Σε καλώδια που ακούγεται παράσιτο τωρα αν σπρωξω το βυσμα κατα μία συγκεκριμένη γωνία ακούγεται σωστά... Υποθέτω ότι είναι θέμα hardware και πώς ένα από τα ελασματα-επαφες μέσα στην υποδοχή δεν "προεξέχει" όσο θα έπρεπε οπότε όταν σπρωχνω το βύσμα κατά πάνω του διορθώνεται το πρόβλημα.. Δυσ…