Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
σημερα παρελαβα στη Θεσσαλονικη 2 πακετα,προστατευτικα οθονων ,20 μαιου παραγγελια, και αλλες νωριτερα παραγγελιες τιποτα,untracked, αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μικρο και φαινεται φθηνο, το περνανε αερα ,αν ειναι κατι πιο ογκωδες και μπορει να εχει αξια το ψαχνουν περισσοτερο Αυτα καταλαβαινω εγω απο τις δικες μου παραγγελιες,ειναι και το οτι δεν εχουν ατομα!!!
-
τους τελευταιους μηνες εχει τεραστια καθυστερηση στα πακετα ή ειναι η φαντασια μου? Ενα πακετο μου φαινοται οταν εφτασε Ελλαδα 8/4 και δεν εφτασε ΠΟΤΕ στα χερια μου, τελικα απο το gearbest μου τα εδωσαν πισω τα λεφτα εχω ενα αλλο πακετο απο banggood μου γραφει item handed over to the local courier,tracking ended απο 24/5 αλλα τιποτα ακομα!!!
-
καλοριζικο στον τυχερο!!!
-
ευχαριστουμε
-
Παράθεση από alfalamda: “Παιδιά το YANWEN τι υπηρεσία είναι; Έχω δύο θήκες που λένε από 13/1 Arrive at Greece airport. Τα ΕΛΤΑ δεν έχουν ενημέρωση. Δεν ισχύει το tracking για τα ΕΛΤΑ; Παίζει να μου έρθουν ή είναι ακόμα στο αεροδρόμιο; ” Και εγω ειχα πακετα με YANWEN, απ'οτι καταλαβα κανει tracking μεχρι την αφιξη στο αεροδρομιο,ισα ισα για να ξερει ο πωλητης οτι εφτασε στη χωρα προορισμου.εμενα απο 27 νοεμβριου μετα απο μηνα παρελαβα στη Θεσσαλονικη!!! =============== Φεβ 6th 2017, 12:03pm =====…
-
ετσι δυνατα!!! μπαμ μπαμ!!! στην γωνια μεχρι το απερκατ!!!!
-
οταν βλεπω αυτο το macedonia καθε φορα που μπαινω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!!
-
ψηφισα σαν isaacgr!
-
ενημερωση για τελωνιο!!! εμενα το πακετο μου εκανε 2 βδομαδες ακριβως στο υεδ θεσσαλονικης,και στην τελικη δεν ανοιχθηκε καν,μαλλον ειδαν οτι το κουτι απο φεριζολ αποκλειεται να εχει κινητο,που δεν ειχε,ανταλλακτικη οθονη ειχε,και το εγραφε και απο εξω,χρεωση 3€ για τον χρονο που εχασαν,απ'οτι καταλαβα , παρτιδες παρτιδες ελεγχουν,οτι μπορουν.
-
Καλησπερα σε ολους,ενημερωση του τελευταιου λεπτου!!!! Περιμενω μια οθονη απο ενα Sony και το tracking βγαζει αφιξη σε υεδ θεσσαλονικης απο 17/11/2016 Πηρα λοιπον να μαθω και ο υπαλληλος μου ειπε οτι επειδη παραεγινε το κακο με τις παραγγελιες με τα κινητα, πλεον οτι μοιαζει με κινητο το σταματανε στο τελωνιο το ανοιγουν,βλεπουν απο το που αγοραστηκε και ποσο και βγαζουν το κοστουμι!!!!! Και επειδη ειναι 2 υπαλληλοι για μιση Ελλαδα θα περιμενω τουλαχιστον αλλη μια βδομαδα το ελαχιστο Περαστικα μ…
-
πολυ ωραιο κινητο αλλα η τιμη αν δεν πεσει στα μισα δυσκολο να το αποκτησεις
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΜε προλαβες!!, έτσι ακριβώς, λες και έχει κάπου κράτημενη τη μετάφραση και την εγκατάσταση πάει και τη διαβάζει, και σε αυτή τη έκδοση έχει λιγότερα δικαιώματα και την κάνει εγκατάσταση?? Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Key 3.2.3 GR
Μήνυμακατεβασα απο την σελιδα miui official την αγγλικη εκδοση 3.0.1 και οταν την περασα επιτυχως , χωρις σφαλματα,τα μενου μου τα εμφανιζει στα ελληνικα?!?!? οποτε λυθηκε το προβλημα για εμενα!!