Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 115.
-
Χρήση κάνω ίδια με πριν. Φωτεινότητα σχεδόν τέρμα όλη τη μέρα γιατί δεν μου αρέσει να ζοριζομαι να διακρινω την οθονη. Και όλη την ημέρα ανοιχτά δεδομένα με πολύ browsing γιατί σπουδαζω επαρχία και το σπίτι εκεί δεν έχει wifi. Ίσως τώρα το ζοριζω και περισσότερο καθώς δεν φοβάμαι μην δεν μου βγάλει την μέρα...
-
Παιδιά είχα κάνα δυο βδομάδες την Ελληνική 7.2.1.0 και ο χρόνος της οθόνης έπαιζε γύρω στις 4 ώρες με την χρήση που του κανω. Την τριτη του πέρασα την 7.2.2.0 και η οθόνη σε τρεις φορτίσεις που του έχω κάνει μέχρι τωρα, με την ίδια χρήση ήταν και τις τρεις φορές πάνω από 6ωρες. +50% battery life, έχω μείνει μακακας με το συμπαθιο!!! Χίλια μπραβο και στα παιδιά και στην xiaomi!!
-
Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω παράσιτα με το 80% των καλωδίων που συνδέω? Πρέπει να είναι ολοκαίνουριο για να ακούγεται καλά. Έχω κάποια καλώδια aux σε αμάξι και σπίτι με χρήση περίπου ενός έτους και ακούγονται άπειρα παράσιτα στο παρασκήνιο ενώ τα ίδια καλώδια με το s4 mini που έχω και το s3 neo του αδερφού μου παίζουν κανονικά.... Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?
-
Ρε παιδιά υπάρχει κάνα νέο για το τι μπορεί να είναι το Shell στην κατανάλωση μπαταρίας? Με τις global stable δεν το είχα αλλά έβαλα την Ελληνική ROM το Σ/Κ και σήμερα εμφανίστηκε πρώτη φορά αυτό Shell... Κάθε πρωί αποσυνδεω από την φόρτιση το κινητό και τέτοια ώρα έχω γύρω στο 50% με την χρήση που του κάνω. Σήμερα με το Shell έχω 10%....
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΔοκίμασε να το συνδέσεις στον υπολογιστή σε download mode να δεις ως τι το αναγνωρίζει αφού σε bootloader δεν είδες φως έτσι κι αλλιώς.... Πατά volume + και power.
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΠερίεργο. Εμένα μου το εμφάνιζε ως 900e και με το βραχυκύκλωμα άλλαζε 9008... Εσύ το συνδέεις στο PC σβηστό? Και όταν το συνδέσεις τι κάνει? Αναβοσβήνει το led, ανάβει ή οθόνη...?
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΜα με το βραχυκύκλωμα δεν μπαίνει σε edl? Μαύρη οθόνη και το κόκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει...?
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΠου σου λέει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΜην αγχωνεσαι. Θέλει χρόνο και ηρεμία... @kxt κλείσε το PC suite και συνέχισε δεν είναι περίεργο....
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@elco 1. Βάλτο να φορτισει 3-4 ώρες. 2. Φλάσαρε κάποια official, εμένα ή stable 7.1.8 δούλεψε κανονικά. 3. Βγάλε όλα τα καλώδια από την πλακέτα και αστο μία ώρα. 4. Ξανάσύνδεσε τα καλώδια με προσοχή Λογικά μετά θα δουλέψει. Υ.Γ. εγώ δεν είχα συνδέσει το καλώδιο της οθόνης καλά και ενώ είχε διορθωθεί από νωρίς δεν άναβε η οθόνη και φλασαρα καμιά 10ρια φορές ακόμα....
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@elco Φίλε το unlock είναι λογικό να κολλάει γιατί η συσκευή δεν λειτουργεί για να την πιστοποιήσει το miunlock. Κατά τα άλλα από την εμπειρία που είχα δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς εμένα ήταν εντελώς νεκρό. Εμένα φλάσαρε σε 210sec. Εσένα με 170 σίγουρα φλασαρεται σωστά. Ποια έκδοση του φλασαρεις?
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@kxt 1. σύνδεσε το κινητό με το καλώδιο 2. αναζήτησε στην αναζήτηση του μενού έναρξης device manager. Άνοιξε το και στις συσκευές θα βλέπεις 900E 3. χωρίς να αποσυνδεσεις βραχυκυκλωσε και περίμενε 5 δευτερολεπτα αν δεν αλλάξει σε 9008 ξαναπροσπάθησε. Ξανά και ξανά, σίγουρα θα σου το βγάλει κάποια στιγμή απλά από δοκιμή σε δοκιμή κρατά βραχυκυκλωμενο τουλάχιστον 5 δεύτερα. Δεν αρκεί το στιγμιαίο βραχυκύκλωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΚλειδωμένο θα είναι μετά. Ξεχνά το unofficial ξεκλειδωμα τελείως καλύτερα. Φλασαρε του την Chinese dev να είσαι έτοιμος και περίμενε για εγκριση να το ξεκλειδωσεις επισημα.
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΣτο λινκ του φίλου lallasgr τον τελευταίο οδηγό χρησιμοποίησα, αυτόν που γράφει δύσκολος. Επίσης ναι τα κατάφερα. Πλέον έχω ξεκλειδώσει και έχω περάσει την Ελληνική ROM. Να ναι καλά τα παιδιά για την βοήθεια και την ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν, ειδικά ο lallasgr! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΓενικά μην αγχωνεσαι παντως. Εμένα είχε πεθάνει τελείως. Τα κουμπιά δεν έκαναν τίποτα. Η οθόνη μόνιμα μαύρη και η μόνη αντίδραση ήταν όταν συνεδεα το κινητό στο PC ή στον φορτιστή όπου απλά αναβοσβηνε το κόκκινο led τίποτα παραπάνω...